Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Doamne feri,ca ma plangeam mai devreme de costul unei masini electrice (500lei) si am zis sa ma uit si pe alt site, dar preturile is maaari,2000 lei o masina pt copii!!! Tulai,ca iti iei de banii astia o Dacie mai veche.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

hahah...Cristina, ce mortala esti... ma gandeam io de ce zici tu ca s- f scumpe la 500 ron cu 2 locuri...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Baby l-am vazut pe Tudor, ce ochi are
Mereu cand vad poze ma minunez cat au crescut delfinasii nostrii

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Baby l-am vazut pe Tudor, ce ochi are
Mereu cand vad poze ma minunez cat au crescut delfinasii nostrii

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Iuliana, foarte dragalas Tudor al tau...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Tina, bine ai revenit! Sa stii ca toate suntem bantuite de tot felul de ganduri cand vine vorba de gradi/cresa/bona.

Onimir, puiul, sa treaca repede la putulica. Nici noua nu ne-a placut decalotarea. Felicitari pt impropietarire!

Racusor, delfinasul sef!

Laurika, sa va fie de bine concediul.

Ce frumos e Tudor! Ce-a crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

strumf s-a repatriat in patutul lui,dupa ce a haladuit cu taie taie vreo 2 km!
saracul tata, abia respira,dar il iubeste pe strumf prea mult.mi-a spus ca nu imi zice nimic despre cat de rau ii e,ca daca ii iau eu copilul cat e in spital,el ce face??

dar revine vineri tzunami,adica mama.deja nimic nu-i place.e suparata rau pe mine ca nu am fost in fiecare zi la ea la spital cu mancare,in contextul in care zilnic a fost cineva la ea.

mai am 2 batiste si fac 10 de azi dimineata.deja iau doar de alea barbatesti.nasul meu e robinet si cand ma apuca stranutatul, e jelanie mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Baby Tudor e atat de frumusel ! S-a schimbat mult, e barbatel! Aratati minunat!
Cu kk lui Raducu...daaa...e f. frustrant sa nu stiu care e cauza cu exactitate...I-am scos toate lactatele de 2 saptamani. Astept sa se faca o luna si daca nu isi revine inseamna ca nu e intoleranta la lactoza. Sau mai este si alta cauza pe langa asta, care nu lasa intestinul sa isi refaca flora complet.
Acum suntem in faza cand o zi e mai pastos si cu o mica parte solida, alta zi e mai lichid...nu-mi dau seama ce il influenteaza, mancarea e cam aceeasi zilnic, doar ca schimb carnea cu oul. Mai vedem...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Racusor, exact asa si Raisa cu vorbitul. Repeta absolut orice cuvant ii spun, insa fara prima silaba (daca e cuvantul lung).

Oana, vacanta este, in functie de crsa, lunile iulie-august. Dar, in acest timp, prin rotatie, vor fi si disponibile.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

22+

pe mine ma intereseaza cand e vacanta la cea de pe Muncii
prin rotatie nu cred ca l-as duce la altele

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Oana, ce fain cum va jucati Iar clubul vostru de socializare cred ca e tare bine pus la punct, la noi nu prea am gasit asa ceva, imi place mult din ce povestesti.

[Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

si daca iti mai spun ca pretul e de 10lei/ora
tipa care se ocupa e educatoare la gradi si tot ea e si instructoarea de la balaceala

Raisa si Raul merg si ei, in alta grupa

la TKA as vrea si eu dar nu este deocamdata la noi in oras

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am aflat chestii faine d ela voi.
cand ne revenim cu banii,il vom duce si noi pe strumf la asa ceva,ca prea fain vorbiti.

si totusi este o parte pozitiva la faca asta de apogeu cu alergiile:am asa o gura frumoasa,cu niste buze asa de umflate,ca juri ca am bagat botox in ele.

mi-e dor de strumf.iar ajung,iart ne pupam si stam imbratisati...........cred ca il stresez rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Buna dragi mamici!!!

Azi am fost tare bucuroasa sa-l vad pe Victoras cat de prietenos poate fi cu o fetita care a venit in vizita si pe care o vedea pentru prima oara. A stat cam un minut si a privit-o fata in fata si i-a zambit , apoi a luat-o de manuta si a dus-o la el in camera sa se uite la desene.Bine ca si fetita , mai mare cu 7-8 luni, e tare cumintica si dragalasa. De obicei, cand avem musafiri, sta lipit de picioarele mele si e marait, sau, in cel mai bun caz, nu-i baga in seama pe copii veniti in vizita.

Mergi la inceput