Pe cine si pentru ce votam?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Si noi in familie ne-am propus sa "ne irosim voturile" pe outsideri. Nu-i un experiment, e o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sincer, am ajuns sa-l regret pe Videanu!
Mie imi este imposibil sa inteleg cum are DD 18% in sondaje! care om cu ceva minte vrea sa-l voteze???

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Mie imi este imposibil sa inteleg cum are DD 18% in sondaje! care om cu ceva minte vrea sa-l voteze???

brain washing se cheama. si merge la multi, ai sa razi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cu siguranta, si eu imi voi irosi votul pe altcineva decat Oprescu sau Prigoana.
Problema-i alta: ce face altul decat cei doi cu un Consiliu General ostil? Nu-i asa ca trebuie sa ne irosim voturile pe altceva decat USL si PDL? (evident, de DD, PRM, PNG, etc nu vorbesc; nu din snobism, dar sigur nu ma reprezinta).

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Un primar cu un consiliu ostil nu poate face mare lucru, pentru ca nu primeste fonduri, dar nici consilierii nu pot face afaceri cu bugetul primariei si nici primarul. Se supravegheaza reciproc. Problema este ca dupa alegeri se "dau pe brazda" si primarii independenti, is pentru bani accepta contracte preferentiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Daca imi aduc eu aminte bine a venit la DD unul care vorbea de modelul vienez in administrarea capitalei.Atunci am fost interesata de acest sistem, ceva care se angaja in administrarea capitalei intr-un mod f. modern.
Daca este cineva pe aici din Austria care sa ne spuna cum se ocupa primarul Vienei de problemele lor poate ne lumineaza si pe noi.
DD nu mai poate sa fie exclus din cartile politice!Ca e de bine sau ca este de rau nu se stie, dar in mod sigur dorinta tuturor romanilor este sa le fie mai bine indiferent cum si de catre cine ii ajuta!

P.S.Nu trebuie sa ne dam ochii peste cap sau sa declaram antipatii inainte de a ne informa!Prejudecatile nu vor face decat sa ne ingroape si mai mult in suferinta noastra!
Manipularea are un mare ajutor in cultivarea prejudecatilor!
Daca eu ma insel veniti cu argumente care sa ma convinga.Atunci promit ca ma voi abtine de la astfel de comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Marina, am rezerve pentru ca nu ii cunosc realizarile de pana acum (in afara de lupta fara sansa pentru prezervarea Bucurestiului vechi) si din "irosirea" voturilor subliniata de altii mai sus.

Si da, si eu il regret pe Videanu, cel putin in zona in care am locuit, in perioada lui s-a schimbat linia de tramvai, s-a asfaltat temeinic soseaua, etc. Sunt convinsa ca a facut afaceri si el, dar nspe randuri de borduri se pun si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Toti primarii care au avut realizari spectaculoase, le-au avut pentru ca au fost dispusi sa "dereneze" fonduri bugetare prin afaceri supraevaluate, si sa "cotizeze" la partidul din care facea parte.
Pe vremea PSD-ului la Bacau era Sechelariu. Acum sunt primarii din Cluj, Brasov si probabil si altii deculoare portocalie.
Primarii partidului de guvernamant primesc fonduri ca sa aiba realizari si sa atraga capital electoral.
Votandu-i pe cei "cu realizari", dai un vot pentru afaceri clientelare, pentru marea coruptie.
Stiu ca pare aberant sa spui: "votati impotriva celor care au facut ceva pentru oras, pentru ca sunt mafioti"!
Pe asta mizeaza si politicienii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ma bucur ca mai sunt si altii care vor vota outsideri ca primari.

Am o dilema: cei din consiliul local cum sunt votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Deceneus, eu stau pe o strada care abia anul asta vede si ea canalizare si asfalt, ca deh, au venit alegerile...si totusi nu l-am votat pe Ontanu niciodata

La consilieri cred ca se voteaza uninominal, nu?

Mergi la inceput