Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
michelle1981 spune:
Buna dragelor!
Ne-am intors si noi din concediu, cu primavara dupa noi Acolo erau 23 grade.
A fost f frumos, Biancai i-a placut tare, a fost cuminte si pe drum.
Ochidut, Maurice, pana la urma am inchiriat de la Auto Europa, iar scaunul auto l-am avut pe al nostru, l-am pus ca bagaj de cala, intr-un sac de gunoi mare infasurat cu scoci
Ne-am intors cu multe jucarii primite acolo
De azi am inceput iar gradi. Mergem la alt sediu, mai aproape de casa, nou nout, f frumos.
crispro - sanatate lui Vladut
eladea - mult succes cu afacerile
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
si de la Paul citire "sper macar sa nu ajungi ca maica-ta in fantana" Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
povestea asta o sa o ascult in Creta la o maslina si un peste la gratar
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Am fost ieri la cumparaturi in Cluj. Vai cati bani mi s-au dus pe hainutele lui Raul!!!! MI 2 |
socheaza-maaaaa!!!
ca si pe mine ma asteapta o tura :)
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro
Umblu cu de toate dupa el.Cate o muscatura de banana, 2 lingurite de iaurt,mai un pic de paine,si uite asa...ma gandesc sa ii fac ceva acum cand se trezeste, ca nici nu stiu ce sa mai incerc... oricum,prea tare nu ma stresez,ca macar nu mai are febra, e vioi.Si stiu ca nu se intampla nimic daca mananca mai putin, si nici de foame nu moare. Eladea, alea is preferatele si la noi. ( de melodii ,zic, ca is habauca) Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
LASA-L IN PACE!!! nu mai insista
va manca el cand va dori...
stiu ca e greu
acum chiar iti spun din proprie experineta...cand am luat enterocolita de la Matei si Marius ma alerga prin casa cu mancarea
atunci am promis ca never ever nu o sa il mai urmaresc cu mancare...si DA a slabit un kg dar uite am sa-l cantaresc ca mi se pare ca nu mai atarna atat de rau pantalonii pe le, deci recupereaza rapid...
1an + 08.07.2010
Noi 2
baby78 spune:
Michelle bine ai revenit! Cum mai e burtica? Ai inceput sa simti miscarile bebelinei?
Cristina bine ca Vlad nu mai are temperatura si e din nou vioi
Alice sa va fie de bine crestinarea. Cum a fost? V-ati distrat? Raducu a fost cuminte? Dar Mara?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
17+
Alice_Elena spune:
A fost frumos la botez. Am fost cam 70 de pers pana la urma.pe la 11 s-a spart gasca deci am apucat sa ma si odihnesc aseara.
Poze n-am niciuna pana nu le iau de la nea pozaru. Vineri cica.
Suntem in parc, si ai mei sunt singurii fara caciuli pe cap.
Bate putin vantu, creca dispera soacramea si marius da nu au comentat nimic
bumblebee spune:
Hello!
Ma bucur ca Vladut nu mai face febra mare.
Michelle, welcome back!
Alice, hai! poze, povesti.
Edit: Sa va fe de bine botezul s micul increstinat sa aiba o viata binecuvantata si frumoasa!
Si V e numai cu capul descoperit, dar na, am luat-o de mici, asa ca nu-mi fac probleme. Mai multe probleme isi fac binevoitorii din jur .
saddie spune:
Ziua buna si de la noi! Iuhuuuu e primavaraaaa!!! Noi de cand a dat caldura tot numai pe afara suntem. Si noi tot cu capul gol, ba azi chiar era numai in body cu maneca scurta si o bluzita de bumbac peste. Pe langa noi multe caciuli imblanite, geci de iarna, fulare, etc. In schimb mi-a placut sa vad si cativa piticuti de pana intr-un an cu cheliutele in vant.
eladea tinem pumnii sa iasa afacerile!
alice sa va fie de bine botezul. Vrem pozeeee!!!... si vineri e bine
ochidut super ca va faceti timp de atatea activitati!
ooana, paula chiar ca te cam scutura garderoba la astia mici. Sambata am lasat 200 ron la HM numai pe sosete pijamale si dresuri. Haine, inca nu am facut stocul de vara. Ma pregatesc sufleteste...
michelle sa va fie de bine concediul!
histamina spune:
gata.
am terminat suportul de curs.
ma duc voiniceste sa ii iau miere strumfului,apoi, acasa, apoi la mama la spital.
strumf nu a papat.
strumf are zile si zile.
tata mi-a zis ca e vesel.
eu tusesc,stranut, imi plang ochii.e o veselie totala.
stiti cum e, vine, vine primavara.............si cu ea tot polenul care nu mi-e prieten.
o sa mi s eusuce mucii,lacrimile, dupa ce se termina d einflorit teii,adica undeva in mai-iunie.
nu deschide nimeni o fabrica de batiste?
saddie spune:
citat din mesajul lui ochidut
si de la Paul citire "sper macar sa nu ajungi ca maica-ta in fantana" Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |