Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
ramonavlas spune:
Baby, si eu tot 5 kg am luat. Cu Raisa aveam mai multe la 23 de saptamani. Mananc carne, oua, lactate, fructe si legume, cam asta e dieta mea. Cu Raisa am luat 14kg.
Oi fi eu paranoia insa nu mi-au placut niciodata femeile insarcinate, nici macar de mine, de asta nu am nici macar o poza de cand eram insarcinata cu Raisa. Nici acum nu am, insa am primit un cadou f frumos de la Paula de ziua mea, o sedinte foto profi si am decis sa o facem prin luna a opta, tot familionul.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
22+
Alice_Elena spune:
Iuliana, ce ma bucur ca sunteti bine.
Da soacramea de la medgidia e la noi. Deocamdata sunt zen mai las si eu de la mine, dar a fost si ea mai "linistita".
Crisu,asta cauta si marius azi. Masina electrica cu 2 locuri :) chiar imi arata vreo doua
Oana, n-ati fost voi cu larisa? Chiar vroiam sa te intreb pareri. As vrea si eu sa o duc pe mara dar nu stiu ce fac cu R. Azi s-a jucat frumos in parc cu niste copii
Alice_Elena spune:
Ramo, abia astept sa vad pozele. Buna idee a avut paula :) asa si radu, facea niste valuri in burta doaaamneeee. Si eu credeam ca mara a fost miscatoare
michelle1981 spune:
Neata!
Eu sunt treaza de la 6 cand s-a trezit pupaza pt lapte, dar eu nu am mai adormit. Pe ea trebuie sa o trezesc in jur de 8 pt gradi.
Ieri a adormit singura la gradi, cu paturica si suzetica si s-a trezit singura (de bunavoie)
In schimb iar avem muci Am scos iar arsenalul de siropele si picaturi, batista bb si aspiratorul.
Si eu am tot 5 kg, dar mi se pare mult, pana sa mergem in Italia aveam doar 3 kg, dar m-am ingrasat asa mult intr-o saptamana
Vorbeati de eliminarea biberonului, pai Bianca in loc sa isi scoata masa de noapte si-a mai adaugat una, mananca in jur de 3 si apoi in jur de 6-7, dar de trezit se trezeste pe la 9-9.30 (daca o las, ca in general ii dau eu trezirea pe la 8-8.30 pt gradi)
Poate cand s-o da ora cu o ora inainte se va regla, cine stie.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu
crispro spune:
Neata! Dau si eu o cafea buna!
Tu fete, am un stres. Din vara incep munca, cu program lung. Nu stiu cand si cum mai reusesc sa intru pe dc- desi o sa incerc cat de des. Dar baiul e ca nu o sa fiu pe faza sa fac capitol nou, la nevoie. Michelle va fi si ea in vara cu inca o bebelina, Ooana e si ea cu munca, iar Crissy nu poate fi singura si mereu pe faza. Asa ca propun sa mai gasim vreo 2-3 fete sa stie sa faca cApitole. Doritoare?
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
eu sunt cea maia tehnica persoana in viata!
mereu incurc cate ceva.
a facut 37,8!
m-am executat cu panadol.
dac ao fi viroza?nu-s dintisori.
sau poate am luat-o razna?
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Dau si eu o cafea buna! Tu fete, am un stres. Din vara incep munca, cu program lung. Nu stiu cand si cum mai reusesc sa intru pe dc- desi o sa incerc cat de des. Dar baiul e ca nu o sa fiu pe faza sa fac capitol nou, la nevoie. Michelle va fi si ea in vara cu inca o bebelina, Ooana e si ea cu munca, iar Crissy nu poate fi singura si mereu pe faza. Asa ca propun sa mai gasim vreo 2-3 fete sa stie sa faca cApitole. Doritoare? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
eu zic ca ne vom descurca eu intru zilnic chiar daca nu scriu nimic... asa cum spuneau si fetele care erau deja la munca, am sentimentul ca nu prea mai am ce zice...
dar backup-ul e bun oricand, evident!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Neata
Si eu intru in fiecare zi, macar sa va citesc. Uneori nici eu nu ma mai regasesc pe aici. Poate, datorita faptului ca nu mai stam asa mult cu copii.
Dar ce e sigur e sigur, nu pot sta linistita daca nu va citesc macar 1 data pe zi, sa vad ce mai fac delfinasii si voi!!!
Cristina, eu nu stiu sa fac capitol nou. Daca ma inveti, cu drag fac capitole noi.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ooana spune:
Paula, iti arat eu cand ne intalnim mi se pare mai simplu decat o suta de explicatii...
cum iti e tie mai usor
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Oana, n-ati fost voi cu larisa? Chiar vroiam sa te intreb pareri. As vrea si eu sa o duc pe mara dar nu stiu ce fac cu R. Azi s-a jucat frumos in parc cu niste copii Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
de curs ma intrebi? la pictura a fost cu bunica ca noi nu ajunsesem acasa. da, trebuie sa mearga un parinte cu ei. la inot doar sa o duci si sta cu antrenorul
de Larisa Ioana 24.06.2010