Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, incearca sa ii speli body-urile de mana- vezi daca se irita si asa. Distractie la gratar! Du cu tine un dovlecel- e delicios pe gratar.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Paula eu i-am luat lui Andrei de 18-24 luni...si i-am comandat de la mothercare si asda unele acum, de primavara, doar pentru ca acolo sunt un pic mai mari si sa ii vina pana in vara...ca noi din iunie trecem deja la categoria 2-3 ani

acum trebuie sa ii cumpar de 2-3 ani,ca vine cumnata mea acasa, dar pun doar ce mi se pare mie ca strictul necesar si tot sar de 100 lire pijamalele sunt scumpe rau

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

in sfarsit un wk frumos, cu mult soare!

sapt viit. mi-e un pic mai lejera la serviciu, asa ca mai pot face una alta..mai trebuie sa cumpar lui Stefan cate ceva de imbracat nou.
si mie :)

vreau sa ma tund..sa ajung la epilat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

roxana, e bine sa se faca niste analize sa se vada. chestia cu transpiratia nu e de joaca.la noi se stie clar de la ce e.
sunt ednocrinologi pediatrii care te pot lamuri.poate fi insa si o chestie strict doar d emetabolism.

cripro, e fff greu. chiar nimeni nure cum sa te ajute?

adriana, .

puiutz, ai incercat sa ii faci dieta?

la noi tati a lucrat si sambata si duminica de la 8 la 19.
am fost singurica eu si strumf.
ne-am plimbat, am ras, ne-am jucat, am facut un nou cucui,chiar la fontanela,ca fundul ala mare de lemn i-a cazut in cap, cand l-a tras.

in rest, plimbat,gatit,impachetat lucruri, schimbat slana, spalat, facut curat cat de cat in curte.
strumf a papat ieri bine.

fetele, fug in lume, am dormit 3 ore si pe colega-mea iar a apucat-o hemoragia verbala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
va asteapta!!
Ati fost tare ocupate in week-end!!! Se vede ca vine primavara.
Cristina, cum se prezinta Vladut?
Azi ar tb sa-i fac lui Raul vaccinul de 1 an, dar sigur mai gasesc eu vreun motiv sa mai aman.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Azi ar tb sa-i fac lui Raul vaccinul de 1 an, dar sigur mai gasesc eu vreun motiv sa mai aman.

Am implinit un anisor!!!

MI 2

L-am bifat si noi marti. Marti si miercuri a facut febra si a fost maraita. Vedem cum facem cu ROR-ul.
BCG-ul refacut in octombrie inca are crusta dar iar nu a facut cicatricea care tb

Mergi la inceput

noi de la ROR am avut o saptamana si ceva de tras. a fost nasol.

BCG-ul cica,trebuie sa-l refac, ca nu a avut nicio reactie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, eu cred ca nu fac ROR-ul. Imi era frica ca nu mi-l primeste la cresa, dar am dat o declaratie ca eu refuz sa-i fac vaccinul.

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

eu l-am facut,desi nu stiu ce efecte va avea.cat e de benefic.

strumf e indragostit de cus cus.
daca asta-i place, ma conformez/

de azi ma apuc de facut abdomene!
vine vara si vreau din nou abdomenul meu plat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare gagici!

crispro, ma bucur mult ca e mai bine Vladut...da chiar a disparut asa brusc febra ??? uau...doamne ajuta sa nu mai revina...

denisa, ma bucur si pt tine, sincer...stiu ce nasol e...o sa incerc si eu crema cu uree, pt pb mea...

cu hainele - eu am de la Eric, unele ii sunt bune lui Filip, unele nu...la fel si papuceii...oricum, intentionez sa-mi deschid magazinul ala online cu hainute si aduc atunci cantitati mai mari si pt ei si pt altii...

aseara am fost placut surprinsa de Filip...ca tot vorbeam recent de invatarea limbilor straine la astia mici...

i-am pus o melodie pe youtube, cu trenuletul ala cu litere, in engleza...la un moment dat, il aud cum repeta si el literele, aproape la fel...unele nu le putea repeta intocmai, dar multe din ele da...am ramas masca...vroiam sa-l filmez, dar mi-era teama ca nu va mai zice nimic...

am rezolvat si cu o sursa de oua de prepelita, fetele din Cluj daca vor, sa-mi spuna...25 oua la 10 lei...nu stiu cat sunt in magazine...

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput