Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani dragi mamici !!!

Noi suntem bolnavi toti in afara de David...intai Antonia si de aseara eu si tati asta cadou de 8martie

Michelle- drum bun si distractie placuta si multa sanatate.

Bumblebee- ai un talent la povesti mor de ras si V e un nazdravan scump

Rody- ce printese frumoase si dragalase ai

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

LA MULTIIII ANIIII mamici!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani, dragi mamici!

Eu sunt cam ingrijorata, l-am luat pe Bogdan ieri de la gradinita si era cam fierbinte, acasa avea temperatura 38.4 luat axial, peste noapte nu a avut dar nu s-a sculat din pat deloc de dimineata(pe la ora 9 avea 38.7), zace si doarme. Imi zice ca ii este rau...I-am facut programare dupa amiaza de abia la dr. Toti copiii la gradinita erau bolnavi, dar au avut ieri serbare si i-au adus parintii, asa, cu febra si bolnavi (i-au adus si zilele trecute, ca sa invete pt serbare )...De cate ori a facut febra pana acum (si a tot avut febra mare), niciodata nu a zacut...
Ma bucur macar ca nu e Sasha, pt ca nu vreau sa ma gandesc cum se manifesta la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana daca mai puteti vorbi cu agentia, rugati-i cand fac rezervarea sa ceara camera renovata...

stiti ca v-am zis ca am citit despre asta pe review-uri (bine, doar despre family rooms), dar am verificat la agentie, si tocmai mi-au raspuns si ziceau ca intr-adevar sunt si astfel de camere, nu pot sa zica acum ce vom primi acolo, dar pot sa scrie pe rezervare ca vrem camera renovata, nu se achita nimic in plus...dar oricum din ce am citit in review-uri, s-a schimbat mereu, in caz ca a fost vreo problema...

oricum eu am cautat si toata lumea era foarte multumita de hotel, de conditii, cam rar doar reviewuri foarte bune pentru un hotel in grecia, deci eu ma astept sa fie bine

cand ma linistesc si ne decidem ce facem pana la urma in concediu si in primul rand in ce perioada, ne gandim sa mergem tot acolo

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris/ ne trimiti te rog pe mailul comun datele pentru cei 2% pentru Alex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nu mai stiu daca am scris azi
La multi ani mamici!!

Bumble, macar al tau e baiat. Sa o vezi pe mara ce se distreaza cand mai trage cate una. Sau daca aude pe radu rade, apoi se screme sa faca si ea

Michelle, drum bun!
Anca, sanatate lui bogdan

Radu mi-a facut cadou aseara si a dormit 6 ore jumate legate sper sa se repete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani, dragi mamici! Sa aveti sanatate si iubire, impreuna cu toti cei dragi voua! Si sa petreceti o zi minunata!

Histamina, multumesc din suflet pentru info.

Puiutz, Crispro, daca primesc mielul il impartim frateste la MI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Oana daca mai puteti vorbi cu agentia, rugati-i cand fac rezervarea sa ceara camera renovata...

din experienta mea 10 euro bagati in pasaport cand faci check-in-ul fac minuni
in Egipt de ex. ne-au dat camera cu vedere la mare
in Turcia am avit camera aproape de lift

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

La multi ani mamici! Sa aveti o primavara frumoasa cu multe bucurii
!!

Alina (racusor) eu iau pastai de vanilie si altele de aici: http://www.pastaidevanilie.ro sau mai rar de la Bacania Veche, ca nu prea ajung. Am vazut ca pastai au si pe dried fruits.

michelle drum bun! Sa aveti un concediu minunat!

bumble daca descoperi cum sa faci cu olita sa-mi spui si mie! Medeea n-a vrut niciodata sa stea pe olita. Zice ca face kk, pune pe bebe la olita sa faca kk si pish dar ea nu se aseaza niciodata. Nu stiu cum s-o conving.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

CU olita- se pune pe ea daca ii spun, dar in gluma, si face verbal "cah-cah" si rade. dar in fundul gol nu sta. Plus ca olita e din 2 componente- vasul mic detasabil. No, ala il folosim pe post de palarie amandoi. Deci nu stiu cum ii mai explic eu ca de fapt acolo facem kk.

Ainotna, imi pare rau ca e B bolnavior. Are semne de raceala??? sau mai degraba o fi mancat ceva la gradi?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput