Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 9
balanta_tm spune:
ada, eu sunt pe aici, in pat toata ziua. sunt atenta sa nu am contractii si cum simt ceva in neregula, bag injectii. azi noapte ai mai avut insomnii?
aruba, fleur la multi ani cu intarziere
bun venit noilor gravidute si multa bafta celor care vor avea eco.
ARUBA spune:
Fetelor, iar ma simt cu 10 capitole in urma, voi ati ajuns sa va ganditi la sterilizatoare ( eu nici nu stiu ce-s alea ) iar eu sunt inca la etapa carucior, ca nu reusesc sa ma hotarasc deloc
http://idealbebe.ro/inglesina-carucior-zippy-system-36-luni-p-2664.html
sau asa
http://idealbebe.ro/kinderkraft-carucior-in-kraft-purple-p-9736.html
20+
balanta_tm spune:
aruba, noi suntem fani inglesina. daca va fi bine cu sarcina, probabil ca inglesina vom lua (ma rog, pt gemeni arata diferit, dar calitatea e aceeasi: buna).
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Eu ma pregatesc sa plec la birou. Am avut o zi tare stresanta ieri, sper azi sa fie mai bine (mi-am reparat...a n a oara...masina).
E si ziua consortului azi, a primit cadou un TV dorit demult in dormitor, l-am comandat online si asteptam sa vina maine. Deseara vreau sa-i fac o prajiturica rapida dar nu stiu ce (m-am saturat de retetele mele ). Aveti vreo sugestie, va rog?
Ali, si eu ma trezesc cu mana dreapta amortita, de la incheietura pana la varful degetelor. Nu stiu de ce, nu mananc sarat seara, deobicei doar niste fructe. Si picioarele (laba piciorului, glezna) sunt umflate un pic, observ acum ca am trecut la pantofii de primavara. Nu stiu daca sa ma alarmeze asta, voi intreba pe 21 la dr.
Si bb meu e un puturos si jumatate, la ultima eco (morfologica) mi s-a zis: "da, nu e cel mai activ dintre bebelusi, dar totul e ok" asa ca nu imi prea fac griji sa numar miscarile lui. Oricum il apuca in cele mai neasteptate situatii, mai putin cand ma odihnesc eu si mai mult cand sunt in miscare. Duminica, cu musafiri in casa, se zbatea de zor, cred ca voia sa ii cunoasca pe nasi, in special pe nasu cel mai mic, un argint viu de 1 an si 4 luni...
Cumparaturi...sterilizatoare nu stiu ce-s alea, n-am luat nimic de genul asta...sper din tot sufletul sa alaptez, dar vom vedea. Oricum ce discutati voi e foarte instructiv pt mine, incepatoare si habarnista cum sunt.
Balanta, rabdare in continuare!
Carmina, zi usoara la birou, stiu cum e prima zi dupa CM...
Mcrissa, felicitari pt baietel (sper ca nu am retinut aiurea) si pentru cel mare (din poza, nu?), ce scumpete ai tu acolo!
Laura, tinem pumnii sa afli ce-i in burtica, ar cam fi timpul!
O dupa amiaza frumoasa, va pup.
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Balanta stai acolo linistita, sa creasca bebeii.Aruba eu ma iau dupa tine cu saptamanile, ca vad ca esti cu 5 zile doar inaintea mea. Ma luam dupa Mihaela, dar fiind in concediu, iar pierd numarul.M-am plictisit si m-am unflat de muraturi.
Ada
Pusi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Buna fetelor, Eu ma pregatesc sa plec la birou. Am avut o zi tare stresanta ieri, sper azi sa fie mai bine (mi-am reparat...a n a oara...masina). E si ziua consortului azi, a primit cadou un TV dorit demult in dormitor, l-am comandat online si asteptam sa vina maine. Deseara vreau sa-i fac o prajiturica rapida dar nu stiu ce (m-am saturat de retetele mele ). Aveti vreo sugestie, va rog? Ali, si eu ma trezesc cu mana dreapta amortita, de la incheietura pana la varful degetelor. Nu stiu de ce, nu mananc sarat seara, deobicei doar niste fructe. Si picioarele (laba piciorului, glezna) sunt umflate un pic, observ acum ca am trecut la pantofii de primavara. Nu stiu daca sa ma alarmeze asta, voi intreba pe 21 la dr. Si bb meu e un puturos si jumatate, la ultima eco (morfologica) mi s-a zis: "da, nu e cel mai activ dintre bebelusi, dar totul e ok" asa ca nu imi prea fac griji sa numar miscarile lui. Oricum il apuca in cele mai neasteptate situatii, mai putin cand ma odihnesc eu si mai mult cand sunt in miscare. Duminica, cu musafiri in casa, se zbatea de zor, cred ca voia sa ii cunoasca pe nasi, in special pe nasu cel mai mic, un argint viu de 1 an si 4 luni... Cumparaturi...sterilizatoare nu stiu ce-s alea, n-am luat nimic de genul asta...sper din tot sufletul sa alaptez, dar vom vedea. Oricum ce discutati voi e foarte instructiv pt mine, incepatoare si habarnista cum sunt. Balanta, rabdare in continuare! Carmina, zi usoara la birou, stiu cum e prima zi dupa CM... Mcrissa, felicitari pt baietel (sper ca nu am retinut aiurea) si pentru cel mare (din poza, nu?), ce scumpete ai tu acolo! Laura, tinem pumnii sa afli ce-i in burtica, ar cam fi timpul! O dupa amiaza frumoasa, va pup. 24 + X Ioan "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead) |
Fleur,
Eventul un tiramisu, la rece, rapid, fara coacere...si la multi ani pt. al tau consort.
Cristina, 20+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Fleurdelise spune:
Multumesc pentru urari, fetelor, sa ne traiasca consortii si sa aiba puterea si delicatetea sa se implice in "misiunea bebe"!
Pusi, la un tiramisu ma gandeam si eu...da' cred c-o sa-l cumpar !
Pupici, eu sunt prin zona.
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
muraturica spune:
Hello.
Fleur, sa iti traiasca sotul.
Vad ca voi povestiti de cumparaturi...mie mi se pare atat de indepartat momentul cand o sa ajung la ele. Nu sunt superstitioasa, dar in ultima vreme am senzatia ca e devreme sa fac cumparaturi si ca ar trebui sa mai stau pana e bebe mai mare.
Aruba, dragute carucioarele amandoua. Mie personal imi place mai mult al doilea, dar ce e drept nu le-am analizat chiar in amanunt.
Bafta pentru cine are eco azi. Asteptam vesti.
Ce stiti de propolis? Avem voie? Fetele care mai aveti copii..ati folosit la celelalte sarcini? Mie dr. mi-a zis sa iau pt stomatita si ca oricum ma ajuta si cu candidoza...dar citesc pe net ca parerile sunt impartite si uni zic ca nu ar fi bun.
16+