Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut, fete!

Depresie- tot la cateva zile ma bag si eu in butoi, mai ies,mai intru... noroc ca vine vremea buna si sper sa scap de ea. Acum am alt stres - imi dau seama ca peste 2 luni juma dau copilul la cresa si peste 3 luni juma incep munca... oribil!!!

Sutien si sani dupa alaptat- nu am avut sani veci (am asteptat sa fiu gravi sa creasca sanii, dar nu au crescut deloc). Iar dupa alaptat sunt mai mici (desi nu credeam ca pot fi mai mici...)

Nici V nu are rabdare cu o jucarie mult timp. poate pe o carte ce mai rasfoieste,sau apasa/atinge pe butoane, dar numai daca e noua cartea (sau nu a vazut-o demult).Acuma zilele astea am tot luat si io cartea cu puzzle,sa ii arat cum se face. Dar tot nu vrea.

Laurica, nu merge pagina...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu mai in sufletul meu sa nu fii! imi vine sa plang. mi-as dori enorm inca unul,dar,pe bune, bine ca e primavara afara,ca sa imi vina mintea la cap.sitmorice boare de polen,de zambile,de frezii, imi e f rau. si asa imi dau seama ca trebuie sa stau in banucuta mea.

da, fii atenta, citesti germana sau engleza?
pt germana ai www.sciotec.de
pt engleza www.sciotec.en

ei sunt din Viena si sunt cei mai mari si buni producatori de enzime umane.acolo au laktosin, daosin,fructosin.au si linie de alimente fara gluten,lactoza,fructoza,fff ieftine.

ca ideea, 60 de pastile costa cam 50 de euro.gasesti si varianta plicuri pt copii.

te uiti, ma anunti, si apoi dau sfoara-n tara cine pleaca in Austria si se intoarce sa va pun in legatura.
le poti comanda si pe net.
taxa e in jur de 17 euro.
daca le aduci cu firme romanesti,taxa e 27 de euro.

vorbim.

multam fain lauri ca.
chiar azi ma duc sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Azi vin si eu cu vesti mai bune. Dupa doua saptmani de tratament (inceput cu nurofen/panadol) apoi aerosoli, adaugat antibiotice si bronhodilatatoare, incepe si Theo sa se simta mai bine. Diagnosticul a fost bronsiolita pana la urma. Insa una destul de urata ptr ca haraia destul de rau, chiar si in somn.

Sper ca maine sa fie soare la noi asa cum au spus meteorologii ptr ca saracul de doua saptamani nu a mai iesit din casa. Imi e si mila de el caci a renuntat sa-si mai aduca cizmulitele si sa se incalte in ele cand a vazut ca nu are nici o sansa de a merge afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina
dupa ce am nascut am trecut de la cupa B la cupa C(

eu purtam 75B iar acum port 80B

si la pantof inca am 1 nr in plus

dar si 5 kg firar sa fie...eu tot sper ca atunci cand ajung la greutatea initiala sa imi fie bune si pantofii si sutienele

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bai,la chestia cu pantofii am sperat si eu,ca port 33.speram macar un 34 sa prind,dar,nici poveste.

kg am si eu.aveam 42-43, iar acum am 45-47.nu ma simt ok,dar am 1,60 m si sotul zice sa nu mai dau jos kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Puiutz cred ca la Raducu trebuie avut grija si de combinarea alimentelor. Stiu ca Montignac insista mult pe chestia asta. Adica, printre altele, fructele nu se combina cu niciun fel de mancare si se dau doar inainte de masa, pentru ca fermenteaza si ingreuneaza digestia alimentelor deja ingerate. Pupam mamica si puiul si ne rugam sa dea Doamne-Doamne vremuri mai bune!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Ilinca aseara a fost prima data cand i-am dat fruct dupa masa . De obicei ii dau la gustarea de dimineata (care la noi e pe lapranz) si seara in cobinatie cu orez fiert sau cu cereale de orez (combinatia cu orez/cereale stiu ca e ok). Inainte sa-i scot lactatele ii mai combinam mar copt cu branza de vaci+iaurt. Nici asta nu e ok? Ca altfel nu-mi inghite branza de vaci

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Histamina saru'mana! Am notat!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Ilinca ma alatur si eu in clubul celor ramase fara bruma de sani dinainte de sarcina. Mai mici si mai naspa.

Cristina dar de ce il dai tu pe V la cresa? Nu te poate ajuta soacra? SAnatate multa , sa va faceti bine cat mai repede caci e destul de neplacuta candida.

Ochidut am vazut-o si eu pe Larisa. E tare indemanatica si mai ales are foarte multa rabdare.

Puzzle noi avem www.magazinulpiticilor.ro/casa-mea.html" target="_blank">asa si www.magazinulpiticilor.ro/transport-transport.html" target="_blank">asa

Mergi la inceput

Nici noi nu mai prea excelam la capitolul carti. Adica eu ii tot cumpar insa trece destul de repede peste ele. Asta si pentru ca e foarte plictisit in casa. In continuare este mare amator de sticle si bidoane din plastic. Zilele astea se mai joaca cu o masinuta cu telecomanda. Tabla magnetica si lego sunt tot timpul insirate prin casa caci atunci cand nu mai vrea nimic, cu astea doua ne trece timpul mai usor.

Racusor si noi avem un ceas din lemn din cel de care spui tu si eu sunt tare incantata de el. E www.imaginarium.ro/53927/ecommerce_1/53927" target="_blank">acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Aualeu Histamina, si de unde gasesti pantofi?

Si eu sunt in club cu tzate mici mici si chiar mai mici dupa alaptat Dar m-am obisnuit cu ele asa, cand am alaptat si erau mari, mi se pareau nefiresti de mari pt mine, nu prea eram in pielea mea

Avem si noi puzzle cu 2 piese luate de pe Amazon, vreo 4 categorii cu animale autivehicule....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput