Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
matusa77 spune:
Daca Mara e fan"Ai mei" si Vladut e fan "Bau bau" Ducu al meu ma inebuneste cu "trenul Tuc Tuc" , ieri cred ca a asculat melodia asata de 30 de ori.
bumblebee spune:
La multi ani, femei superbe, mamici dragi, sotii devotate, prietene bune!! Va sarut cu drag si va ofer cate un buchetel de zambile!
Nicole, dar lapte de capra? Stiu ca e cea mai buna alternativa de lapte de origine animala.
Michelle, concediu placut!
Rody, ce mi-au placut fetele (ca intotdeauna)!
M-a sunat ieri cunostinta de la gradi si luni mi-a spus sa trec pe la ea, ideea e ca daca scapam de scutec pana in toamna si papa V sngurel, am bobocel. Eu oricum nu vreau ca el sa manance acolo, cel putin la inceput. De scutec in schimb zau ca nu stiu cum vom proceda.
Intr-o zi, stand de vorba cu o prietena (a terminat pshologia, acum face medicina) ma intreaba de V, cum sta cu treburile la wc/olita si i-am spus ca dupa operatie s-a pierdut total obiceiul. Ea nu ma intrebase doar asa, o alta familie, cand mama a trebut sa plece in delegatie, copila (de 3 ani) a inceput sa faca pe ea (aparent neintentionat, cel putin nu in mod constient) si se cam potriveste si la noi.. Dar totusi ce sa fac? Stie sa imi spuna, clar!
Dimineata orice incercare se lasa cu urlete, asa ca am renuntat, si cand il vad ca se screme, il intreb daca face, spune caca, dar daca ii spun hai la wc, de cele mai multe ori fuge in alta parte. Si mai rau e cand imi spune ca face din propie initiativa si tot fuge.
(Aseara facea baie si tati radea de el si-i spune sa faca o bula in apa si ii eplica, barbateste, sa dea un.. part. Eii, puiul meu mic s-a scremut si a scos.. balonasul). Hahaiala generala, dar ideea e ca el stie si de astea .
Sa-l ajutam pe Vlad!!
tanti spune:
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!
giorgia23 spune:
La Multi Ani mamici dragi...sa fiti iubite si fericite
Michelle drum bun si vacanta placuta ...sper sa fie Bianca
Puiutz offf cat va chinuiti....sper din suflet sa gasiti rezolvare si sa fie totul bine
Rody ce distractie pe fetele tale...superbe
Ma duc sa/mi fac un dus sa ma aranjez putin si ies sa/mi beau cafelutza afara
Cris2010 spune:
Buna ziua, dragele mele!
La multi ani, pentru cele mai tari mamici! S-aveti o zi minunata, cu multe flori si daruri sufletesti!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
paula_m spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI DE DELFINASI!!!
Mihaela sa aveti concediu placut si sa va ganditi si la noi!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Cris2010 spune:
Michelle, drum bun. Vacanta placuta!
Bumblebee, mai, da' voi sunteti norocosi tare! S-aveti spor in toate, sa va prezentati bine la gradinita in toamna.
Rody, Isa are un partener super de distractii.
Cris2010 spune:
Fetelor, voua cum v-a iesit budinca din mei si mar?
Am facut si eu ieri, nu prea a avut succes. DE mancat, a mancat dar fara prea mare entuziasm.
Dupa ce-am scos-o din cuptor, avea crusta mai tare la suprafata si pe fundul vasului. La mijloc era moale. Am dat crusta la o parte si am scobit mijlocul, l-am scos pe o farfurie si cand s-a racit s-a intarit ca o mamaliga...
Asa a fost si la voi???
racusor2010 spune:
Cris, da, asa e, se face ca o mamaliga da-i cu iaurt
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ooana spune:
La Multi Ani de 8 Martie mamici dragi!!!
au banat astia FB-ul asa ca nu mai pot intra de la servici
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Isa e de tot rasul cum fuge din bucatarie cantand "ai ai" melodia lui Michel Telo si dansand |
draga de ea, mi-o si imaginez
Racusor Matei nu a papat budinca, nu i-a placut
si DA, a servit-o rece, e ca o mamaliguta...parobabil ca de aia nu a vrut
azi fac chiftele din soia si mancarica de linte...sa vedem daca am succes
in Turcia-Antalya sunt hoteluri super, dar pachetul costa aprox 1000 euro/pers
Grecia nu se compara la servicii/conditii hotel iar diferenta vezi si tu ca nu este foarte mare din pacate ...doar de aprox 200euro/pers
sunt curioasa cum va fi, abia astept sa mergem...vreau vara si vreau la mareeeee
azi ii scoatem pe colegii baieti la masa sa le facem cinste ca ei ne-au adus flori
EDIT: Michelle sa aveti o vacanta MINUNATA !!!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip