Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

saddie, defapt am vrut sa pun un om care rade tare.....asa cum am ras eu cand ma citi, f tare ai tai

dar ati scris cam putin fetelor, ce faceti? ma tot gandesc ca pe masura ce va veti intoarce la serviciu o sa scriem din ce in ce mai putin....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da oana, si eu ma gandeam la asta
Eu as scrie da nu prea am ce ca nu fac altcva decat tzatza, schimbat, culcat :)
Ah si ne pregatim de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ochidut, cred ca am gasit link-ul care ai vrut sa-l pui, am trimis pe grup.

michelle recomanda cartea www.litera.ro/dezvoltarea-timpurie-51/activitati-pentru-copii-mici-2-3-ani-717" target="_blank">Activitati 2-3 ani (din cuprins: ma joc cu degetele, culori si forme, sa numaram, contraste, cine sunt eu?, fructe si legume, mijloace de transport, animale si pasari, fam. noastra). S-a uitat Stef prin Carrefour si Auchan si nu a vazut-o.

La camin mai au si activitatea "cum e vremea" - copiii merg la geam si constata; cred ca merge facuta o plansa despre vreme.

Mergi la inceput

Hahaha mi-a adus vecina doua oua
Si de azi a venit soacramea deci o sa mai auziti plangeri din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, in Auchan am vazut-o eu, ori 35 lei ori 39 (pana in 40). O are Stefan (nepotul), darV nu e incantat de ea. Adica, nici nu ar avea de ce sa fie incantat, ca e carte de lucrat impreuna cu un adult, explicat.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

acum am reusit si eu sa deschid. da din pacate nu mai apucam..si cu serviciu si cu copiii..inca la mine acum e lux, ca sta matusa la mine acasa si imi face mancare, curatenie..dupa ce pleaca..ufff...iar singura cu toate, m-am saturat.
plus ca efectiv n-am deloc nicio stare psihica prea buna, aceleasi probleme dintotdeauna, nu mai reiterez..amplificate..sau ma rog..adancite, amanate, nerezolvate si fara solutie viabila pe niciun fel de termen..
duminica imi venea sa ma duc la serviciu..de fapt eram pe jumatate imbracata, dar mi-a fost mila de mihai si am ramas acasa, sa ma mai joc cu el, ca in tp sapt petrecem putin timp impreuna.
deci eu chestii vesele nu am sa va zic, din pacate...

astept si eu primavara, sa pot sa iau copiii sa iesim in parc, cu autobuzul, ca lor le place.

astept si eu zile mai bune pt sufletul meu, dar in nu stiu care viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Da oana, si eu ma gandeam la asta
Eu as scrie da nu prea am ce ca nu fac altcva decat tzatza, schimbat, culcat :)
Ah si ne pregatim de botez

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Alice.... botezul
Unde il faceti? La Constanta sau la Bucuresti?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

ochidut, cred ca am gasit link-ul care ai vrut sa-l pui, am trimis pe grup.

michelle recomanda cartea www.litera.ro/dezvoltarea-timpurie-51/activitati-pentru-copii-mici-2-3-ani-717" target="_blank">Activitati 2-3 ani (din cuprins: ma joc cu degetele, culori si forme, sa numaram, contraste, cine sunt eu?, fructe si legume, mijloace de transport, animale si pasari, fam. noastra). S-a uitat Stef prin Carrefour si Auchan si nu a vazut-o.

La camin mai au si activitatea "cum e vremea" - copiii merg la geam si constata; cred ca merge facuta o plansa despre vreme.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Am vazut cartea la Diverta

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+

Mergi la inceput

Iuliana, de data asta il facem la bucuresti. Am zis ca restrans ca nu stiu ce, ne-am strans 90 pers Pe mara am botezat-o la cta
I-am luat rochie marei, mie. Baietii la costum amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Multumim pt urarile de sanatate! Au functionat, azi se simte mult mai bine, mai are inca muci din aia vascosi, dar ii scoatem cu pompita si e ok.
Vad ca vorbiti despre gradi, pana mai alaltaieri se preconiza si la noi o inscriere de anul asta, dar s-a oferit o prietena sa stea cu ea, sunt cele mai bune prietene ea si Aida, a crescut si ea 2 copii si o sa ii dau ceva banuti, pt ca nu are de munca. Si am rezolvat-o si pe asta.

Eu nu am vazut-o pe Larisa, unde o gasesc?

Cris, cum e Vladutu la putzica?

Noi nu avem decat un cos (din acela din Ikea) pt jucarii, pt ca nu se joaca. O duc in magazin sa isi aleaga ea ce jucarie vrea si tot la carti ma duce. Avem o colectie impresionanta de carti, carticele, cartulii si parca uneori mi-as cumpara si eu o jucarie sa ma joc cu ea, ca-s satula de citit, colorat si puzzle-it.

Eu, cu vremea asta frumoasa, deja imi fac planuri de concediu, cred, de fapt SPER ca in vara asta sa ajungem in Bucovina, am fost cand eram mica si nu mai tin minte nimic, dar toata lumea imi recomanda zona. Crissy, poate ne vedem.
Cand ati fost voi la intalniri inghiteam in sec de pofta si de ciuda ca nu puteam fi cu voi, sper ca daca voi incepe munca va fi mai bine dpdv financiar.

Seara buna, fetele!

Mergi la inceput