Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Iuliana, de data asta il facem la bucuresti. Am zis ca restrans ca nu stiu ce, ne-am strans 90 pers Pe mara am botezat-o la cta I-am luat rochie marei, mie. Baietii la costum amandoi Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
wow....90 de persoane?????????? Atatea am avut noi la nunta.......
E botez sau ii faceti si o logodna lui Raducu?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+
matusa77 spune:
citat din mesajul lui crissy77 La camin mai au si activitatea "cum e vremea" - copiii merg la geam si constata; cred ca merge facuta o plansa despre vreme. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Se numeste CALENDARUL NATURII. Se pot face tabele pe foi A3, pentru fiecare zi se lipeste un semn. spre ex daca e soare pui soare, daca ninge pui un fulg de zapada.
baby78 spune:
Tu fete dragi...vroiam sa va multumesc ca existati....si un mare pupic pentru puiutz ....Mi-ati destupat capul cu kk la copil....si asa am inceput sa ma gandesc ca al meu copil nu este in regula cu kk pe care il face. Nu i-am facut nici o analiza dar nu i-am mai dat lapte de vaca proaspat ci UHT si lapte de capra.....Schimbarea este uriasa...in 3-4 zile...Deja kk este compact, cum nu l-am vazut niciodata si nu mai are mirosul acela intepator...mirose pur si simplu a kk
Multumesc din suflet ca existati si mai ales ca va impartasiti toate problemele si tot ceea ce stiti, auziti...sau cititi
16+
Alice_Elena spune:
Iuliana noi n-am facut nunta :)) la mara am avut cam 110-115 si acum din astia 90 jumate sunt din partea lu soacramea, nici nu ii cunosc. Plus fetele de la birou cu sotii.
Daca era dupa mine nu faceam deloc
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Iuliana noi n-am facut nunta :)) la mara am avut cam 110-115 si acum din astia 90 jumate sunt din partea lu soacramea, nici nu ii cunosc. Plus fetele de la birou cu sotii. Daca era dupa mine nu faceam deloc Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Asta chiar e tare ......voi fara nunta iar copii cu botez ca o nunta ....Pai daca la botezuri strangeti atatia....apoi la nunta cat puteti sa adunati? ca doar la nunti vor toti sa vina..........Fara numar...fara numar.....
Noi am vrut o nunta mica si discreta.....Ne facusem calcul cam la 35-45 de persoane ...strict rude si prieteni foarte apropiati.....dar lumea efectiv ne-a cerut invitatii si am ajuns la 90....
16+
onimir spune:
Buna fete!! Intru si eu sa va salut si sa va spun ca testul a iesit negativ. Mi-am luat o piatra de pe suflet pentru ca ieri am primit o instiintare de la servici ca mi s-a desfiintat postul si numai asta imi lipsea.
Ochidut pe Larisa dragalasa si isteata, eu inca nu i-am dat sa faca puzzle ca am zis ca e inca prea devreme, dar am sa-i cumpar sa mai diversificam si noi jocurile.
Eu astept caldura, nu mai vreau frig, vreau soare, iarba verde.
baby78 spune:
Fetelor....stiti cumva o solutie sa il fac pe sot sa nu mai sforaie????(inafara de a il schimba ) Ma disperaaaaaaa
Am plecat din dormitor ca simteam ca imi vine sa ii trag una....Deja metoda sutul nu mai functioneaza.....iar eu stau huhurez in noapte
16+
baby78 spune:
Ochidut...tare mi-au placut jocurile de pe site-ul care l-ai pus....Vreau si eu sa comand dar ...stii cumva daca sunt de calitate ca vad ca preturile sunt super ok
16+
crissy77 spune:
onimir, nu-s obligati sa te primeasca inapoi, chiar daca s-a desfiintat postul? Bine ai venit in delfinariu!
matusa,
Deci... ninge , des si cu fulgi mari, stratul de zapada e mare deja
Alice_Elena spune:
Neata!
Si la bucuresti lapoviteaza.. Dar vad ca in weekend se anunta 18-20 grade
Sunt chioara de somn