Toulouse:(
Raspunsuri - Pagina 17
andacos spune:
Mda...iar e Zona Crepusculara pe forum,mesajul meu care acum apare inaintea mesajului neliei ,era de fapt o replica la mesajul neliei!
nelia stai linistita si tu si altzii,nici eu si nici fii mionu suntem asimiliatzi si cu creierele spalate asa cum insinuatzi ,maiastru din taste!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
nelia spune:
Scuze, nu se vedea mesajul, l-am postat inca o data, apoi a aparut... asa ca a aparut mesajul dupa ce ai scris.
Pai, imi pare rau ca te dezamagesc, dar nici nu pot sa fiu de acord ca este indoctrinat politic un copil care descopera imnurile si steagurile tarilor, incepe sa deseneze si alte steaguri decit cel al tarii in care locuieste. Sau daca este indoctrinat atunci indoctrinarea incepe in tara in care locuieste, caci la nici 8 ani, invata despre drapele... nu vad absolut nici un rau ca elevul adauga intr-un desen si steagul tarii natale a parintilor sau chiar a lui.
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
nelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Mda...iar e Zona Crepusculara pe forum,mesajul meu care acum apare inaintea mesajului neliei ,era de fapt o replica la mesajul neliei! nelia stai linistita si tu si altzii,nici eu si nici fii mionu suntem asimiliatzi si cu creierele spalate asa cum insinuatzi ,maiastru din taste! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Andacos, eu nu am insinuat absolut nimic. Asa nu-mi place tonul asta sarcastic pe care il folositi unele dintre voi. Oare nu se poate discuta renuntind la el, parca stati cu ardeiul iute linga voi... eu am spus ca nu te judec, te intreb si ti-am raspuns de doua ori de ce nu cred eu ca daca un copil deseneaza alte steaguri, e vorba despre indoctrinare.
Si ca sa-ti raspund pe masura... stai si tu linistita, ca nici eu si nici copiii mei nu sintem neintegrati sau neadaptati, daca au desenat steagul Romaniei, asa cum inteligent insinuezi.
Si cu asta ma retrag, ma oboseste rau ironia ieftina cu care alegeti unele sa discutati.
Cornelia
andacos spune:
nelia,nu te fa ca citesti printre rinduri!
nu era vorba de drapelul strecurat printre altele!Reciteste ce a scris marox!
Bineintzeles ca la 8-9 ani nu poate fi (inca)vorba de indoctrinare politica insa picatura chinezeasca...lucreaza!
Dana
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nelia
Andacos, eu nu am insinuat absolut nimic. Asa nu-mi place tonul asta sarcastic pe care il folositi unele dintre voi. Oare nu se poate discuta renuntind la el, parca stati cu ardeiul iute linga voi... eu am spus ca nu te judec, te intreb si ti-am raspuns de doua ori de ce nu cred eu ca daca un copil deseneaza alte steaguri, e vorba despre indoctrinare. Si ca sa-ti raspund pe masura... stai si tu linistita, ca nici eu si nici copiii mei nu sintem neintegrati sau neadaptati, daca au desenat steagul Romaniei, asa cum inteligent insinuezi. Si cu asta ma retrag, ma oboseste rau ironia ieftina cu care alegeti unele sa discutati. Cornelia Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung) |
nelia,te-as ruga sa nu-mi jignesti inteligentza!
Tonul asta care nu va place ,este cauza... tonului folosit de voi!
Revizuitzi-va voi felul de a scrie si mai vedem apoi cine si ce ironii si sarcasmuri foloseste!
Dana
nelia spune:
Nu citesc printre rinduri, n-as fi reactionat la fel daca ai fi zis ca ti-ai pune intrebari si daca la 8 ani deseneaza steagul tarii in care locuieste la capitolul vise. Sau daca Marox nu ar fi scris ca e indoctrinare politica daca deseneaza alt drapel in afara de cel al tarii in care traieste. Eu nu vad nici un motiv de desenat drapele la aceasta virsta, dar daca la scoala ii invata atit de tineri aceste lucruri, atunci nu vad nici un rau ca au desenat drapelul tarii lor (daca sint nascuti in alta tara) sau a parintilor lor.
Tonul folosit de mine??? Unde, subliniaza cu rosu, ca sa mi-l revizuiesc. Si vorbesc serios.
Cornelia
AB_AC spune:
Care-i baiul cu stegul mey? De ce asta e motiv de indoctrinare si muntii nu-s? Cred ca daca se pricepea la desen ar fi desenat mai multe despre Algeria. Eu stiu ca pana si cei din "cite"-uri isi permit sa ia bus-ul si sa mearga colo pana in locul originar. Insa acolo alearga pe langa casa si stau cu rudele, adica nu viziteaza muntii si marea... ori astea-s chestii greu de desenat.
Sa faci caz de un desen mi se pare aiurea. Sa controlezi ce viseaza un copil mi se pare orwellian. Scarry! Probabil parintii n-au stat in stil estic sa supravegheze si sa orienteze desenele visate. Si atunci a iesit in format brut.
andacos spune:
Daca ai sters "punct"de la sfirsitul mesajului tau anterior,asta nu inseamna ca nu l-am vazutsi face parte exact din ce spuneam mai sus:tonul!
Asta e doar un exemplu,dar hai ca suntem off topic si daca ai tzine cont(pe linga "declaratziile de dragoste"pe care mi le-ai facut de vreo citeva ori pe forum)de ce am spus anterior referitor la ton...poate si calitatea conversatziei noastre s-ar imbunatatzi!
Nu sunt ironica si nici sarcastica,este doar perceptzia ta(a voastra),daca nu sunt de acord cu teoriile tale/voastre,nu inseamna ca sunt importiva voastra!(asa cum atzi demonstrat de foarte multe ori)
Dana
nelia spune:
Andacos, sintem off-topic. Am pus punct pentru ca nu vazusem mesajul tau ca tu scrii cu ardeiul linga tine pentru ca eu folosesc nu stiu ce ton pe care trebuie sa mi-l revizuiesc. Astept subliniat cu rosu locul in care trebuie revizuit mesajul sau a fost tonul ironic. Si inca o data, vorbesc serios. Si dupa aceea pun punct.
Cornelia
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Si dupa aceea pun punct. Cornelia Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung) |
Mda...adica tot cum vrei tu sa fie!
Nelia,o zi buna in Canada itzi doresc!
PS.E o greseala de exprimare in mesajul meu anterior,insa nu stiu de ce nu pot edita!Traiesc cu astace sa fac!
Dana