Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
ilinca79 spune:
Buna dimineata dragelor,
crissy, racusoru, multumim de cafea!
Va urez un 8 Martie minunat, plin de soare si aer primavaratec. Sunteti niste femei si mamici minunate si va multumesc ca existati! La Multi Ani!
Racusor Cristela G. recomanda praful de vanilie Bio NATURATA, spunea ca se gaseste la magazinele naturiste, cu siguranta gasesti la Naturalia. Laptele de migdale si soia eu il prepar dupa retetele ei, pe care le gasesti www.cristelageorgescu.ro/retete/ii-bauturi/" target="_blank">aici
Referitor la Turcia, si eu am fost acum cativa ani la Kusadasi si Bodrum. E frumos intr-adevar, mie marea imi place oriunde, dar din ce am vazut din pozele fetelor care au fost in Antalya (eu nu am fost) nu se poate compara. Adica Antalya e o destinatie de lux, pe cand celelate sunt muuuult mai modeste, mai ales la 4 stele.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
michelle1981 spune:
La multi ani, sa aveti o zi frumoasa!
Azi-noapte s-a trezit pe la 2 cu nasul infundat, a marait putin dar a adormit dupa ce am doftoricit-o. Am pus o ceapa taiata in 4 in camera si azi dimineata la 8 avea nasul desfundat. Sper eu ca e mai bine.
Fug sa pregatesc bagaje.
Despre concediu in vara nu visez nimic, ca mergem acum Poate prin mai-iunie la munte pe la noi si sper sa ne sincronizam cu MI3.
Si pe lista mea de concedii este zona unde sta Rody, si Grecia.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu
michelle1981 spune:
Rody - tare haioase fetele tale
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Michelle sper ca e mai bine Biencuta, ati plecat deja? 1/ laptele de migdale, de soia - cum se face? nu stiu daca ati mai zis 2. si e nevoie de ce fel de blender? de ala cu cupa? sau e ok asta care il folosim sa blenduim mancarea piticilor? 3. si inca ceva.. pufescu, odette, unde gasiti vanilie din asta bio, praf, tot la naturalia? eu nu am vazut as vrea sa ma bag si la pate de linte / naut, voi ati incercat? |
1. Racusor, uite www.cristelageorgescu.ro/retete/ii-bauturi/" target="_blank">aici
2. Blender cu cupa
3. Si eu sunt curioasa.
Pate de linte am facut simplu, ca o iahnie sau fasole frecata.
Pate de naut dupa reteta de humus, cu tahini (pasta de susan), lamaie si usturoi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu
crissy77 spune:
racusor, variantele mele pt adulti (le poti adapta usor) de: pateu de naut, lapte de soia, chiftelute de soia.
Ultima data cand am facut lapte de soia, din pasta ramasa dupa ce am strecurat am facut pateu de soia. Am fiert pasta impreuna cu pasta de rosii si suc de rosii, am pus si putina pasta de ardei iute, condimente si blenderuit din nou. A iesit . Data viitoare pun si ardei copt+ceva ciuperci (pt noi).
michelle, drum bun si distractie placuta
crispro spune:
Neata!
La multi ani pt cele mai frumoase si iubitoare mamici! Sa aveti o zi minunata, asa cum va doriti!
Rodi, ce distractie la voi! Si vlad rade cel mai bine cand ma prostesc pe covor :)
De ieri a venit fratele soacrei, cu nevasta. Si erau mirati ca nu ii dau lui vlad cartofi prajiti cu pulpe prajite. da, e meniul ideal pt copii...
Michelle, drum bun, sa aveti o vacanta frumoasa, sa va simtiti bine! Si sa treaca raceala Biancai!
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Intru si eu in viteza sa va urez un 8 Martie minunat, sa fiti inconjurate de iubire toata viata!
Crispro Crissteo
A dormit copilul meu toata noaptea
Plec la epilat. Revin mai tarziu un pic.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ciristina_serban spune:
La multi ani!
Sa fiti iubite, apreciate, respectate asa cum meritati! Sunteti niste mamici minunate. Sa nu uitati nici o clipa asta! Va pup si va imbratisez cu drag!
histamina spune:
La multi ani!
sa fiti iubite pentru ca meritati!
puiutz, daca se stabileste clar tipul d eintoleranta, spune-mi si se face rost de fructosin, laktosin etc.
daca e colon iritabil,cu regim se reface flora si va fi ok.
la noi e grav rau cu consitpatia, dar nu pot sa ii dau decat LV,pt ca LP la 3 incercari,cu firme diferite, vomitat in jet, umplut d ebubute, iar pt cel de soia, nu am liber de la dr.nu ne fortam norocul. a zis ca daca nu a facut inca alergii severe, e bine sa mentinem regimul actual,ca mergem pe un teren posibil minat.
nu am de ales.
incerc sa ii scot toate lactatele,dar ceai nu bea. ar ramane sa bea apa.ciorbita nici poveste. am ajuns sa papam 2-3 lingurite la masa .
aseara insa, cu nervii la pamant , l-am luat in brate. mancam. s-a balacit cu mainile in farfuria mea.s-a facut ca toate cele din cap pana in picioare,dar nu a avut nicio reactie urata.
ieri tata i-a dat monogenul,dar la 6 ore dupa c eil preparasem,ca nu a tinut cont ca trebuie in max o ora. la 10 min strumf se tavalea pe jos si urla de durere. va dati seama ca am plecat la 12 d ela job,val vartej.toata ziua a fost marait.
seara si-a facut papa:a pus 5 samburi de avocado in craticioara lui, a pus capacul, i-a bagat in cuptor, a spus:mami, papa. a inchis usa si a apasat pe buton!!!!!!!!!!!!(aragazul e cu siguranta).
btz ovi, cata dreptate ai!
au am trimis-o de control pe sora mea geamana sa il ia pe strumf de la cresa si l-a luat.dar eu nu le spusesem ca il poate lua si ea in afara de noi. am facut un scandal monstru la cresa! putea sa il ia practic oricine. motivatia educatoarei: pai copilul a ras cand a vazut-o,deci am crezut ca o stie!