Piersicute de iulie august (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata si multumesc de cafeluta.
Eu nu sunt in forma maxima azi. Credeam ca am scapat de starea d greata si de gustul rau din gura, dar se pare ca nu. Sper sa fie trecatoare senzatia.
Fetelor, voi ce stiti...se poate folosi propolis in sarcina?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

mcrissa,sa stii ca eu l-am simtit pe bebe abia pe la 18 saptamani.

Referitor la sterilizator, inclinam spre unul pt. microunde, iar in situatiile in care as pleca de acasa, as folosi solutie/pastile de sterilizat. Dar...mai este timp sa ma mai gandesc.

Cristina, 20+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mai fetelor, vou toate ati inceput sa cumparati. Eu astept sa cumparati voi si pe urma o sa ma inspir.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pusi am cumparat si eu solutie pentru sterilizat de la Chicco, dar cand plec undeva tot iau sticla de 2 litri de solutie si un vas mare in care sa pun solutia cu apa si biberoanele si ca si spatiu tot atat imi ocupa.solutiile de sterilizat sunt parfumate si sunt unii bebelusi care refuza sa bea din biberoane sterilizate cu solutie, plus ca pierzi si mai mult timp, ca trebuie clatite bine cu apa dupa sterilizare si daca apa de unde mergi nu este de buna calitate le-ai sterilizat degeaba.eu am patit-o si numai o enterocolita nu-ti trebuie in concediu cu bebe.
adarev nici eu nu am cumparat inca nimic, dar astept baby expo si sigur ii voi lua cate ceva lui bebe, eu am o superstitie inversa cu cumparatul, sa-i cumpar cat mai multe lucruri inainte ca sa stie bebe ca e dorit

Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 16+

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

neata fetelor, sa aveti o zi buna si mai calduroasa decat ieri

cred ca ieri l-am simtit si eu pe bebe pt prima oara, sper sa-l simt mai des de acum

nici eu nu am cumparat nimic inca, cred ca aproape tot vom cumpara atunci inainte de nastere; astept si eu baby expo sa ne inspiram

fetelor, pe voi va dor gambele noaptea? eu de cateva zile am aceasta problema, parca nu-mi pot odihni picioarele; abia astept sa merg la doctor miercuri sa vedem ce zice, imi este frica sa nu fie circulatia sangelui de vina

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna dimineata, fetelor,
multumim de cafea. ma bucur sa aud ca sunteti bine.
roxi, mie nu imi amortesc picioarele, dar ma trezesc dimineata cu mainile umflate si amortie; in special degetele de la mana dreapta sunt umflate. nu stiu de la ce o fi, sper sa nu aiba legatura cu bb.
serios, voi deja il simititi pe bb, la 16-17 saptamani? eu nu il simt sau daca il simt nu imi dau seama. am tot auzit ca sunt ca niste fluturasi sau ca o gheruta, dar eu nu simt nimic de genul asta. oare nu ar trebui deja sa il simt?
va si sa aveti o zi usoara

17+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Iuli poate mananci sarat si din cauza asta se umfla degetele, mai ales dimineata. Nu stiu zic si eu.La mine acum se simte cand misca, seara cand stau linistita si sunt la a doua sarcina, asa ca nu va faceti griji.Roxi cu gambele chiar nu am idee, sa nu fie vreo lipsa de calciu. Ce o face Ali,Balanta, Ioana, Valy?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna fetelor.
Eu sunt adormita tare nu am chef de nimic si e si o vreme de da sa ploua . BB meu e mai linistit acum de vreo 3 zile probabil s-a dat in spectacol atunci cand a stiut ca are forta destula sa il simt eu si asta numai asa ca sa arate ca are personalitate si acum se mai potolise putintel si face scandal numai cand are mami timp sa il alinte.
Fetelor care din voi ma poate ajuta in domeniul contabilitatii as avea nevoie de putin ajutor cu niste materiale, trimit PM daca e cineva care are si explic exact de ce anume am nevoie.
V-am popat.

Beatrice 20 + cu 80 %

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna burtici ,
Acum am venit si eu de pe drumuri , am fost sa rezolv cu medicalul si ma pregatesc sa plec la ecograf , am programare la ora 15.00 , sper sa fie totul OK .
Felicitari geany_m de gemenuti si mai ales ca ai si pereche , este super si eu am sarcina obtinuta tot prin FIV si te inteleg perfect , mult succes pana la capat
Iulia , eu abia acum de foarte putin timp pot spune ca il simt pe bb dimineata si seara , dar eu cred ca-l am foarte puturos ... acum am prins eu un fir ... cand vreau sa-l simt stau pe o parte si ma las mai mult pe burta si sa vezi ce riposteaza ... daca altfel nu putem sa comunicam ...trebuia sa gasesc o solutie , sotul ma cearta , a zis sa las copilul in pace ca-l stresez
Voi reveni cu vesti mai pe seara , sper sa aflu si ce detin la purtator , dar nu ma mai amagesc ca asa am zis de fiecare data si nu am aflat nimic .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Cred ca cam toate asteptam targul pentru copii sa ne mai clatim ochii ... pe 22 martie am inteles ca v-a fi la Polivalenta si pe 29 martie la Baneasa . Sper ca am inteles bine

22+

Mergi la inceput