Pe cine si pentru ce votam?
Raspunsuri - Pagina 7
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul www.hotnews.ro/stiri-politic-12461034-marian-vanghelie-mitingul-usl-sectorul-3-nu-are-nevoie-robert-negoita.htm" target="_blank">Asta vrea bucurestenii. Asta vrea romanii! |
Pai si nu are dreptate omul? Adica s-a dovedit de-a lungul vremii ca exact "asta vrea". www.youtube.com/watch?v=bE2ABR7bRU4" target="_blank">De exemplu
MadalinaM spune:
Nu uitati! Nicusor Dan candideaza si la consiliul general, daca nu il cunoasteti, nu stiti ce poate face, nu aveti incredere ca poate face ceva ca primar general, votati-l macar la consiliu(are nevoie de, doar, 2.5%), asa, poate, in timp, va va castiga incrderea.
SUCCES!
http://www.tolo.ro/2012/06/01/un-om-la-capatul-lumii-de-ce-votez-cu-nicusor-dan-la-locale/
P.S.
Nu stiu sa fac politica, de aceea vorbesc direct, fara prea multe metafore. Acum sunt bucuroasa ca N.D. va castiga, cel putin, un loc in Consiliu!
b.nica spune:
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_28956/Reguli-noi-la-votare-votul-va-fi-valabil-chiar-daca-alegatorul-aplica-mai-multe-stampile-sau-face-mentiuni-pe-buletinul-de-vot.html
Sa vedeti comentarii "made in Romania" pe buletinele de vot!
Eu daca ma hotarasc sa-mi anulez votul ii voi vota corect in interiorul patrulaterului, fara sa ating pe cel vecin, pe toti aceia pe care nu-i mai vreau la primarii sau in consilii.
capcaunul spune:
A mai fost un "independent" vazut la un moment dat ca alternativa de unii. Si? A sfarsit sluga in biroul lui Ponta.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui eumada Hm........ghici cu cine votez eu? |
Cu Valerian Timofte.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui eumada Hm........ghici cu cine votez eu? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
cu Sechelariu?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
cu Sechelariu? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Iu Laura,da` io nu m-am lovit la cap....nici pomeneala,deja-s in politica pana peste cap,dar eu am lucrat la firma lu` Seche demult si pentru ca nu m-am ridicat in picioare cand a intrat nevasta-sa m-a dat afara.
Continuarea....
Madalina
Io-s potolita politic,sunt cu cei cuminti.....ca sa fiu sincera ma dau dupa vant.....
Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."
b.nica spune:
citat din mesajul lui eumada Hm........ghici cu cine votez eu? Madalina |
Cu Mazare !
sirimie spune:
Eu am sa votez cu Nicusor Dan. De fapt cred eu ca in felul asta votez "schimbarea" aia pe care o tot clameaza toti, de data asta pe bune. Daca el reuseste ceva vor urma si altii ca el sa incerce macar, sper cel putin.
Sincer nu cred ca va fi "sluga" vreodata si sa spui ca daca unul face ceva toti ceilalti fac la fel e rationament inductiv, in general fals.