Toulouse:(

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Si dupa aceea pun punct.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mda...adica tot cum vrei tu sa fie!

Nelia,o zi buna in Canada itzi doresc!

PS.E o greseala de exprimare in mesajul meu anterior,insa nu stiu de ce nu pot edita!Traiesc cu astace sa fac!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Ah, inteleg, deci singura chestie care ai gasit-o totusi a fost editatul, nu ti-a iesit subtilitatea si oricum mi-ai mai spus-o.

Cind faci acuzatii referitoare la ton si la revizuire, e bine sa stii si unde anume trebuie sa mearga cel pe care il acuzi. O zi buna si tie!

Si ca sa nu ma dezmint, editez: Andacos, faptul ca am alta parere decit tine in anumite privinte, buna sau mai putin buna, nu conteaza, asta nu inseamna ca sint impotriva ta. Si faptul ca ne iubim tara natala si copiii nostri ne urmeaza exemplul nu inseamna ca e rezultatul educatiei date (asta m-a suparat in ceea ce i-ai scris lui Chatonel si ca asta ii impiedica sa se adapteze si sa se integreze.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

habar n-am de ce nu pot da quote!

nelia,las-o balta ,te rog eu frumos!

E clar ca n-ai intzeles ce i-am scris chatonelei,e doar interpretarea ta,dar ai fi putut sa ma intreb(mie nu mi-e rusine sa intreb,nu mi-a fost niciodata)daca nu erai sigura!

Eu n-am scris nicaieri ca iubirea fatza de tzara natala impiedica integrarea,e doar o falsa interpretare a ta!!!!(vezi tonul iar,da????referitor la cit itzi iubesti tu tzara ,comparativ cu mine)

Dana

Mergi la inceput

O las, nu e un moment bun, sint intre doua salvari...

Explica-i lui Chatonel de ce ai scris ca e normal sa fie mindra, ca doar e rezultatul educatiei ei. Voi intelege si eu de ce, ca si eu am dat aceeasi educatie si nici nu mi-am pus intrebari cind copilul meu de 8 ani a desenat drapelul Romaniei.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Deocamdata acuzatzia a venit de la tine,si tu ai fi putut formula altfel,m-ai fi putut intreba sub alt tonce am vrut sa spun!

We minunat si relaxant itzi doresc!sper sa n-o interpretez si pe asta ca ironie si sarcasm)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

http://www.mediafax.ro/externe/crimele-din-toulouse-fratele-lui-mohamed-merah-l-a-ajutat-pe-islamist-sa-fure-scuterul-folosit-in-atacuri-9433517
Sa nu uitam de unde am plecat: fratiorul psihopatului este mandru de el si faptele lui. Abdelkader Merah era implicat la randu-i intr-o retea care se ocupa de trimiterea de tineri din Toulouse in Irak, sa ajute batranii din azilele de acolo.
Nu stiu cum se face, dar noi n-am comentat ca profilul ucigasului de pe Utoya e altul. Cand vine vorba de musulmani mereu e conspiratie si de 9/11 si la Madrid si in Londra, oriunde pe glob.
Doar ca sa arate unele persoane ce bune si tolerante sunt ele. Si sa se mai smiorcaie putin de mila tanarului criminal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

http://www.mediafax.ro/externe/crimele-din-toulouse-fratele-lui-mohamed-merah-l-a-ajutat-pe-islamist-sa-fure-scuterul-folosit-in-atacuri-9433517
Sa nu uitam de unde am plecat: fratiorul psihopatului este mandru de el si faptele lui. Abdelkader Merah era implicat la randu-i intr-o retea care se ocupa de trimiterea de tineri din Toulouse in Irak, sa ajute batranii din azilele de acolo.
Nu stiu cum se face, dar noi n-am comentat ca profilul ucigasului de pe Utoya e altul. Cand vine vorba de musulmani mereu e conspiratie si de 9/11 si la Madrid si in Londra, oriunde pe glob.
Doar ca sa arate unele persoane ce bune si tolerante sunt ele. Si sa se mai smiorcaie putin de mila tanarului criminal.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

zdrang! dar nu e totusi cam simplist? tanarul criminal a murit, asta inseamna ca gata, s-a rezolvat problema? terorismul e asa o chestie complicata, iscata la linia de demarcatie a culturilor, intereselor politice si economice, careia nimeni nu reuseste sa-i dea de capat. dar bine ca am rezolvat-o noi si am gasit vinovatul! merci Ingrid! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Nelia, de ce te superi pe andacos? Ea are dreptate cind spune ca daca copilul meu va iubi Romania asta va fi doar datorita educatiei mele... asa ca nu am de ce sa fiu deranjata, ba chiar sint de acord cu ea.

Si daca te uiti la orice persoana care si-a lasat locul de bastina si a emigrat, fie la oras, fie in strainatate, tot are nostalgia copilariei/tineretii si povesteste si arata (cui vrea sa il asculte-> in cazul nostru "odrasla") cit de frumoase sint locurile in care a copilarit. Iar daca si odrasla incepe sa iubeasca si ea aceste locuri, cum se poate sa nu fie fericita, caci i s-a confirmat ca sint "iubibile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Apoi, in ceea ce priveste integrarea, eu nu cred ca ea se face stergind cu buretele ceea ce a fost inainte de "X". Nu e vorba de o noua iubire
Acusor, asimilata nu pot fi cu accentul pe care il am

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Nelia, de ce te superi pe andacos? Ea are dreptate cind spune ca daca copilul meu va iubi Romania asta va fi doar datorita educatiei mele... asa ca nu am de ce sa fiu deranjata, ba chiar sint de acord cu ea.

Asa e, ai dreptate. M-a prins discutia intr-un moment prost.

Cornelia

Mergi la inceput

Si la subiect:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Pentru Breivik sint dovezi, a lasat scris, totul e pe net, l-au prins cu arma in mina, la locul faptei, tirziu din pacate, puteau sa reduca substantial numarul tinerilor ucisi daca ar fi actionat cu profesionalism, am spus de atunci, am fost contrazisa si atunci, ca e pace, ca nu erau pregatiti pentru asa ceva... aiurea, incompetenta crasa. Si l-au scos iresponsabil, e nebun el, restul e bine si frumos... e mai simplu asa sa izolezi cazul si sa nu pui cartile pe masa, cele reale...

Pentru cel din Toulouse - parerea mea, aveti voie sa o contraziceti - nu e nimic (inca, sper ca vor pune la dispozitia publicului si dovezi, inclusiv inregistrarea in care fratele spune ca el l-a ajutat sa inchirieze scooter-ul, decrierea facuta de proprietar celui care a facut-o iar nu corespunde cu realitatea) care sa-l lege direct, vizibil si imediat de crime. Eu astept inregistrarea cu momentul in care fratele spune asta, lumea ar avea dreptul sa o afle cred, toti sint morti, nu mai e nici o ancheta sau macar dupa ce se incheie dosarul.

Politia spune ca este el, s-au dus 300 de oameni si au atacat un singur om, da, inarmat ce-i drept, au evacuat tirziu imobilul (lipsa de profesionalism, oamenii aceia sint deja traumatizati de ceea ce s-a intimpla in blocul lor), au defilat mascati si inarmati pina in dinti ca sa-l impuse in final in cap cind a sarit de la etaj (si asta au spus-o un pic mai tirziu, ca un sniper l-a omorit de fapt, exact in momentul in care a sarit pe fereastra). Erau si alte solutii? Nu stiu, ei trebuiau sa le gaseasca, eu pot doar sa fiu in dezacord cu ceea ce au facut. Aceeasi politie care au un terorist in urmarire din 2008 si nu au au facut nimic ca sa previna atacurile.

Faptul ca nu pot fi de acord (inca, astept dovezi palapabile) cu varianta oficiala nu inseamna ca ma smiorcai pentru criminal ca sa arat ce toleranta sau buna sint... Nu as face-o in nici o situatie, absolut nici una, un criminal este un criminal, am explicat deja ca pentru mine sint toti criminali, indiferent de ce parte este, indiferent daca are uniforma sau are legea de partea lui. Cind iei viata unui om asta esti, un criminal.

Iar daca vorbim de 11 septembrie, e nevoie de alt subiect pentru a discuta umbrele si gaurile negre din toata tragedia.

Cornelia

Mergi la inceput