Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

Victo, ce-i cu tine?capul sus! o sa fie bine.
te inteleg.simt si eu ca vreau s aplec din viata mea,dar revin de fiecare data, pentru ca imi place totusi, ma iubesc asa cum sunt.

la job ma dispera idioata de colega-mea. sta si se utia la mine.am inteles ca-i cu pluta. voi cum ati reactiona sa sunati acasa, sa vi se dea strumful la telefon, voi sa vb cu el si sa auzit pe fundal: mi-e greata, vb cu plodu, ce nu se poate abtine?
are 40 de ani, nemaritata, fara nicio relatie, intretinuta d eparinti.

onimir,imi pare tare rau.

pt sforait:antifoane performante, sau vizita la ORL din partea sotului. sunt niste sprayuri destul d eok.

am baiat mare.
am ajuns acasa, m-am descaltat, a disparut si a reaparut repede cu papucii mei pe car emi i-a aranjat pe fiecare in dreptul piciorului cu pricina.mi-au dat lacrimile.

am vrut sa ii iau lapte de capra, dar la 12,5 lei litrul,chiar nu imi permit.
trebuie sa studiez ce tai de pe lista,ca sa vad daca pot totusi sa ii iau, dar de luna urmatoare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Nu iti mai bate capul cu frustrata de colega......Asta e cu colegele care sufera de esecuri pe plan sentimental

Lapte de capra are la Mega Image cu 6 lei litrul

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Ochidut...tare mi-au placut jocurile de pe site-ul care l-ai pus....Vreau si eu sa comand dar ...stii cumva daca sunt de calitate ca vad ca preturile sunt super ok

16+

Andrei are trenuletul ala rosu, cu bile, i l-am luat cand era mai mic...e bun calitativ, e de lemn, parca scrie pe el ca e cu vopsea non-toxica....doar ca andrei nici nu il baga in seama

dar ii plac foarte mult piramidele alea, cu diferite forme...avem vreo doua...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

multumesc

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

iuliana si celeelate fete, sunteti super.va multumesc.

sefele mi-au spus ca m-au inlocuit din proiectul cu ea, pt ca stiu ca e o persona lipsita de educatie sia gresiva.

ei,acu, nu ca-s nebuna,dar am si io o intrebare la cre doar voi ma puteti ajuta:

dupa ce am nascut am trecut de la cupa B la cupa C(exista si fantome cu tzatza).nu mi-am luat decat un sutien nou ca am zis ca eu nu sunt fan sutien si ca, dupa ce nu mai alaptez,vor scadea.
acum strumf suge o data la 3 zile si nimicuta. un mm nu scazut.probabil nu voi mai alapta in curand ca strumf nu mai vrea deloc.

e cazul sa imi iau dupa noile masuri sau chiar vor scadea?

nu radeti, nu-s obisnuita sa am asa niste plamani dezvoltati.
la voi cum a fost?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

iuliana si celeelate fete, sunteti super.va multumesc.

sefele mi-au spus ca m-au inlocuit din proiectul cu ea, pt ca stiu ca e o persona lipsita de educatie sia gresiva.

ei,acu, nu ca-s nebuna,dar am si io o intrebare la cre doar voi ma puteti ajuta:

dupa ce am nascut am trecut de la cupa B la cupa C(exista si fantome cu tzatza).nu mi-am luat decat un sutien nou ca am zis ca eu nu sunt fan sutien si ca, dupa ce nu mai alaptez,vor scadea.
acum strumf suge o data la 3 zile si nimicuta. un mm nu scazut.probabil nu voi mai alapta in curand ca strumf nu mai vrea deloc.

e cazul sa imi iau dupa noile masuri sau chiar vor scadea?

nu radeti, nu-s obisnuita sa am asa niste plamani dezvoltati.
la voi cum a fost?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

he he....fantoma cu tzatze ....Mai stai sa scada lactatia si vor mai scadea si ele...Cel putin la mine asa a fost

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Bravo Larisa, m-a impresionat cat de rapid si de exact potriveste literele. Eu nu i-am luat puzzle pana acum, m-am gandit ca e prea mica, dar o sa-i iau si eu, s-ar putea sa-mi faca o surpriza si sa-i placa.

Histamina, si eu luam lapte de capra tot de la mega image, dar nu am mai gasit in ultima vreme. Au in schimb la Auchan, sticle de 0,5 l, pana in 4 lei sticluta, tot e mai bine decat 12 lei cum iei tu.

Alice, eu nepotelelor mele( tot 5 ani si 3,5 ani) le iau mereu hainute la fel, altfel iese cu bataie.

Baby, stiu ca Rody ii luase sotului ei o chestie care se lipea in cerul gurii, poate iti spune ea mai exact cand mai posteaza, probabil in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mie mi-au intrat la apa inainte de a renunta complet la san. De fapt si cand era exclusiv pe san nu prea ma puteam lauda.
Tzatzoasa ca o papusa siliconata () am fost doar inainte de a naste si 3-4 luni dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Daca va intereseaza, am gasit un site cu activitati pt. copii mici http://www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Baby ma bucur ca s-a rezolvat cu kk lui Tudor!!!

Victo pai sa ne luam de mana, aceeasi stare o am si eu, mai am si zile mai bune dar...rarut...cred ca scrie mare pe noi DEPRESIE
Si eu ma lupt sa tin steagul sus, ca daca ajung la psihiatru sigur imi da ceva buline si nu vreau sa ajung la ele. Cred ca inca mai pot lupta cu arma din dotare - vointa. Raducu si al meu sot imi dau putere!
Si da, mai e si nelipsita speranta in zile mai bune pentru sufletele noastre!

Eladea deci asa cu Eric, nu e pasionat de lego si construit. Vad ca ni i Raducu al meu, si aseara i-am mai luat un lego cu 100 piese , desi cand i l-am pus in brate in magazin, copilul l-a luat si l-a pus in raft inapoi...cred ca mesajul era clar dar m-am ambitionat eu sa-i dezvolt creativitatea si indemanarea, precizia

Alice pai cu 90 de invitati la botez puteti face si nunta voastra! Cu acelasi meniu impusti 2 iepuri ca sa zic asa

Aseara m-a pus nu stiu cine sa-i dau puiului pulpa de pui cu paste. Si dupa mar copt . Jumatate de noapte ne-a matait si plans...Nu-i mai dau carne seara, hotarat! Pana pe la 3 ani cel putin!
Dimineata a facut kk de 2 ori, muuuuult (ieri chiulise de la activitatea asta placuta)

Am fost si la med. de fam. azi, ne-a dat Stodal granule pt. tuse si Nazomer+se fiziologic si aspirat seara. In rest e bine, nu mai are rosu in gat.

Maine primesc si rezultatele la intoleranta la gluten. Sper sa iasa bine! Apoi cred ca ramanem cu diagnostic intoleranta la lactoza (temporara, sper) si colon iritabil. Ii voi da Enterol pana se regleaza kk (azi deja a fost mai bine) si apoi facem pauza...daca revin problemele reluam cu Enterolul (asa m-a sfatuit azi med. de fam.). Vedem ce mai zice si pediatra de la Regina Maria...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Histamina pt. intoleranta la lactoza ziceai tu parca de Laktoferin sau nu mai tin eu bine minte... Poate te rog sa ma ajuti cu el
Succes la treaba cu steriletul...eu iti inteleg dorinta de a mai face un bb, dar de dragul lui Sebi probabil e bine sa nu... Imi pare tare rau ca trebuie sa iei decizia asta!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Histamina la mine au scazut drastic pe la 1 luna - 2 dupa ce am incheiat alaptarea. Oricum sunt mai mici ecat inainte de sarcina si am mai zis eu ca arata asa cum le avea bunica la 70 de ani

Puiutz cred ca la Raducu trebuie avut grija si de combinarea alimentelor. Stiu ca Montignac insista mult pe chestia asta. Adica, printre altele, fructele nu se combina cu niciun fel de mancare si se dau doar inainte de masa, pentru ca fermenteaza si ingreuneaza digestia alimentelor deja ingerate. Pupam mamica si puiul si ne rugam sa dea Doamne-Doamne vremuri mai bune!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput