Pe cine si pentru ce votam?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hai sa ne unim fortele si toti membrii DC din capitala sa voteze pe acela care ii reprezinta!Ziceti pe cine sa votam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

In nici un caz DD sau de-ai lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Hai sa ne unim fortele si toti membrii DC din capitala sa voteze pe acela care ii reprezinta!Ziceti pe cine sa votam?

Eu tot spun ca importante sunt criterile de evaluare a "ofertei".
Ce pretindeti de la ales?

Eu as pretinde supuna dezbateri publice toate proiectele investitionale, si prioritizare lor sa fie stabilita si prin vot online.
Asa cum la Eurovizion se colecteaza voturile si se face o medie cu a juriului, si la administratia locala poate fi utilizat votul online si consilierii sa aiba propriul punctaj, iar in finala sa se faca o medie simpla sau ponderata.

Petindeti asta candidatilor si vedeti care accepta si care spune ca "nu se poate", si in functie de raspuns acordati voturile.
Puteti sa cereti telefonul si adresa de e-mail de la centrul de campanie electorala (daca au asa ceva), si sa va dea raspuns in scris. Tare ma tem ca nu au decat staff de campanie nu si sediu.

Numai asa ii obligati sa fie transparenti in decizii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Deceneus, eu iti admir entuziasmul si optimismul, ca inca mai crezi ca exista politicieni care sa iti promita marea cu sarea in alegeri si apoi sa nu uite totul timp de 4 ani sau sa dea vina pe guvernarea anterioara ca din cauza ei nu are bani sa faca ce a promis in campanie.
Si acum serios vorbind: te-a pus careva sa faci vreun sondaj pe aici sa vezi care cu cine voteaza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata

Deceneus, eu iti admir entuziasmul si optimismul, ca inca mai crezi ca exista politicieni care sa iti promita marea cu sarea in alegeri si apoi sa nu uite totul timp de 4 ani sau sa dea vina pe guvernarea anterioara ca din cauza ei nu are bani sa faca ce a promis in campanie.
Si acum serios vorbind: te-a pus careva sa faci vreun sondaj pe aici sa vezi care cu cine voteaza?

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Tutu land

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Nu m-a pus nimeni sa fac nici un sondaj.
Oricum un asemenea sondaj nu este reprezentativ, deci ar fi inutil.

Politicienii sunt interesati de voturi si pentru voturi ar putea face mici compromisuri cu efecte majore.
Acum ei stabilesc temele de dezbateri.
Cred ca daca am stabili noi temele, ei ar fi obligati sa tina seama de pretentile noastre.
Celor de la putere, dar si din opozitie, am putea pretinde sa si faca ceva inainte de alegeri, ca dovada a bunelor intentii, si daca masurile sunt discutate in Parlament nu s-ar putea eschiva.
Ar trebui solicitate masuri, care nu necesita fonduri financiare, sau cu fonduri financiare minore.
Votul alb valabil nu costa nimic.
Evidenta electronica a prezentei la vot, care ar permite depistarea votul multiplu, are costuri mici, si nu trebuie sa fie in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Alt candidat pentru PMB :

http://b365.realitatea.net/news/monica-tatoiu-va-candida-la-primaria-municipiului-bucuresti/

Ce tare m-am inselat asupra acestei femei cand era inca la Oriflame, credeam ca are ceva in cap in afara de mahalagisme...

Mergi la inceput

Vezi de ce va spun ca trebuie sa sustinem idei si proiecte si sa nu sustinem persoane?
Ideile nu deceptioneaza, dar persoanele da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Alt candidat pentru PMB :

http://b365.realitatea.net/news/monica-tatoiu-va-candida-la-primaria-municipiului-bucuresti/

Ce tare m-am inselat asupra acestei femei cand era inca la Oriflame, credeam ca are ceva in cap in afara de mahalagisme...

Vedeti cum transforma menopauza o femeie?Genul "Da-i si lupta!"
O ia pe aratura si nu poate nimeni sa o opreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

www.hotnews.ro/stiri-politic-12461034-marian-vanghelie-mitingul-usl-sectorul-3-nu-are-nevoie-robert-negoita.htm" target="_blank">Asta vrea bucurestenii. Asta vrea romanii!

PS. Uitati-va la final in dreapta, la Oprescu. Dupa mimica sarcastica cred ca se gandea "Ce [biiip] caut langa analfabetul asta?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

S-a scris si in presa franceza de alegerile care vin :
http://www.lepoint.fr/culture/bucarest-se-cherche-un-maire-pour-proteger-son-patrimoine-07-06-2012-1470508_3.php

Mergi la inceput