Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

oua de prepelita am gasit la obor in hala cu 0.3 ron/bucata. e in mijloc un magazin cu multe oua,are si de prepelita si le vinde la bucata.Aduce marfa in fiecare sambata de la Alexandria :).Prospetimea se testeaza usor,daca oul pluteste in apa trebuie aruncat.De la supermarket am avut surpriza sa imi pluteasca toate oole din casoleta...In magazin semnficativ mai scump,0.4-0.5 depinde de unde...si nu e nici o garantie de vechime pt ca se restampileaza casoleta foarte usor(toate supermarketurile restampileaza,sterg stampila initiala cu acetona).
Am avut o intalnire cu o doamna doctor de la Sanepid pt un proiect (o gradinita :))) ...mica,o sucursala a gradinitei ioanid) si m-am oripilat de ce mi-a povestit in materie de ce se practica prin magazine si le firmele de catering. A zis sa nu imi dau copilul la gradi cu catering ca e dezastru absolut in ceea ce priveste producerea+transportul mancarii...mi-a zis de un caz unde aduceau mancarea din constanta pt bucuresti,nimeni nu a stiut pana nu s-a inzapezit autostrada!

mami de Raducu, 10 august 2010

voi papati oua de prepelita?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Crispo, si eu zic sa nu il stresezi cu mancatul, e clar ca inca nu e pregatit, deabia se reface organismul. cand o sa simta el in stare, o sa mance si va recupera.

Alice, sa va fie de bine, astept pozele
Faza cu fantana nu o pot zice aici, dar oricum P extrapoleaza si exacerbeaza, face o adevarata telenovela in 5 acte, pe care o povesteste tuturor prietenilor sau colegilor nostrii. el defapt o stie doar din auzite, franturi prinse din amintirile noastre de adolescenta rebela. cel mai amuzant este cand a povestit-o de fiecare data viitorilor soti ai prietenelor care au fost implicate cu mine in astfel de intamplari. Chiar si acum le spune "eu am fost de buna credinta si v-am avertizat" "ca sa stiti ce luati" "ca eu nu am avut norocul asta. mie nu mi-a zis nimeni"
Noroc ca oamenii au invatat de gluma.
Ooana, nu ii adu aminte in concediu, ca o sa pierdem o noapte intreaga cu povestea asta

Cris, o sa mergem la Alexandreea, ca e cel mai aproape de noi iar diferente de preturi nu prea sunt. adica toate sunt enorme, nici nu vreau sa intru in detalii.
pt preturi mai normale, ai 2 variante: fie intrii tu ca adult si iei copilul cu tine doar asa ca sa il bagi in apa la balaceala; fie astepti sa se faca mai mare pe la 4-5 ani, cand preturile scad. E normal, raspunderea antrenorului e si mai mare cand e copilul mic, e mai dificil pt el. Plus cand sunt mai mari, pot face grupe.
o sa mergem sa vedem daca ne acomodam, dar oricum nu imi fac planuri pt mai mult de 2 luni, ca apoi plecam prin concedii. si dupa aia vedem daca merita efortul financiar sau nu si poate mergem doar la balaceala, noi cu ea.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

se merge in Cretaaaa?cand?cum?buget?
si noi vrem
detalii please
si promitem fara tzepe gen MI2(se stie)

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Alice m-am gandit si eu la asta cu centrul de greutate, dar parca prea des isi pierde echilibrul.

Aaa, mai banuiesc ca e si de la faptul ca de ceva timp merge cu piciorusele in interior, de multe ori cand alearga e musai sa cada din cauza ca duce varfurile picioarelor in interior

Inca nu l-am dus la un ortoped, pediatrele amandoua mi-au zis sa nu-mi fac griji ca se remediaza mersul, dar stiu eu...asa mi-au spus si de kk moale, sa nu-mi fac griji ca se regleaza de la sine...si au trecut deja cateva luni si tot la fel este

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mateo face caca mult mai moale decat Carla,la ea e normal. Plus trage vanturi foarte dese si urat mirositore (kk nu)
iar cumersul cu varfurile in interior si MATEO face la fel,si cateodata cade dar el cade pt ca mereu alearga,nu umbla zici ca e duracell!!!!!

Fete apropo,ai mei intruna alearga,unu in dreapta unu in stanga,unu sus unu jos,unu scoate vase,altul isi baga mainile in wc,unu sare pe pat si se aRUNCA IN CAP,ALTUL se urca pe masa,non-stop de dim pana la culcare seara.Mateo vorbeste intruna si intruna insemnand ca nu tace nici macar 60secunde,nu glumesc.Non stop,ba insira animalele,ba spune poezii(iepuras coconas,ingerasu,fluturas nu mai ai aripioare,mos craciun,du-ma acasa mai tramvai,si diverse zicale ce ii le mai spun,si nu exagerez,o sa va pun un filmulet ca a socat muuuulta lume din jur).ba numara,ba striga pe rand pe toti din familie,plus prieteni,ba dialogam si dialogam nu gluma....iar Carla ba se miauna,ba ii fura jucarii,ba se iubeste cu Mateo,ba se harjoneste cu el,ba vrea la mine in brate si atat,ba are crize de personalitate.....
distractie maxima la noi,eu cu nervii intinsi la maxim pt ca 2 zile nu papa a treia da si tot asa.

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Eladea bafta muuuuulta cu afacerile!!

Miha ,papusa ta e minunata!am vazut pozele. semananti zici ca sunteti 2 picaturi de apa surprinse in decenii diferite

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Salutare!
In sfarsit am dormit mai mult, in week-end, la Oradea, dormeam 3 ore/noapte.
Si eu i-am luat Raisei hainite de 2-3 ani, are 92cm si 12,5 kg.

Azi iesim la cafea (fetele) ca nu am mai fost de vreo 4 saptamani.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Chiar si acum le spune "eu am fost de buna credinta si v-am avertizat" "ca sa stiti ce luati" "ca eu nu am avut norocul asta. mie nu mi-a zis nimeni"
Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Carla o sa iti trimit un PM cu detalii

Ramona noua de la Zara de ex. ne sunt numai bune bluzele de 12-18 luni cele de 18-24 inca ne sunt mari

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cu mucii pana calcaie, cu lacrimi pe obraz mai ceva ca o fata mare-n ziua nuntii, cu batiste pe stoc ,ma avant voiniceste in maldarul d elucrari.

am fost la mama si e mult mai bine.

strumf nu papa.

voi vb de concediu.am zis ca,daca vom avea bani,evident,vom pleca macar de Paste o saptamana, la munte,ca fac cu nervii.din 2009 nu am mai avut concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Oana, la babyspa te-ai uitat? Sau au preturi mai mari?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

daca vrei individual cu antrenor sunt niste preturi mult mai mari, astronomice in opinia mea

cu grupa e 420 lei/luna pt 4 sedinte, adica 1 data pe saptamana. sunt aprox 8 copii, fiecare cu parintele lui si 2 antrenori care trece pe la fiecare si le arata ce si cum.

la celelalte piscine e aproximativ acelasi pret pentru individual 1 copil cu antrenor, deci nu mi s-a parut rentabil baby spa. plus ca aveau sedintele doar intr-o singura zi, la pranz, cand eu evident nu puteam ajunge

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

noi luam haine de 2- 3 ani, dar nu mai stiu acum cat are inaltimea

Ramo, Raisa are 92? ce inaltuta e si ea. mai tii minte, la MI2 era mai inalta decat larisa, ca eu nu-mi dau seama. ca sunt curioasa sa o masor si eu pe a mea sa vad cat o fi crescut. parca la inceput de febr am mers la doctor si avea 87 dar acum am observat ca hainele de 86 cm ii sunt scurtute niciodata nu stiu cat are copilul asta inaltime dar aproape mereu e cea m inalta...si ca sa va zic o prostie....mi-a trecut prin cap ca, daca a crescut asa mai mult de la cine stie ce hormoni din alimentatie. ce nu-mi fac eu griji dar si cand imi vine o idee, e geniala

carla noi am tot vb pe fb de destinatii de concediu, ca eram mai multe care nu ne hotaram unde sa mergem. eu, oana si racusor am ales creta, doar ca racusor nu mai poate cu serviciul. vezi ca e discutie lunga pe fb, cu tot felul de detalii.

larisa nu e mamoasa, nu plange dupa mine, poate eventual dupa taica-su, doar ca nu ii place sa se bage in seama cu strainii, mai ales adulti, trebuie intai sa ii cunoasca si apoi sa le zambeasca. cu copii se duce la ei, dar tot asa ii analizeaza f mult, nu e genul care sa se duca direct sa ii ia de mana la joaca cu ea.

Mergi la inceput

ramo, tu esti oricum cerebrala, asa ca am incredere ca vei da ignore la ideea cu hormonii si crescutul larisei.
asta doar asa ca sa va minunati ce idei imi pot veni cateodata

Mergi la inceput