Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crissy, pe un site de nutritie am gasit asta:

Legume fara amidon:- andive; – ardei rosu; – bame; – broccoli; – castravete; – ceapa; – chives; – conopida; – dovlecel; – fasole verde; – frunze de sfecla; – frunze de papadie; – grausor; – kale; – morcov; – muguri si vlastari (cu exceptia mugurilor de fasole mung); – patrunjel; – praz; – ridiche rosie; – salata verde; – spanac; – sparanghel; – telina (pentru tulpini si pentru radacina); – usturoi; – varza; – varza de Bruxelles.

Legume cu amidon: - anghinare; – cartofi; – castane; – dovleac (toate varietatile); – fasole; – mazare; – morcov gatit; – porumb.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Puiutz, poti pregati mielul. tot crissteo era cu papanicolau.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cred ca pana la Paste se aduna o turma de miei de dat lui crissteo

Fusei si eu azi la test Pap. Cica abia pe 26 rezultatul.

Iar lui Raducu i-am recoltat sange pt. intoleranta la gluten si un IgA total seric. Nu mai stiu pt. ce era si asta. Poate stii tu, Histamina?

Raducu a inceput sa tuseasca, deocamdata doar ziua. Asta e urmarea fireasca a rosului din gat? Ca pana ieri nu a tusit deloc si rosu nu mai este in gat.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pt boala celiaca.

ma indoiesc ca e asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Hello girls!

La Bucuresti e super vreme! Soare, cald, Doamne ce bine e ca ma saturasem de vreme rece. Si cica in week-end vor fi 18 grade!!!

Paula doarme rau si noaptea si la pranz ca de-asta tot nu mai apuc sa intru pe aici. O apuca tusea si se trezeste dar e rupta de somn si apoi se trezeste ciufuta si tot asa. Bine macar ca acum ii curg mucii.... Doamne dar ce de muuuuuci!!!

ochidut felicitari pentru "operatiunea canuta" . Ce frumos face Larisa puzzle! Noi nu am incercat inca, in schimb tot asa facem cu jocul cu litere si mai avem unul cu cifre.
Cat despre bunatati, pai tu stii cat de repede se fac? Majoritatea de arunci repede la robot si gata! Stii ca ziceam si la MI ca eu complicaciuni care dureaza o vesnicie nu fac veci. De cand tot gatesc de-astea "crude" mi se pare ca dureaza o vesnicie si sa fac o ciorba

ooana hai ca facem schimb de idei, o sa-i pun si eu chip si dale ca mi s-a acrit de pitici. Pisicile aristocrate noua nu ne plac..... desi avem pisici

crispro imi pare rau ca s-a lipit ciuperca aia uracioasa de Vladut. Poate totusi isi revine putza dupa ce trece si n-o sa trebuiasca sa reluati tot procesul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

A propos de paine alba ca mi-am adus aminte. Cand eram mica ma rugam cu cerul si cu pamantul de ai mei sa-mi cumpere paine din aia integrala si fara sare. Eram innebunita dupa gust. Iar ei tot incercau sa-mi explice ca aia nu e buna, ca e pentru oameni bolnavi. Si tot se minunau cum se poate sa nu-mi placa painea alba, ca doar aia e cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

puiutz, histamina, Cris, multumesc fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

in cautarea de activitati pentru Larisa am gasit niste site-uri cu planse de desenat pentru copii. momentan nu sunt utile pentru desenat dar ar putea fi utile ca sa invete alte chestii.
m-am inspirat din vizitele la gradinita, unde am vazut ca lucrau cu planse pentru a exemplica diferite tematici.- sa ii invete animalele, expresiile fetei, anotimpurile, meseriile..etc

asa ca mi-am propus o sapatamana - doua, sa avem si noi tema anotimpuri, chiar daca nu poate vorbi sa inteleaga ca vara e soare, plaja ..etc ca iarna e zapada...etc...chestii simple ...si sa faca conexiunile intre imagini. asa ca am printat planse cu anotimpurile sau cu alte diferite imagini care cred eu ca se incadreaza. de asemenea am mai printat si cu tematica paste - sa ii arat iepurasul, ouale. mi se pare simpatic.

ieri am facut o tema cu expresiile fetei, i-am desenat eu pe tabla o fata care rade si una care plange, a fost tare simpatica ca imi arata fata care rade si radea si ea si apoi pe aia care plange si isi lua o fata trista. m-a amuzat.

le puteti gasi pe reclamamascataatentie , la sectiunea educatie, planse de colorat sau mai este un site care cjiar asa se cheama - plansedecolorat.ro

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

[url="http://www.reclamamascataatentie/planse-de-colorat/]planse[/url]

Mergi la inceput

Macar daca nu ma lasa sa va pun astea cu plansele, mai incerc altceva, am gasit un site cu niste jucarii interesante. Eu vroiam sa i le comand pe alea magnetice, cu expresiile fetei

www.pui-de-leu.ro/2012/02/jucarii-montessori_04.html" target="_blank">jucarii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saddie

A propos de paine alba ca mi-am adus aminte. Cand eram mica ma rugam cu cerul si cu pamantul de ai mei sa-mi cumpere paine din aia integrala si fara sare. Eram innebunita dupa gust. Iar ei tot incercau sa-mi explice ca aia nu e buna, ca e pentru oameni bolnavi. Si tot se minunau cum se poate sa nu-mi placa painea alba, ca doar aia e cea mai buna.

Mergi la inceput