Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
racusor2010 spune:
Nicole inca nu am cumparat cana dar andrei de la 6 luni bea apa din canita de la Avent. apa doar din canita bea, niciodata biberon, sau cu paiul din cana normala...
la baby expo sunt ceva reduceri la jucarii totusi, eu am vazut la nasii mei jucarii educationale la melissa & doug, si preturile erau ok...aveau un ceas de lemn cu cifrele detasabile, jocuri asemanatoare cu cele de pe site-ul care l-a postat Ochidut...eu o sa ma duc sa ma uit, daca mi se par mari preturile nu cumpar nimic
Ochidut ce fel de reductor ai cumparat? ma gandesc si eu sa cumpar, desi andrei face kk la olita, doar pentru ca ar fi mai usor de carat in concedii
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Nu stiam de baby expo. Eu vroiam sa ma duc la Baby Boom (29 mart-1 apr).
Si eu am o lista lunga de cumparaturi, ne-au ramas mici hainutele, mai ales body-urile si pijamalele. Ne mai trebuie haine de primavara si poate niste jucarii si carti educative...
Ii plac foarte mult cartile mici (le poate manui cu usurinta). Ultima achizitionata este cea de la girasol cu culorile. Face niste asocieri haioase cu obiectele din carte. O pereche de cizme galbene sunt ale bunicii (mama are o pereche de cizme crem). Ochelatii sunt tot ai bunicii, ca ea poarta ochelari. O pereche de bocanci maron sunt ai lui tati. O pereche de pantaloni mov sunt ai ei, ca are si ea. Si mai sunt cateva...
Ochidut, felicitari pentru progrese (cu reductorul si canita). Bravo pentru LArisa!
Noi avem www.tookie.ro/Reductor-WC-Disney-Parfumat-c33-p6282.htm" target="_blank">reductor Disney. Are toate muchiile rotunjite si sta foarte comfortabil pe el. Ne-a prins foarte bine in deplasari inca din vara trecuta. L-am luat din Real, cred ca mai ieftin un pic.
Histamina, imi pare rau ca ai un asemenea specimen de colega la birou.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
mda,voi vedea.
strumfisor e un dulcic!
Doamne, as mai fac eunul doar sa nu il sufoc pe asta cu iubirea mea!
azi am avut o chestie car em-a intristat putin.
a venit o tipa din directie cu un buchet de flori, sa intrebe daca Cruella le va usca.
florile erau crini.
imediat bronhospasm.faza e ca nici macar nu le vazusem,simtisem doar mirosul.deci nu a fost nimic indus psihic,de o imagine.
sunt atat de dependenta de altii, din acest punct de vedere.
Alice_Elena spune:
Gagici, am nevoie de ajutor!
Ce cadouri cumpar unor fetite, una de 5 ani una de 3 jumate??
Cris2010 spune:
Alice, spor la pregatit botezul!
Despre cadouri...
Depinde ce buget aloci.
Eu am luat pt finuta mea un catel samby, dar l-am luat la jumatate de pret la oferta. Pentru cadouri am mai luat rochite de pe 7art.ro (fac numai rochite). Sunt foarte frumoase si ok la pret, in jur de 60 de lei, in functie de model. Acum vad ca site-ul lor e in mentenanta.
Fetitele sunt surori?
Pt un buget mai mic, niste carti de colorat si creioane, puzzle-uri, plastelina, etc.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ilinca79 spune:
Salutare dragelor!
Se pare ca noi am intrat intr-o zodie a "stricaciunilor" : masina mi-e la reparat vreo 2 saptamani, telefonul aproape nou mi l-a "scapat" V in supa si am pierdut si garantia, iar calculatorul s-a virusat asa rau ca a trebuit dus la "doctor" si reinstalate toate pe el, abia ce l-am recuperat. Noroc ca n-am pierdut pozele, trebuie neaparat sa le scriu si pe dvd-uri.
Puiul meu atomic iar are program de somn super nasol, cu multe treziri, dintre care ultima si de tot la 6:30. Apoi pe la 9 e asa de obosit ca l-as putea culca deja, dar mi-e frica sa nu-i dau iar programul peste cap. Totusi azi la 11:30 l-am culcat, ca nu mai aveam cu cine ma intelege
Ochidut am vazut-o pe Larisa ce frumos face puzzle-urile Cred ca mamele de baieti (cel putin subsemnata ) mai avem de asteptat mult si bine pana sa aiba ai nostri rabdare sa stea atat langa o singura jucarie
Crispro imi pare rau de Vladut ca s-a ales cu candida. Of, ca antibioticele astea mult rau mai fac. Sper sa treaca repede. Cum mai dormiti noaptea?
Histamina tu esti o femeie credincioasa, nu mai baga in seama rautatile, desi stiu ca e greu. Ignora-le ca nu merita sa-ti strici neuronii cu asa ceva. Ai o familie minunata si asta e tot ce conteaza.
Alice ce m-am distrat cu ouale vecinii. Acum ti-a adus doua, ca doar ai doi copii Cand va fi marele botez?
Oana ma bucur ca ai motive sa o lauzi pe mama tot mai mult Doamne da sa o tina tot asa!
Victo un pup mare pentru tine, sa nu mai fi trista, mami! Zic si eu ca racusor, sa mai mergi la psiho ca sunt sigura ca vizitele regulate ajuta
Tina sper ca ai ajuns cu bine acasa.
Mycya daca ne citesti zi-mi te rog pe ce site-uri te uiti la filme (nu seriale)
No, nu mai stiu ce am vrut sa zic, ma duc sa mai si muncesc ceva prin casa.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Am uitat sa zic Paula ca noi nu vom fi in Cj week-endul asta, si nu putem veni la intalnire Al meu sot e plecat in tari straine, asa ca maine vine tata sa ne ia la Turda cateva zile, ca ne trece mai usor timpul.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
Ilinca, duminica e botezul.
Cris, ma duc la mall si in functie de ce mi-ai zis ma orientez. Sunt surori da :)
histamina spune:
fetele, am tot tinut secret,dar acum zic, ca nu mai pot tine.
azi am marea intalnire cu ginecologul care mi-a supravegheta sarcina.este o discutie serioasa,in 3.sotul meu a cerut sa participe si el.
finalul e clar:sterilet.
omul a spus ca e bine sa ii ascult argumentele, sa nu mai aman si sa imi pun sterilet.sotul meu e de aceeasi parere.ma bucur ca s eimplica.
asa ca azi femeia cea indaratnica(eu) va fi dusa pe sus la dr pentru a i se explica precum babelor ce si cum.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Ilinca, duminica e botezul. Cris, ma duc la mall si in functie de ce mi-ai zis ma orientez. Sunt surori da :) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
asa rapid? duminica? spor la pregatiri
auzi pentru 3 ani ar merge si Jojo, mie imi place mult jucaria aia
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip