Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura32 spune:
LA MULTI ANI ARUBA !!!!! Sanatate si tie si bebelusului ... si multa bafta la morfologie !
Te
22+
muraturica spune:
Aruba, la multi ani!
Iuli, bine macar ca sti de la ce vine durerea si ca nu e nimic legat de sarcina. Ma bucur ca bebe e bine si iti doresc sanatate.
Carmina, bine ai revenit.
Zizou, imi pare rau sa aud de durerea de cap. Stiu si eu cum e. La mine era tensiunea mica si a trecut cu o cana de cafea. Oricum, chiar si cu o doza zilnica de cofeina ma mai chinuie din cand in cand.
Parca nu mai trece o data timpul sa ma duc la dr. Sunt curioasa si totodata speriata si usor paranoica, fara motiv. Sper sa fie totul in regula si sa imi spuna si ce culoare am la carucior. Sunt tot cu ochii pe ceas.
16+
adarev spune:
Aruba, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa , fericita si un bebel pe gustul tau. IIuli, bine ca ai aflat despre dureri. Muraturica, tinem pumnii. Totul o sa fie bine.
Ada
ARUBA spune:
Multumesc mult fetelor! Sa dea Dumnezeu sa avem toate bebei sanatosi, e cea mai mare dorinta a unei femei!
Fleur, eu nu mai vad deloc poze cu tine pe picasa, ai scos? :(
20+
Daconst spune:
Aruba,La multi ani!!!
Iuli,bine sa ai aflat cauza.la mine a trecut de la sine durerea.
Carmen,setul de inceput are 4 sticle,dar mi-au ajuns alea mereu.
Rocsy,mie-mi place Natalia foarte mult!
Am fost si noi la dr azi si nimic interesant.adica deja e totul rutina.l-am vazut pe somnorici...tare linistit era,dragul de el.
Totul e cum ar trebui sa fie si in 3 saptamani merg din nou,inainte de pastele catolic.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
20+ sapt
geany_m spune:
Buna seara!
Sunt o graviduta din Iasi, insarcinata cu gemeni. DPN ar fi 31.07.2012 dar cum sunt doi, probabil vor scoate nasucul mai repede.
Ma bucur sa va cunosc!
muraturica spune:
Hello.
Tocmai am venit de la doctor. Totul e Ok si bebele a fost foarte activ si jucaus. Nu a putut d-na dr. sa vada foarte bine, dar inclina sa creada ca e fetita. . Eu sper sa ramana asa si sotul spera ca poate la urmatorul eco se mai modifica ceva.
Sunt linistita ca stiu ca e totul bine.
Geany, bine ai venit.
Va pup si va doresc o noapte bune ca nu stiu daca mai intru in seara asta.
16+
adarev spune:
Ce fain,Muraturica ca e fetita si ca este ok. Geany bine ai venit si sarcina usoara cu cei doi bebici.In rest fetele vad ca sunteti ok.Poate iar ma iau insomniile la noapte. Chiar nu vreau sa ma gandesc la asta.
Ada
Fleurdelise spune:
Aruba, La multi ani!, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Suntem ceva pestoaice pe aici .
Pozele mele pe picasa le poti vedea dand click sub albumele afisate, e un buton de genul "See more albums". Asta pentru ca mai multe fete au postat albume intre timp, si al meu a ramas printre ultimele, cele mai vechi .
Giany bine ai venit, felicitari pentru gemenasi, wow, pereche!
Muraturica bine ca e totul ok in urma eco si sa ramana roz asa cum vrei tu.
Fetelor eu sunt cam cu c---l in balta ca sa zic asa. La birou ma asteptau un vraf de dosare dupa doar o saptamana de CM, in plus mi-au mutat biroul cu totul "gratie" unui coleg care pana acum opera prin China si acum tre sa mai frece menta aici la sediu. Capac la toate masina mi s-a stricat (iar...) de dimineata, scotea fum ca naiba de sub capota cand am ajuns in parcare la firma. Dupa ce am cochetat cu ideea sa o dau direct la fiare vechi sau sa o vand, m-am resemnat si am dat-o la reparat (a dus-o al meu sot, noroc ca e dimineata acasa), o iau deseara contra unei sume frumusele, dar mai mici decat ma asteptam.
Trezirea la dulcea realitate.... C'est la vie, eu raman zen...
Bb misca un pic mai mult zilele astea. Aseara am avut musafiri, dupa mult timp (viitorii nasi ai copilului) si m-am extenuat, dupa ce au plecat burta mi se intarise ca piatra...cred ca o contractie, nu?
Gata cu vaicareala, afara e frumos si primavara si ma simt mai bine.
Va pup, seara placuta si somnic usor celor care merg devreme la culcare.
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)