Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

tocmai mi-am varsat toata cana cu cafea pe birou. nu va imaginati cum miroase. noroc ca s-a varsat in directia care trebuia, ca in cealalta aveam un teanc de acte originale

eu sunt de acord si cu mai.

oricum la noi de acum si pana la sfarsit de septembrie incepe haosul, asa ca ne e totuna mai sau septembrie. cam ce avem de facut: din w/endul asta incepem mersul la munte si pana pe 01 mai cred ca vom merge saptamanal iar dupa aia de la sfarsit de mai iar mergem la munte, le tinem locul alor mei ca pleaca in mini concediu, intre timp ii organizez si tatalui petrecere surpriza de 60 de ani si ne pregatim si de concediu si la intoarcere facem ziua larisei. dupa aia vine vara si tot saptamanal in w/end la munte, in cursul saptamanii serviciu+noile activitati pe care vreau sa i le fac larisei
in luna iunie e ziua tatalui, a mamei, a larisei, a soacrei, sf paul si apoi in iulie la 2 finuti
si mai avem 4 botezuri- la unul suntem si nasi ; 1 luare de mot- si 2 nunti - sper sa nu si nasim la una. yupiiii, ce de timp si ce de bani vom avea

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ooana ce bine suna reteta aia cu sparanghel
Eu nu i-am dat larisei niciodata sparanghel, ca nu stiu cum sa-l fac

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu daca vin, vin pe nepusa masa.
nu mai zic nimic,ca la Sibiu mi-am dority prea tare sa ajung si nu am mai putut.
s-o gasi un colt de locsor si pt mine si strumf, ca nu ocupam loc mult.

sper sa iesim din gaura neagra in care suntem cu banii.efectiv simt ca nu mai pot.pe 30 ar trebui sa intre primul salariu al sotului.

mi-e dor de strumf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

buna ziua, fete dragi!

Wow, Ochidut, am ametit numai cat am citit!

Tina, bine ati revenit pe plaiurile mioritice. Si sa vina barza cat mai repede daca va hotarati pt bb2.
La noi, din pacate se cam lasa asteptata, desi de doua luni o "urmarim cand e in zona noastra". Daca ne rateaza si luna asta, cred ca mergem sa facem ceva analize...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Michelle, sa va fie de bine concediul! Am vazut si pozele, super cele de la mare!

Baby, v-am admirat si pe voi! Tudor e un baietel tare frumos, dar si neastaparat din ce povesteti. Si ma bucur ca bebe din burtica creste frumos.

Mergi la inceput

Ochidut, legat de inot, am crezut ca mergeti undeva unde e special doar pentru copii. Noi (adultii) mai mergem la Rin. Dar acolo mi se pare ca miroase prea tare a clor. Si mi-e frica de diverse ciuperci de piele si alte alea ce se mai pot lua de la piscina. Asta de cand a povesti Carmen de Leti.

Mergi la inceput

Crispro, multa sanatate lui Vladut, sa-i treaca mai repede mucisorii.

Noi am terminat tratamentul pt rinita si tot i se infunda nasul si sforaie noaptea. Cred ca saptamana viitoare mergem la orl. Si am observat ca se cam scarpina la nasuc, cam des...

Mergi la inceput

Cand am si eu chef (a se citi timp) de vorba, nu mai e nimeni prin preajma.

Mergi la inceput

Denisa, eu am facut mai demult si doar o singura data supa crema de sparanghel dupa reteta lui Carmen, dar din pacate nu o mai tin minte.

Azi am pomenit-o de doua ori pe Carmen. Oare ce mai fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cris, sunt eu. Si eran bucuroasa ca am culcat-o pe mara si am timp pt voi. Dar au venit unii sa ne schimbe yala (ca mi-a pierdut soacramea o cheie in casa liftului). Si in loc sa schimbat yala de jos, care e absolut normala, dar pe care nu o foloseam pana acum, o schimbam pe aia de sus, care costa cam 400 lei
Zici ca intra cineva peste mine in casa. Da asa face soacramea (astalalta) lucrurile.. Pe dos. Si cum stam in casa ei, executam

In fine. Ideea e ca probabil o vor trezi pe mara ca fac galagie

Voi ce faceti? Mai arata-ne poze cu SN ca n-o s-o mai recunoastem daca o vedem in parc

Mergi la inceput