Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
histamina spune:
Victo, ce-i cu tine?capul sus! o sa fie bine.
te inteleg.simt si eu ca vreau s aplec din viata mea,dar revin de fiecare data, pentru ca imi place totusi, ma iubesc asa cum sunt.
la job ma dispera idioata de colega-mea. sta si se utia la mine.am inteles ca-i cu pluta. voi cum ati reactiona sa sunati acasa, sa vi se dea strumful la telefon, voi sa vb cu el si sa auzit pe fundal: mi-e greata, vb cu plodu, ce nu se poate abtine?
are 40 de ani, nemaritata, fara nicio relatie, intretinuta d eparinti.
onimir,imi pare tare rau.
pt sforait:antifoane performante, sau vizita la ORL din partea sotului. sunt niste sprayuri destul d eok.
am baiat mare.
am ajuns acasa, m-am descaltat, a disparut si a reaparut repede cu papucii mei pe car emi i-a aranjat pe fiecare in dreptul piciorului cu pricina.mi-au dat lacrimile.
am vrut sa ii iau lapte de capra, dar la 12,5 lei litrul,chiar nu imi permit.
trebuie sa studiez ce tai de pe lista,ca sa vad daca pot totusi sa ii iau, dar de luna urmatoare.
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Ochidut...tare mi-au placut jocurile de pe site-ul care l-ai pus....Vreau si eu sa comand dar ...stii cumva daca sunt de calitate ca vad ca preturile sunt super ok Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 16+ |
Andrei are trenuletul ala rosu, cu bile, i l-am luat cand era mai mic...e bun calitativ, e de lemn, parca scrie pe el ca e cu vopsea non-toxica....doar ca andrei nici nu il baga in seama
dar ii plac foarte mult piramidele alea, cu diferite forme...avem vreo doua...
si noi ne jucam cu puzzle cu numere (trebuie sa i-l iau si pe ala cu litere), cu creioane, creioane, creioane toata ziua scriem si coloram....cu tablita magnetica, lego, parcarea
pe carti....cand era mai mic era mai pasionat, acum asa si asa...
si mai nou a inceput sa mearga pe masinute prin casa (alea de te pui pe ele si dai din picioare)...si din cand in cand mai butoneaza jucariile alea galagioase, le mai pune sa cante...
Ochidut mercic de idea cu fetzele, cu anotimpurile...e o idee foarte buna
si eu am pe lista: tabla de scris, carticele, niste puzzle si ceva jocuri educationale (ma duc la targ saptamana viitoare)...
dar nu mai stiu pe unde sa pun atatea jucarii
aa, Ochidut am vazut in filmulet un dulapior alb foarte frumos, de unde e luat, de la Ikea?
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
neata, vin cu
ninge la Bucuresti si ieri ma laudam ca a venit primavara
sunt treaza de la 5.30, cand s-a trezit Andrei pentru lapte...normal ca am adormit cu el aseara si nu am mai putut adormi la loc
am luat ieri un groupon cu 200 de poze si acum ma chinui sa le incarc...eu nu aveam nici o poza cu Andrei in casa, si acum cu groupoanele astea mi-am facut albume de cand era el mic pacat ca sunt 10*15, mi-ar fi placut mai mari, dar e bine si asa...
Victo nu mai mergi la psiho? imi aduc aminte ca incepusei sa mergi...
Alice oaah, 90 de persoane? chiar ca nunta dar veti fi niste frumosi, sa ne trimiti si noua poze
cum mai sunt bolnaviorii?
bumblebee spune:
Neata!
Mi-am adus aminte de canite. Noi dimineata, la MdJ ne bem lapticul de capra din canita normala, de adulti. Nu are sens sa spun cat varsa (duce prea brusc la gura, inclina prea tare canita), dar macar invata.
Azi s-a trezit inainte de 7, ciufulit, valeleu, ca-mi venea sa plec cu tac/su' la munci.
Nicole, stiu ca nu e usor, dar colega ta nu e mai mult decat un radio stricat, trateaz-o ca atare..
Ce retete cu hrisca ati testat si v-au placut?
racusor2010 spune:
eu ma gandesc la canuta asta de lapte
http://omidy.ro/cana-trainer-pe-3-nivele-9-luni/162.htm
ochidut spune:
Poate ca de vreme, dar stau in trafic de 30 de min si mai am inca Pe atat, Nu se misca nimicIar ajung la 10
Racusor, dulapul e de la ikeea. Canita seamana Cu a noastra.
Si eu ma duc la targ. Cu locul pt jucarii la noi chiar e nasol, camera ei e f mica
Dar ce zici tu acolo de groupoane?? Adica...? Explain pls
Baby, eu Nu am comandat inca jucarii de acolo
Larisa a facut azi prima oara pipi la wc pe reductor. Apoi am lasat-o fara pampers si I- am zis cand ii vine sa ma strige si sa spuna pisu sau sa imi arate. Dupa jumate de ora, Cu mine langa ea, o aud ca striga mama si imi arata&zice pisu.evident in timp ce facea deja
de Larisa Ioana 24.06.2010
histamina spune:
ochidut, la off roaderi e o vb:cand ploua in loc sa-si ia umbrela, multi isi iau masina.
racusor, in cat timp a invatat sa bea din acea canuta?
ma gandesc pe zi,ca la papa de noapte,chiar nu am cum.
e a 5 noapte in care nici macar nu vrea sa puna boticul pe tzatza.
ce targ,ca iar nu am priceput.nesomnul.macar acum am o scuza.
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
raportez soare soare, dar vaaaaaaaant... deci nu iesim afara...
nu avem azi gaz, pana diseara la 18...sper sa nu se raceasca prea tare in casa... oricum, de dimi am facut caldura bine...ca pici e tot pe jos cu jucariile...
asa mi-e de drag, cum sta si se joaca singurel...tot mai mult timp...acu cica face papa...are tot felul de recipeinte in jurul lui, lingurite, si sta deja de o ora pe langa ele si gateste...doamne ce fetita harnicuta o sa aiba mama... el e bucatarul meu si ajutorul meu in casa...e f ordonat si saritor....nu ca putoarea de frate-so...
aaa...spre deosebire de Eric, care n-a fost si nu este atras de lego si cuburi si puzzle, Filip e exact opusul...toata ziua construieste, si are o precizie...pune niste chestii una peste alta, face cate o constructie inalta, ca nici eu nu reusesc...
merg sa hranesc pitziponcu...revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
Histamina, e baby expo
Alice, deabia astet sa vad poze de la botez
de Larisa Ioana 24.06.2010
histamina spune:
da.sarutmana.19-25 martie,nu?
acum amrealizat.
stiu ca-s f scumpe lucrurile pe acolo.
am o crunta durere de cap.
strumf a papat bine,niste cascaval.mi-a spus tata ca se agata de gatul lui si asteapta sa fie pupat.
si cu mine fac ela fel ,si cu ta-su.
e un copil cu o mare nevoie de afectiune si noi suntem cei mai generosi parinti.
cum sa nu ii pupi manutele, cand ti le intinde sa le pupi?
cine sa reziste?