Toulouse:(
Cum e sa intri intr-o scoala, sa cauti copilul de 8 ani al directorului si sa-i tragi cateva gloante in cap. Cum e sa te rogi linistit si sa iti aduca un alt copil trupul neinsufletit al copilului tau de 8 ani.
Cum e sa fii un animal fara suflet sa poti face asa ceva?
Sper din tot sufletul ca francezii il vor prinde pe acel criminal, sper sa-si aminteasca ceva din glorioasa lor istorie si sa-l tortureze incet incet cumva...moartea ar fi o chestie mult prea simpla...
Raspunsuri
ladyJ spune:
:(
Nu a fost un act indreptat spre copilul directorului, criminalul a tras in ce a vazut. Un profesor si cei doi copii ai sai au fost ucisi, apoi fetita de 8 ani care era in curtea scolii...
Criminalul a fugit pe un scuter. Am inteles ca a folosit arma de calibru foarte mare. Este ingrijorator cum nebunii ajung sa aiba in mana arme !
cait spune:
Daca vorbim de acelasi incident de fapt acest nebun s-a oprit in fata scolii, a tras la intamplare, a ucis prima data un rabin, apoi cei doi copii ai lui si pe fata directorului.
Se pare ca zilele trecute a mai ucis 2 militari in zona.
Marina spune:
Sunt departe de europa dar din ce zic posturile gen euronews etc, atacatorul a tras in fatza scolii sa presupunem ca la intamplare dupa care a intrat in curtea scolii si s-a uitat dupa o anumita persoana , fiica directorului. Asta induce ideea ca nu a fost un criminal sau terorist oarescare suparat pe evrei ci un individ care a calculat exact atrocitatea, a urmarit tintele si a actionat cu sange rece. Fapta in sine e ingrozitoare, premeditarea e ceea ce ma face sa innebunesc pur si simplu.
Corina spune:
Acum citeva zile au fost omoriti 3 soldati,doi in uniforma iar altul in civil!! Impuscati in cap ,pe strada!! la ntoulouse si in apropiere!! aceeasi arma a fost folosita si in atacul de astazi!! toata lumea se intreaba de ce, ce minte nebuna si cu ce scop? sper sa il prinda cit mai curind,inainte de a mai comite o alta crima!! mi se rupe sufletul pentru toti cei care au fost omoriti nevinovati!!!
Ramona2006 spune:
Nu pot sa nu mai gindesc la femeia careia intr-o clipa i s-a naruit totul, odata cu moartea sotului si a celor doi copii...Am vazut pozele lor pe net si m-am cutremurat...copii aveau 3 si 6 ani. Iar pe fiica directorului a executat-o, efectiv. martorii la scena au spun ca individul a alergat dupa ea, a a prins-o de par si a impuscat-o si dupa ce fata zacea pe jos, singerind, a mai tras citeva gloante in ea. Dumnezeule, e incredibil.
Si bineinteles ca a fost premeditat, tipul a ajuns la scoala la ora cind copii veneau sa invete. Si se pare ca avea o camera de filmat atasata de piept, cu care, probabil, a filmat totul.
Am inteles ca politia are ca suspecti niste soldati care au fost dati afara din armata din cauza ca erau neonazisti.
Ce se mai poate spune???
Dumnezeu sa le odihneasca sufletele nevinovate!
andacos spune:
Eu n-am reusit sa ma informez deloc,insa sa intzeleg ca nu fost neaparat un atentat pe motiv religios?Mie asa mi s-a parut ca specula tv-ul german!
Dar repet,nu am ascultat decit trunchiat informatzi!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ddaas spune:
Or sa vina o gramada de cretini care vor spune ca oricine are dreptul sa traiasca, ca nu suntem barbari ca e impotriva religiei si alte multe idiotenii.
Pedeapsa cu moartea ar trebui introdusa de urgenta. Este pt. democratie. D-aia americanii sunt mai destepti.
As fi curios daca cei care gandesc asa si-ar mai mentine punctul de vedere in cazul in care ei ar fi familia victimelor. Cu siguranta nu.
maru spune:
este atat de dureros si de neinteles cu cat e al doilea incident!
o fi copy cat ori o fi acelasi idiot/idioti, ce naiba face politia franceza?
cum la o saptamana dupa primul incident au lasat sa se intample asa o tragedie?