Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Puiutz, da cand se intampla asta cu Raducu? Nu cumva cand e f prins/ concentrat la ceva? Io ma gandesc ca asa a fost si cu Raul ( al Paulei) - sunt atenti la ceva si se lasa prinsi intr/o stare din aia de lenevie, transa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

uite nu as putea sa spun exact, uneori se intampla cand e concentrat pe ceva, intr-adevar, dar nu stiu daca de fiecare data...o sa fiu mai atenta. sper sa nu fie nimic...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aaa..am inteles ca e secret cu fantana..na, m-ati facut curioasa..daca am dormit in noaptea aia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Buna seara fete dragi!!

Am adormit copilul si abia acum am putin timp liber. Azi am avut o zi incarcata, am semnat antecontractul. Pe Victoras l-am scos afara abia pe seara si l-am si innoit cu hainute pentru 2-3 ani:).

Eladeea mult succes in afaceri, vad ca ti s-a deschis apetitul, poate ne vei avea de cliente.
Crissy , poti sa-mi spui unde ai refacut BCG?
Histamina si eu ma apucasem de abdomene si dupa ce am facut zece si nu mai aveam suflu sa ma ridic de jos , m-am lasat pagubasa.
Alice sa va traiasca crestinul!
Victo, m-ai facut sa rad , pai ce cautai tu peste muncitori in fantana?

Mergi la inceput

Buna seara fete dragi!!

Am adormit copilul si abia acum am putin timp liber. Azi am avut o zi incarcata, am semnat antecontractul. Pe Victoras l-am scos afara abia pe seara si l-am si innoit cu hainute pentru 2-3 ani:).

Eladeea mult succes in afaceri, vad ca ti s-a deschis apetitul, poate ne vei avea de cliente.
Crissy , poti sa-mi spui unde ai refacut BCG?
Histamina si eu ma apucasem de abdomene si dupa ce am facut zece si nu mai aveam suflu sa ma ridic de jos , m-am lasat pagubasa.
Alice sa va traiasca crestinul!
Victo, m-ai facut sa rad , pai ce cautai tu peste muncitori in fantana?

Mergi la inceput

Na ca v-am trimis mesajul de 2 ori. Am zis ca nu ma pricep , abia acum deslusesc cum sta treaba cu forumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Elena, cand sunt mititei asa au centru de greutate mai jos decat un om mare si sunt mai instabili. Inca au capul mare, abia prin adolescenta se proportioneaza, au picioarele mici si punctul de sprijin cu podeaua este mica, de aici pierderea echilibului.
Nu cred ca trebuie sa te speri

Mergi la inceput

Alice m-am gandit si eu la asta cu centrul de greutate, dar parca prea des isi pierde echilibrul.

Aaa, mai banuiesc ca e si de la faptul ca de ceva timp merge cu piciorusele in interior, de multe ori cand alearga e musai sa cada din cauza ca duce varfurile picioarelor in interior

Inca nu l-am dus la un ortoped, pediatrele amandoua mi-au zis sa nu-mi fac griji ca se remediaza mersul, dar stiu eu...asa mi-au spus si de kk moale, sa nu-mi fac griji ca se regleaza de la sine...si au trecut deja cateva luni si tot la fel este

12.08.2010

Mergi la inceput

Onimir pai sa fie cu noroc semnarea antecontractului!

Ai baiat maaare daca deja i-ai luat hainute de 2-3 anisori

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bumblebee,eu chiar ieri am facut o portie imensa de dovlecei la gratar fff buni,si vinete,si ardei,si ceapa,si ciuperci!!!!dar nu pe gratar si pe o chestie numita Raclette.ies minunate legumele,am papat un platou intreg eu cu Calin(al meu bineinteles ca le-a papat ca garnitura la o fripturica de porc)

Crispro daca a scazut asa brusc febra si nu a mai aparut inseamna ca sistemul imunitar functioneaza si corpul se autovindeca. pupam Vladutu si mamica

noi am fost sambata la 3 chefuri,la sora-mea,la un bebe de 1 an si in curte la niste prieteni la un peste la gratar. Picii au fost rupti!iar duminica i-am dus la ultimul probabil sanius din inceputul asta de an,la Stana de Vale. ca daca tot am luat saniute si costum ce nu vor mai fi bune in sezonul urmator ,sa profitam acum

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ochidut parca mi-o descrii pe Carla. offff eu ma ingrijorez tare. sambata cum spuneam am fost la un chef de pici de varsta alor mei,iar Carla era singura care se juca separat solo. nu a socializat cu nici un copil,max putin asa cu clovnul care i-a atras atentia cu baloanele,altfel nu avea sanse. cand cineva strain se uita la ea,ea ridica nasul si intoarce capul si privirea;de zambet nicu nu poate fi vorba. Plus ca e extreeeeeem de mamoasa. Acasa e ok,se joaca cu frate-sau daca nu il musca sau ii fura jucariile,dar cand simte ca nu ii se acorda destula atentie incep crizele,fitele la propriu de imi vine sa imi iau campii. si nu vrea decat la mine. si plange pana la suspine si pana ramane fara aer. Ce sa fac cu ea?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput