Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
ochidut spune:
pai daca nu orea mai stiti ce sa scrieti sau nu aveti timp atunci musai trebuie orgaizat MI3, ca gasim acolo subiecte
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut pai daca nu orea mai stiti ce sa scrieti sau nu aveti timp atunci musai trebuie orgaizat MI3, ca gasim acolo subiecte Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
cu timpul cred ca e problema cea mai mare...
DAAAAAAA cu asta sunt de acord!!
ce ziceti de luna Mai?!?
...si Bucovina ramane, nu??!!!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
MAI!!!!!
Eu ma asteptam la septembrie
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
paula_m spune:
Elena, acum citeam pe FB, la mamicile din MS, la un subiect unde o mamica intreba de lambrii, o alta mamica ii raspunde urmatoarea :" Noi n-am avut diagnosticul de lambrii dar Iannis a avut multa vreme (vreo 6 luni) scaune diareice (dpdv al consistentei nu neaparat al frecventei) si i-am dat o jumate de sticluta de wormex (din plante) si de-atunci n-a mai avut nicio problema. Din contra, acum imi dau seama ca e mai constipat asa de felul lui :("
Automat m-am gandit la voi.
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m MAI!!!!! Eu ma asteptam la septembrie Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
no; daca e prea devreme si v-am luat prin surprindere atunci propuneti alta perioada
eu in iunie si august nu pot
fain ar fi in iulie dar nu stiu cate persoane pot veni
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
paula_m spune:
Nu Oana, nu e prea devreme, dar intr-adevar am fost luata prin surprindere. Din partea mea, ne putem intalni in fiecare luna. Chiar mi-ar placea
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Nu Oana, nu e prea devreme, dar intr-adevar am fost luata prin surprindere. Din partea mea, ne putem intalni in fiecare luna. Chiar mi-ar placea Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
unde-i Sefa' Oana sa-si dea si ea cu parerea
eu zic sa mai facem o intalnire inainte sa implineasca delfinasii 2 an...ca apoi va fi si mai greu sa ne strangem o data ce mamicile incep munca
1an + 08.07.2010
Noi 2
puiutz_mic spune:
Neata fete dragi!
Paula saru'mana ca te-ai gandit la noi! Daaaa, ma gandesc si la varianta ca ar putea avea paraziti si nu ies la analize... Abia marti mergem la dr. iarasi si o sa discut si varianta tratamentului pt. paraziti fara diagnostic prealabil
Offf...deja vorbiti de MI3! Sper din suflet sa putem veni si noi, dar...nu se stie. Avem o situatie al naibii de grea. Sper sa iesim la lumina cat de curand!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
carla_2008 spune:
fete nua veti o reteta buna cu sparanghel?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
ooana spune:
citat din mesajul lui carla_2008 fete nua veti o reteta buna cu sparanghel? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 Sa-l ajutam pe Vladut produse la bazar |
eu am una tare buna dar trebuie sa o adaptezi la regimul vostru vegan
se fierb cateva minute, nu prea mult sa nu se inmoaie tare aprox5 min
se infasoara fiecare bucata intr-o felie subtire de bacon
se aseaza intr-un vas de yena uns cu unt si pe deasupra se presara parmezan...e yamyyyy yamyyyy
tu eventual poti face fara bacon si sa pui deasupra drojdie, am vazut ca inlocuieste parmezanul daca nu ma insel
1an + 08.07.2010
Noi 2