Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

0,45 lei un ou de prepelita.deci 10 oua 4,5 lei.

strumf e fan oua de prepelita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

0,45 lei un ou de prepelita.deci 10 oua 4,5 lei.

strumf e fan oua de prepelita.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

aha...asta e pretul in magazin? sau? eu iau direct de la un crescator...no, o sa ma documentez de unde sa iau mai ieftin...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

crispo, un pupic mare lui Vladut. si tie sa rezisti si sa va treaca repede repede

la noi a fost ultimul w/end de stat in buc, reincepem seria deplasarilor. asa ca ne-am facut de cap in stil mare, nu am stat deloc in casa, ne-am plimbat, am mancat, am ascultat concerte, am fost la biserica, la shopping...de toate. Larisa f incantata ca intotdeauana cand se plimba, cea mai incantata e la carciumi. La biserica nu a vrut sa deschida gura sa o impartasim dar am reusit pana la urma. Dupa aia a fost veselie mare....o fi fost de la vin?
Si am descoperit ca a facut o pasiune pt motoare, se uita dupa toate si daca gasea unul parcat statea si il admira. Si o pasiune pt muzica rock, era un mic concert pe centrul vechi, ne-a tras langa scena si a topait acolo cu o gasca de tinere care se amuzau copios pe seama ei. Taica-su era siderat, o tot intreba daca chiar mai vrea sa stea, ca bateau aia in tobe, era un zgomot si un rock agitat iar el e mai domol....e genul cu blues-uri, eu sunt cu rock-ul. si tot glumea ca "te-a prostit maica=ta cu muzica asta" "aualeau ce-mi faceti voi mie..."
Eu oricum i-am zis nu e de bine, si rock si motoare, vai de capul nostru

Pe de alta parte ne-am intarit convingerile ca e putin timida cu copii noi si reticenta sau incapatanata in a face ce i se zice cu oameni noi/sau sa arate ce stie. Ii trebuie un timp de acomodare, sa cunoasca lumea, ii analizeaza, e mai timida, daca nu o cunosti nu pare prea sociala. Dar sper cu timpul sa se mai modeleze...

Am fost sambata ca la un curs de muzica pt copii mici, cu chestii simpliste pt varsta lor si aici am tras concluziile de mai sus. Desi acasa face mute lucruri aici a fost reticenta, nu schita un zambet, nu a vrut sa-mi arate niste chestii desi le stie . In fine....nu mi s-a parut ca s-a integrat prea bine.....

Dar oricum mai incercam, marti mergem la un curs de desen cu degetelele si palmele sau cu trafaleti mici, cu pensule cred ca Larisa va adopta pictatul cu trafaletele, ca nu prea ii place sa se murdareasca pe maini, mereu cand are ceva vine si imi arata.

pt mamicile din sector 3, daca vreti astfel de activitati, va pot da detalii pe mail. noua ne-a placut, e si un loc de joaca acolo si e fain ca au si pt copii asa mici.

Si vom incepe si inotul, cu antrenor...dar nu stiu cum va reactiona la inceput,ca se socializeaza putin mai greu cu strainii..si barbati pe deasupra...

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

oua de prepelita am gasit la obor in hala cu 0.3 ron/bucata. e in mijloc un magazin cu multe oua,are si de prepelita si le vinde la bucata.Aduce marfa in fiecare sambata de la Alexandria :).Prospetimea se testeaza usor,daca oul pluteste in apa trebuie aruncat.De la supermarket am avut surpriza sa imi pluteasca toate oole din casoleta...In magazin semnficativ mai scump,0.4-0.5 depinde de unde...si nu e nici o garantie de vechime pt ca se restampileaza casoleta foarte usor(toate supermarketurile restampileaza,sterg stampila initiala cu acetona).
Am avut o intalnire cu o doamna doctor de la Sanepid pt un proiect (o gradinita :))) ...mica,o sucursala a gradinitei ioanid) si m-am oripilat de ce mi-a povestit in materie de ce se practica prin magazine si le firmele de catering. A zis sa nu imi dau copilul la gradi cu catering ca e dezastru absolut in ceea ce priveste producerea+transportul mancarii...mi-a zis de un caz unde aduceau mancarea din constanta pt bucuresti,nimeni nu a stiut pana nu s-a inzapezit autostrada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ochidut, ce de actvitati pe voi!!! Da-mi si mie un pont cum va impartiti/organizati ziua, ca eu nu reusesc niciodata sa fac tot ce-mi propun.

Marea problema este ca Raducu inca se trezeste pe la 9.30-10 dimineata, asa ca nu apucam sa mergem nicaieri decat prin zona...

Cat ati platit la centrele de activitati de care spuneai? In Cta nu stiu daca este asa ceva, dar macar sa-mi fac o idee. As vrea tare mult in vara asta sa-l socializez pe Raducu, sa mai facem lucruri noi, sa cunoasca oameni noi. Am observat ca a devenit o idee mai sociabil cu persoanele cunoscute dar cu care ne vedem destul de rar. E un progres, ca acum cateva luni venea dupa mine urland daca indrazneam sa-l las singur in camera cu nasa sau cu o matusa care mai vine pe la noi. Acum a stat in brate la matusa respectiva, putin mai crispat la inceput, dar nu a protestat cel putin

Eladea pe cand magazinul on line? Vad ca intrati bine de tot in afaceri, intai capritele, acum hainutele pt. copii! Te admir! Va doresc succes!

Crispro ce mai face Vladut?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana eu vreau detalii :)
Pufescu, pai si ce-au facut? Au tinut copiii flamanzi? Da bine ca nu aduceau mancarea de la timisoara

Noi mergem azi pt prima data in parc, in gasca completa sper sa nu intervina nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ochidut, haha, ce m-am distrat...mi-am amintit de noaptea aia de la Sibiu in care tu si Paul va povesteati tineretile... deci Larisa te mosteneste la capitolul muzica? vai de bietul paul...hihi...

apropo de muzica, sa va spun ce melodii prefera Filip?
'e sofisticata, ma..' 'tot mai sus'...'da vina pe...Voltaj...' 'pleaca, maine o sa-mi treaca...' ceva legatura intre ele???

elena, da, ne bagam in afaceri serios...asta e viitorul, afacerile de familie...oricine ce ar zice...e greu, stiu, responsabilitati mari, munca multa dar macar lucrezi fara patron...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eladea, spor si mult succes!

eu abia astept sa imi iau un iedut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Andreea, multa bafta in tot ceea ce vreti sa realizati!! Apropo de asta, nu o sa o uit niciodata pe o cunostinta care si-a facut afacerea proprie si mi-a zis ca inainte, cand lucra la patron, seara ii apartinea ei si familiei ei. Punea pixul jos , cand se termina programul si mergea linistita acasa. In schimb acum, nu se mai termina lucrul...tot timpul se gandeste, cum sa faca sa fie bine, din ce bani isi plateste angajatii, datoriile, etc. Ea zicea ca a ajuns sa regrete f mult timpurile cand era angajata

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Va salut fete dragi! Noi suntem mult mai bine, temp pana in 38. Doar ca nu mananca mai nimic, nu stiu cu ce traieste. Face kk f moale si urat mirositor. Inca nasul e super infundat, la aerosoli sta tot mai greu...

Eladea, bravo mami pt intratul in afaceri!! Sa mearga bine de tot iti doresc!

Nu mai stiu ce-am vrut sa zic, acum a adormit, in sfarsit!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput