Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 16

puiutz_mic spune:
Crispro, of, e de la antibioticul nenorocit. Inclusiv lipsa poftei de mancare. Dar oare o supa crema mai subtire din biberon nu ar primi? Sau macar biscuiti, grisine, covrigei, paine prajita? Trebuie sa aiba ceva in stomacel pentru antibiotic.
Banane? Iaurt? Nici astea nu le accepta?
Pupic lui Vladut sa isi revina mai repede!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

puiutz_mic spune:
Eladea, Paula - sunt avantaje si dezavantaje, desigur, in ambele variante - munca la patron sau afacerea de familie.
Nici cu munca la patron nu e chiar asa, ca la 4-5 ai lasat pixul jos si nu mai ai ganduri pana a doua zi...Sunt joburi si joburi... Sunt multi care isi iau de lucru si acasa sau care au o functie cu raspundere si mai dedica timp de gandire si dupa ora 5. Adica la un astfel de serviciu castigi ok. Ca la cele cu pixul jos si mintea libera dupa ora 5 nu cred ca salariul e chiar satisfacator.
Afacerea de familie...depinde mult in ce domeniu si cum te organizezi, daca te finantezi din surse proprii sau esti nevoit sa apelezi la banci... In varianta 2 desigur ca esti mai stresat si totul e mai dificil, incerci sa faci economii de la tot ce se poate, inclusiv sa faci tu insuti munca mai multor angajati, ca sa ai disponibilitati mai mari pentru plati... Si intr-adevar, iti ocupa mintea tot timpul. Aici vorbesc din proprie experienta
Totusi, marele avantaj este ca te organizezi cum crezi si cum vrei si nu trebuie sa dai raportul nimanui decat tie. Pentru unii conteaza mult asta, in detrimentul timpului liber.
12.08.2010

ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Ochidut, ce de actvitati pe voi!!! Da-mi si mie un pont cum va impartiti/organizati ziua, ca eu nu reusesc niciodata sa fac tot ce-mi propun. Marea problema este ca Raducu inca se trezeste pe la 9.30-10 dimineata, asa ca nu apucam sa mergem nicaieri decat prin zona... Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! ![]() |
dar nici noi nu reusim sa le facem pe toate

spre exemplu in w/end am lalait-o la distractii dar nu am gatit nimic si nici curatenie nu am facut
Larisa in schimb se trezeste acum la 7, asa ca pana la 14 cand am pus-o la culcare eram satui de activitati

In mod normal programul nostru e asa:
7 - 7.30 trezire - in 5 min de la trezire, imediat cum coboara din pat incepe direct sa se joace, sa ne aduca carti, puzzle,... de toate; daca se trezeste la 7 o iau cu noi nauci in pat cu carti cu tot si ni le citeste ea pe limba ei si noi mai motaim

de Larisa Ioana 24.06.2010

ochidut spune:
citat din mesajul lui eladea2005 ochidut, haha, ce m-am distrat...mi-am amintit de noaptea aia de la Sibiu in care tu si Paul va povesteati tineretile... ![]() ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII 2012... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |

de Larisa Ioana 24.06.2010

eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
![]() ![]() ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
mai, voi sunteti super haiosi...faceti o echipa pe cinste...cu sau fara fantana...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

crispro spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Crispro, of, e de la antibioticul nenorocit. Inclusiv lipsa poftei de mancare. Dar oare o supa crema mai subtire din biberon nu ar primi? Sau macar biscuiti, grisine, covrigei, paine prajita? Trebuie sa aiba ceva in stomacel pentru antibiotic. Banane? Iaurt? Nici astea nu le accepta? Pupic lui Vladut sa isi revina mai repede! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! ![]() |
Umblu cu de toate dupa el.Cate o muscatura de banana, 2 lingurite de iaurt,mai un pic de paine,si uite asa...ma gandesc sa ii fac ceva acum cand se trezeste, ca nici nu stiu ce sa mai incerc... oricum,prea tare nu ma stresez,ca macar nu mai are febra, e vioi.Si stiu ca nu se intampla nimic daca mananca mai putin, si nici de foame nu moare.

Eladea, alea is preferatele si la noi.

Sa-l ajutam pe Alex

Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Ramona, sa stapaniti sanatosi casuta!
Eladea, s-aveti spor! Mult succes!
Crispro, ma bucur ca sunteti mai bine. Prin ce-ati trecut cu febra...
Ochidut, chiar ca aveti activitate. Unde o sa mergeti la inot?
Aliceee, cuma fost la botez?

puiutz_mic spune:
Alice, sa va traiasca crestinelul si sa va bucurati unii de altii!
12.08.2010

crispro spune:
Da, Alice, prapadita, ca nu zici nimic!!! Cuma fost la botez? pe cand poze? ce fac soacrele?
Tu fete, asa e de bine cu voi!!! V doarme, de o ora juma, am citit pe forum,pe Fb,asa bine ma simt acum. Am putere sa incepem iar tambalaul. Numai bine ca la 5 ma duc la masaj si ramane sotul cu piticul.
Sa-l ajutam pe Alex