Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, te asteptam cu cele mai bune vesti de la eco.Io zic ca va fi o fetita cumintica si scumpa foc!de asta e cumintica si in burtica.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Vreau sa ii iau lui V un cort,am gasit ca www.dmail.ro/prodotto.php?cod=213394&utm_source=shopmania&utm_medium=R&utm_campaign=Listing_prodotti" target="_blank">asta,doar ca era mai ieftin, la 99 lei -dar vad ca aia nu il mai au pe stoc. Io zic ca i-ar place.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Doamne feri,ca ma plangeam mai devreme de costul unei masini electrice (500lei) si am zis sa ma uit si pe alt site, dar preturile is maaari,2000 lei o masina pt copii!!! Tulai,ca iti iei de banii astia o Dacie mai veche.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

L am culcat pe R si imediat am deschis sa vad ce mi ati scris

Multumesc de sfaturi!

BABY, cand am ajuns in aeroport si ne am vazut cu Cata, l am luat eu in brate si ne am pupat 3 sec, apoi l a luat pe el si ce l a mai pupat R pe Catalin de nu am crezut ca poate fi atat de atasat de el. In masina daca vorbeam, el intr una il striga si ii povestea pe limba lui.
Cand am ajuns la Braila tot timpul dupa el, isi mai aducea aminte de mine, venea la mine, sa vada daca sunt si dupa iar fuga la tati.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce simt acei copii care parintii se despart

MIHAELA, mi am imaginat cu sta Bianca sa doarma azi la gradi, mie mi s a facut piele de gaina cand am citit, dar tie!? Sa ne spui cum a fost

PAULA, exact asta vroiam sa spun ca la al doilea as sta numai un an acasa si dupa l as invata cu bona si cresa. Amndoua in parale! Toate la timpul lor in asa fel incat sa nu fie mamos ca R.

Oricum mi e tare frica dar daca ma tine pana Vineri cand vine Catalin, ii spun, vorbim si sa vedem ce decidem

Multumesc fetelor pt like uri la pozele de pe facebook

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Vreau sa ii iau lui V un cort,am gasit ca www.dmail.ro/prodotto.php?cod=213394&utm_source=shopmania&utm_medium=R&utm_campaign=Listing_prodotti" target="_blank">asta,doar ca era mai ieftin, la 99 lei -dar vad ca aia nu il mai au pe stoc. Io zic ca i-ar place.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ieri seara am primit de la mama un cort pentru Matei, cel de la Ikea
l-am montat ieri seara si azi dimineata dupa ce l-a vazut, a alergat atat de incantat si a intrat in el...dupa care a mai iesit doar cand am plecat noi
eu zic ca ii va place la Vladut!
noi ne mai jucam cu 2 scaune pe care puneam o patura ca sa ne facem casuta...asa cum ma jucam eu cand eram mica si Matei era inebunit sa stam amandoi sub patura

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Racusor, exact asa si Raisa cu vorbitul. Repeta absolut orice cuvant ii spun, insa fara prima silaba (daca e cuvantul lung).

Oana, vacanta este, in functie de crsa, lunile iulie-august. Dar, in acest timp, prin rotatie, vor fi si disponibile.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Iuliana, ce frumusel e Tudor!!! Chiar demult nu am vazut poze cu voi...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Tina, bine ai venit acasa!

Baby, total de-acord cu tine legat de frati cam de aceeasi varsta.
Bafta la control.

La mine, in sarcina asta, fetitza se misca muuult mai mult decat Raisa. Mai ales cand suntem plecati de acasa. La Raisa nu am vazut niciodata "forme" prin burta, acum am vazut.

22+

Mergi la inceput

Crispro, noi am luat un cort asemanator, de la Mini Blue, reducere de la 200 la 99 ron, insa Raisa nu prea s-a jucat in el. Raul a fost muuult mai incantat.
Dar la vara o sa il pun in curte, pe iarba, poate acolo ii place.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Oana, ce fain cum va jucati Iar clubul vostru de socializare cred ca e tare bine pus la punct, la noi nu prea am gasit asa ceva, imi place mult din ce povestesti.

Tina, m-a impresionat povestea intalnirii lui R cu tati

Carla mi se par foarte bune cursurile FTK, iar trainerii si consultantii mi s-au parut profi. Vom merge si noi la ftk tots, din toamna. Desi ar fi putut sa imi ia banii si gata, mi-au recomandat sa nu o dau inainte de varsta limita pt tots, care e 2,5 ani, cel devreme la 2,3 iar atunci doar dupa ce voi merge la lectie explicativa cu parintii + lectie demo gratuita si hotaram impreuna daca e copilul pregatit si daca mie imi place. Am apreciat modul in care s-a pus problema. La fel despre signing, m-au chemat la lectia explicativa dar mi-au precizat ca probabil copilul e deja putin cam avansat pentru asta, dar nu destul de avansat pt tots, asa ca sa astept pana in toamna cand reevaluam unde o putem inscrie. mai e si ftk music de la 2 ani

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput