Pe cine si pentru ce votam?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Sincer nu cred ca va fi "sluga" vreodata si sa spui ca daca unul face ceva toti ceilalti fac la fel e rationament inductiv, in general fals.

N-as zice in general. Mai degraba este fals in foarte putine cazuri. Cel putin in Romania.
Evident ca premiza de nevinovatie primeaza. Dar dupa ce te-ai fript cu ciorba sufli si-n iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Sincer nu cred ca va fi "sluga" vreodata si sa spui ca daca unul face ceva toti ceilalti fac la fel e rationament inductiv, in general fals.

N-as zice in general. Mai degraba este fals in foarte putine cazuri. Cel putin in Romania.
Evident ca premiza de nevinovatie primeaza. Dar dupa ce te-ai fript cu ciorba sufli si-n iaurt.

Ce inseamna ca sufli in iaurt in cazul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

eu nu vreau sa votez deloc. nu am incredere in nici unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am votat cu Nicusor, la Primar si Consiliu. E pe ultima pagina, stingher...nu se tragea la sorti? Sau asa a picat?
La sectorul 2 am votat PNTCD la consiliu si, ca primar, nu mai stiu.
In cabina alaturata, un mos si o baba il cautau pe Oprescu si nu-l gaseau. Mi-am muscat limba, voiam sa le zic ceva de dulce...

Edit: am vorbit (in contre) cu Ioana, are 18 ani si azi putea vota pentru prima oara; a zis ca nu o intereseaza politica, eu i-am zis ca...ea mi-a zis ca...Am inteles atitudinea tineretului, am vazut oameni batrani, ologi care se tarau sa voteze, tinerii prefera sa zica PAS. In schimb, Teodora (14 ani) m-a intrebat daca votez cu Nicusor Dan. De unde stii de el, frate??? Stia, stia mai mult ca mine, stia cu amanunte...am ramas masca. In gasca ei s-a vorbit mult de alegerile astea...parca m-am mai linistit...Dar, oare, o s-ai tina?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
In schimb, Teodora (14 ani) m-a intrebat daca votez cu Nicusor Dan. De unde stii de el, frate??? Stia, stia mai mult ca mine, stia cu amanunte...am ramas masca. In gasca ei s-a vorbit mult de alegerile astea...parca m-am mai linistit...Dar, oare, o s-ai tina?

Distractiv este ca dupa fiecare alegeri toata clasa stia fiecare parinte cu cine a votat. Si cred ca in toate scolile este asa. Analistii mai bine ar face sondaje politice intreband copiii, ar fi mai aproape de adevar.

Mergi la inceput

Capcaune, Teodora nu stia pe cine votez eu. Nici eu nu stiam...
Dar, in principiu, cam ai dreptate, excelenta observatia cu sondajul la copii...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
In schimb, Teodora (14 ani) m-a intrebat daca votez cu Nicusor Dan. De unde stii de el, frate??? Stia, stia mai mult ca mine, stia cu amanunte...am ramas masca. In gasca ei s-a vorbit mult de alegerile astea...parca m-am mai linistit...Dar, oare, o s-ai tina?

Distractiv este ca dupa fiecare alegeri toata clasa stia fiecare parinte cu cine a votat. Si cred ca in toate scolile este asa. Analistii mai bine ar face sondaje politice intreband copiii, ar fi mai aproape de adevar.

Poate un profesor sau parinti au "insamantat" ideea cu N.D. prin intermediul unor elevi, ca sa influenteze pe parintii indecisi prin intermediul copiilor, ca "agenti electorali involuntari".

Mergi la inceput

Hai, mai, nici chiar asa...ca nu suntem oi

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Nu toti suntem oi, dar asta nu inseamna ca nu se utilizeaza cele mai subtile metode de influenta.
Cum au ajuns elevii care nu sunt interesati de politica, sa discute si sa cunoasca amanunte pozitive despre un candidat?

Mergi la inceput

Nu stiu...in casa mea nu s-a auzit nimic.
Dar oricum...diferenta intre fiica mea care poate vota si cea care nu are inca varsta e mare.
Asta de unde s-o trage? Ca de la mine nu...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput