Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 18

ochidut spune:
Crispo, si eu zic sa nu il stresezi cu mancatul, e clar ca inca nu e pregatit, deabia se reface organismul. cand o sa simta el in stare, o sa mance si va recupera.
Alice, sa va fie de bine, astept pozele
Faza cu fantana nu o pot zice aici, dar oricum P extrapoleaza si exacerbeaza
, face o adevarata telenovela in 5 acte
, pe care o povesteste tuturor prietenilor sau colegilor nostrii. el defapt o stie doar din auzite, franturi prinse din amintirile noastre de adolescenta rebela. cel mai amuzant este cand a povestit-o de fiecare data viitorilor soti ai prietenelor care au fost implicate cu mine in astfel de intamplari
. Chiar si acum le spune "eu am fost de buna credinta si v-am avertizat"
"ca sa stiti ce luati"
"ca eu nu am avut norocul asta. mie nu mi-a zis nimeni"
Noroc ca oamenii au invatat de gluma.
Ooana, nu ii adu aminte in concediu, ca o sa pierdem o noapte intreaga cu povestea asta
Cris, o sa mergem la Alexandreea, ca e cel mai aproape de noi iar diferente de preturi nu prea sunt. adica toate sunt enorme, nici nu vreau sa intru in detalii.
pt preturi mai normale, ai 2 variante: fie intrii tu ca adult si iei copilul cu tine doar asa ca sa il bagi in apa la balaceala; fie astepti sa se faca mai mare pe la 4-5 ani, cand preturile scad. E normal, raspunderea antrenorului e si mai mare cand e copilul mic, e mai dificil pt el. Plus cand sunt mai mari, pot face grupe.
o sa mergem sa vedem daca ne acomodam, dar oricum nu imi fac planuri pt mai mult de 2 luni, ca apoi plecam prin concedii. si dupa aia vedem daca merita efortul financiar sau nu si poate mergem doar la balaceala, noi cu ea.
de Larisa Ioana 24.06.2010

Alice_Elena spune:
Radu a fost cuminte. Eu ma asteptam sa urle in biserica dar a gangurit si a ras la nasisu. Cand a inceput sa il imbrace au inceput si urletele dar l-a potolit repede. Avem nash cu multi fini si deci cu experienta
Cand mi l-a pus mie in brate a adormit. S-a trezit la salon. Apoi a tras un "pui" de somn de vreo 3 ore, a mai socializat cu lumea pe acolo si iar somn
Mara a vrut numai cu marius sa stea si cu taicamiu. N-a vrut la nicio bunica din cele 3, rar la mine sau la verisoaramea, sau soramea. Deci marius e cu o mare febra musculara. Dar nu pot sa va mint, ma ungea pe suflet cand imi zicea "aoleo c grea e fita mi-a rupt spatele si mainile" pai na, mie imi zici? Dar eu cand eram cu unu in brate si altu in matze?
Pe la 6:30-7 am trimis-o acasa cu soacramea, s-a mai jucat putin apoi a bagat-o la baie, somn. Fara evenimente :)
In seara asta asteptam nasii pt scaldatoare.
Chiar ce se mai pune in apa?

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena In seara asta asteptam nasii pt scaldatoare. Chiar ce se mai pune in apa? Mami de ![]() ![]() |
Iuliana mami fericita de nazdravan

matusa77 spune:
Alice din ce imi aduc aminte: ou, fulg, busuioc, ban din argint si cele scrise de baby.

crispro spune:
Fetele ( Racusor, Bumblebee si cele care mai sunteti interesate)- legat de donarea 2% pt Alex: va ziceam ca acum Diana, mamica lui alex, strange banii la fundatia Mihaelei, o mamica de pe Dc, cu un baietel cu probleme. Dar si ea (Mihaela) strange din Buc, si atunci nu se va mai sti care pt cine a dat- pt ca finantele trimit banii la gramada, din tot Bucurestiul, sau din tot judetul, fara sa specifice nr pers care au directionat acel 2%. Maine o sa vb/ trimit mail la fundatia Piticot ( cea de anul trecut) sa vedem cum putem face. Am vb si cu Diana, si a zis ca pt Buc ar fi mai ok la fundatia Piticot. Dar o sa vb cu cei de la fundatie, sa ma asigur ca banutii ajung si merg spre cine trebuie. Nu am avut vreme zilele astea ( te rog sa ma scuzi, Racusor), dar maine iau leg cu cei de la fundatie. Termenul e pana in aprilie ( parca 15, daca bine stiu).
Sa-l ajutam pe Alex

puiutz_mic spune:
Fete, delfinasii vostri cum stau cu echilibrul?
Raducu una-doua cade din picioare . Inteleg cand se impiedica sau alearga, dar uneori sta pe loc si pur si simplu cade. ma pune pe ganduri treaba asta
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

crispro spune:
Puiutz, da cand se intampla asta cu Raducu? Nu cumva cand e f prins/ concentrat la ceva? Io ma gandesc ca asa a fost si cu Raul ( al Paulei) - sunt atenti la ceva si se lasa prinsi intr/o stare din aia de lenevie, transa...
Sa-l ajutam pe Alex

Victo spune:
oanelor..despre ce fantana vorbiti??..apropo..si eu am cazut intr-o fantana cd eram mica ( bine, era fara apa, in constructie..am cazut de fapt in capul muncitorilo..dar na, orisicat..)traiesc inca :)