Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 7
dannett spune:
Ce fac burticile?
Care mai de care cu bebei mai miscaciosi si sanatosi. Ma bucur la asa vesti. Cred ca e perioada cea mai frumoasa a sarcinii acum
Aruba, la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si frumos!
Si pe mine m-au suparat durerile de cap ieri si azi. Am dat vina pe presiunea scazuta de care a mentionat Busu dimineata. Acum vad ca is ok.
Bine ati venit burticute noi! Sarcina usoara in continuare!
Fleur, ce atmosfera de vacanta relaxanta mi-au inspirat pozele tale. Nu lasa problemele zilnice sa te scoata din starea asta.
Am inceput si eu sa dorm prost. Mai bine zis sa ma trezesc devreme din cauza de nas infundat si presiune pe vezica. Asta e..tre sa ne inarmam cu rabdare. Din ce am citit la odiseele mai mari asta e abia inceputul..
21+
Iulia_bb spune:
Buna seara si multumesc de primire!
Voiam sa intreb ceva : de cate ori pe zi simtiti bebelusul la 18-19 sapt.? Azi fetita a fost cam lenesa, abia spre seara a miscat si m-am stresat putin.
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Gata cafeluta,mai doreste cineva?
Ma bucur ca toata lumea a primit vesti bune.Sper sa fie la fel si la mine peste o saptamana.
Da Fleur,daca se intareste burtica,e contractie,dar nu trebuie sa-ti faci griji daca nu se repeta sau daca nu e dureroasa.Ale mele sunt mai rare acuma dar destul de nasoale.Toata ma charcesc.E de nedescris senzatia
Referitor la miscari de bebe,la mine sa-u simtit foarte devreme,chiar inainte de 14 saptamani,dar erau foarte rare si foarte usoare,trecea si o zi doua fara sa simt nimic.Acuma,de la 18 il simt in fiecare zi,si mai tare.De obicei dimineata dupa cafea,si apoi pe timpul zilei,mai mult cand daca ma intind ,dar am simtit si in plina miscare
Sa aveti o zi frumoasa.eu azi sunt acasa,Timea iar e racita ,nu mai stiu ce sa fac cu ea.Nu i-as mai da medicamente
_
Mamica mandra 18+
Povestea noastra
geany_m spune:
Multumim Fleurdelise, sunt niste copii foarte doriti, obtinuti prin FIV dupa 3 ani de asteptari. Sunt inca beata de fericire si n-as vrea sa ma trezesc niciodata din acest vis minunat.
adarev spune:
Neata fetele. Multumesc de cafea, oricum sunt zombi. Eu abia pe 2 aprilie ma duc la morfofetal[, nu am idee de ce m-a chemat asa tarziu. Sunt la serviciu. Pup burticile.
Ada
Iulia_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kimmy Buna dimineata! Gata cafeluta,mai doreste cineva? Ma bucur ca toata lumea a primit vesti bune.Sper sa fie la fel si la mine peste o saptamana. Da Fleur,daca se intareste burtica,e contractie,dar nu trebuie sa-ti faci griji daca nu se repeta sau daca nu e dureroasa.Ale mele sunt mai rare acuma dar destul de nasoale.Toata ma charcesc.E de nedescris senzatia Referitor la miscari de bebe,la mine sa-u simtit foarte devreme,chiar inainte de 14 saptamani,dar erau foarte rare si foarte usoare,trecea si o zi doua fara sa simt nimic.Acuma,de la 18 il simt in fiecare zi,si mai tare.De obicei dimineata dupa cafea,si apoi pe timpul zilei,mai mult cand daca ma intind ,dar am simtit si in plina miscare Sa aveti o zi frumoasa.eu azi sunt acasa,Timea iar e racita ,nu mai stiu ce sa fac cu ea.Nu i-as mai da medicamente _ Mamica mandra 18+ Povestea noastra |
Neata!
Ieri eram putin ingrijorata ca nu prea o simtisem pe fetita, insa seara si noaptea a fost foarte activa
Face cineva de aici inot in timpul sarcinii sau gimnastica pentru gravidute?
O zi frumoasa tuturor!
mcrissa spune:
Buna dimineata.Reapar si eu dupa o perioada mai lunga de absenta.Abia astept sa trec si eu la program redus sa pot sa va citesc si sa povestim impreuna.Acum nu am timp de nimic, seara cand ajung acasa cel mic imi ocupa tot timpul.Intre timp am aflat ca in burtica se ascunde un baietel
Voiam sa va anunt, asta in caz ca nu stiati, ca in Cora se dau niste pungi pentru gravidutze, care au ceva produse ce ne-ar putea folosi pentru bebe.Unele dintre ele expira in mai, iunie, asa ca eu deja le folosesc pentru baietelul mai mare.
Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 16+
Atat sunt de mare
carmina_s spune:
Buna dimineata si multumesc pt cafea!
eu am dormit ieri....ca un...stiti voi ce! de la 9.30 pana azi dimineata la 7.30 (am si intarziat la serviciu, dar asta este). ieri a fost prima zi de serviciu dupa 10 zile de CM si am venit super obosita acasa.
acum am mancat un iaurtel cu un covrig, v-am citit, deci ziua mea poate incepe.
va fetelor
23+ Miruna
Pusi spune:
Neata buna dragutelor,
Kimmy, multumim de cafea. Eu abia ieri, dupa o lunga perioada de timp, am indraznit sa beau o cafeluta serioasa. Pana la sarcina, beam f. multa cafea, apoi brusc, nu mi-a mai picat bine. Chiar daca as fi vrut sa o beau in continuare (mai ales ca sunt hipotensiva si o cafeluta imi face mai mult bine) nu o puteam bea, imi dadea stari de greata.
Referitor la miscarile bebelusului, eu pe bebelina mea o simt doar seara, cand e tare acrobata.
Fetelor, ati inceput sa faceti cumparaturi cu cele necesare? Eu am doar patut si carucior (care le-am primit de la nasa bebelinei). Incep sa ma panichez ca vad ca timpul trece repede si nu am aproape nimic cumparat.
Aseara ma uitam la sterilizatoare, si nu stiu ce sa aleg: electic sau la cuptorul cu microunde? Mamicilor care deja aveti copilasi, ce ati folosit?
Pupici pe burtici.
Cristina, 20+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
mcrissa spune:
Pusi eu am avut si din cel pentru microunde si electric, dar mi s-a parut mult mai bun cel electric, il poti lua cu tine si nu mai ai grija daca unde vei pleca au sau nu au cuptor cu microunde, intra mai multe biberoane si accesorii in el.Daca iei unul pentru microunde mai mare poti avea neplacuta surpriza sa nu iti incapa in cuptorul cu microunde, cum am patit eu cu cel de la Avent.
Eu nu prea il simt pe bebe, am 16 saptamani si 4 zile, il simt o data la cateva zile, in schimb la prima sarcina il simteam zilnic de la 15 saptmani.poate conteaza si cum este pozitionata placenta, la prima sarcina era posterior, acum este anterior.
Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 16+
Atat sunt de mare