Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

multumim pentru aprecierile la adresa lui Tudor....Si eu ma minunez cat de repede a crescut si ca acum chiar arata a baietel.....
Seamana foarte bine cu tati....ca lumea spune ca daca ar avea si barba ar fi sotul meu cap taiat ...Multi ma intreaba unde eram cand l-am facut....

Acum despre eco...Fetita e bine...e in grafic cu greutate si centimetrii doar ca nu se sinchiseste sa faca prea multa miscare,,,,Cred ca seamana cu sotul care nu prea este activ....
Se pare ca am o fetita cumintica foc ,,,Asa se mai aseaza balanta ca daca ar fi ca Tudor m-as uce pe campii....

Chiar aseara Tudor s-a urcat pe spatarul fotoliului si dansa.....in picioare....Eu i-am spus sotului ca am senzatia ca am facut copilul asta cu o maimuta.....ca al meu sot e asa de comod si antimiscare ca sigur nu seamana cu el

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+

Mergi la inceput

Ramo cum esti cu dieta? Eu sunt multumita ca pana acum am luat doar 5 kg....ca la Tudor deja saream de 9......Cred ca ma apuc si eu de o dieta usoara ca tare haotic mananc si nu mai vreau sa iau ca la Tudor...35 kg

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Baby felicitari pentru vestile bune de la eco!!! Cat despre dieta e ok daca te referi la a manca sanatos si organizat, dar nu sa te abtii sa mananci cat simti nevoia, pentru ca nu e bine pentru bebe!

Onimir e clar ca Victoras a placut-o pe fetita

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

ce liniste este in delfinariu

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fete ( poate Victo), ati dat ipeca la copii pt tuse??? Eu am luat, dr nu sriu daca e si pt copii. Ca v tuseste... Ce ch si cati ati dat?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Iuliana, zic si eu ca ai un baietel superb!!! Tare frumos mai e! Ma bucur ca a fost bine la eco ( nici nu avea cum sa fie altfel). Ti-am zis eu ca o sa ai o fetita cumintica. Imi si imaginez o scumpica asa blanda, linistita, sfioasa, iar Tudor o va proteja de oricine se apropie.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, zic si eu ca ai un baietel superb!!! Tare frumos mai e! Ma bucur ca a fost bine la eco ( nici nu avea cum sa fie altfel). Ti-am zis eu ca o sa ai o fetita cumintica. Imi si imaginez o scumpica asa blanda, linistita, sfioasa, iar Tudor o va proteja de oricine se apropie.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

pai eu ma bucur tare mult ca am baiat si fata....Stiu din experienta ce bine este sa ai un frate mai mare....Iar intre mine si fratele meu tot 2 ani sunt ca diferenta

Vladut inca tuseste? Eu pentru tuse i-am dat Stodal care este tot homeopat si este tare bun Sanatate multa

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu i-am dat de multe ori Ipeca lui Raul. Si CH 5, si CH 7. Cate 5 bilute de 3 ori pe zi i-am dat eu.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Am fost la gradinita din spatele blocului, cea de stat care m-ar fi interesat la program scurt si sa pastrez bona in continuare. Verdict clar: nu fac grupa de copii mai mici si nu primesc copii sub 3 ani, decat cel mult sa implineasca 3 ani pana in decembrie 2012.

Poate ma voi duce si la cresa sa vad, dar e mai departe de casa si i-ar fi bonei mai greu sa o ia.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Merci Paula si Iuliana! Doarme de o juma de ora, dar tot tuseste, bietu! Si peste zi mai tuseste. Uaaaaa! ce satula is de muci!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput