Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor,

Anul asta Diana (mama lui Alex) strange iar banuti pentru puiul ei cu ajutorul vostru, adica donand acel 2% din impozitul pe venitul din 2011. A schimbat fundatia, acum ii strange prin fundatia unei prietene, e o tipa de pe forum, mamica si ea de un copilas bolnav- Mihaita - il gasiti la cazurile umanitare. Mamica asta are fundatia ei, si asa ii e mai usor Dianei sa contorizeze banutii primiti ( ca se strang banuti doar pt ea si copilul acelei mamici). Asa ca daca doriti sa ajutati si in acest an (si desigur daca ati avut venituri impozabile in 2011), puteti sa o faceti completand formularul 230, trimis pe mailul comun. Multumim mult!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LA MULTI ANI MAMICI DRAGI! SA FITI MEREU IUBITE SI FERICITE!Sa ramaneti mereu ca acum!!!!!!

Rody ..ai niste fete minunate

Racusor
ai dreptate cu plecatul la drum insarcinata....De aceea ma gandesc si parca nu as vrea sa risc nimic....Nu se stie ce se poate schimba intr-o secunda....Important este sa duc cu bine sarcina pana la capat sa imi tin fetita in brate sanatoasa....ca de concedii vom avea noi timp toata viata

Alice usor, usor isi regleaza si Raducu somnul de noapte si va fi mult mai bine pentru tine Inca putin si baiatul tau face 3 luni....Wow poti sa spui ca ai un flacau

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La Multi Ani scumpe mamici si sa va pretuiasca sotiorii vostrii asa cum meritati

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,daca am mai scris, scuze,dar abia mai gandesc.
daca sunteti interesate,va postez reteta de praji cu blat de musli si cu crema de iaurt.
super buna.
am facut-o ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

crispro, saru'mana de intrebare, fetele sunt oarecum bine; dupa raceala, Elise a dat in conjunctivita, ieri era bine, dimineata iarasi abia a putut sa deschida ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor!

Ochidut multumesc de intrebare, am venit la apel. V-am mai citit asa pe sarite. Chiar te intrebasem unde stati in Dubai, ne bate si pe noi gandul sa mergem, pentru soare.
Eu am avut niste situatii mai neplacute la birou, din cauza falimentului companiei Malev, numai de scris pe aici nu mi-a mai ars.
In rest, Sara e bine, merge la piscina in continuare, ieri a facut sarituri in bazin, tinuta de maini de instructor, altfel ii e frica, desi in general e curajoasa, are o teama de a sta in picioare pe saltea pe apa sau pe marginea bazinului. Da cu mana de instructorul ei tinerel si haios a sarit.
Sa stii ca am fost sambata in parc, IOR, si ma uitam dupa voi, mi-e dor sa ne vedem, dar lasa ca vine vremea frumoasa si cu siguranta ne vedem .

In rest e cumintica, vesela, cred ca-i iese un canin pentru ca nu mai mananca mult ca inainte.
S-a indragostit de o papusa, prima primita de la noi cadou, si o striga, cand o gaseste se urca pe ea si isi lipeste fata de ea si sta asa cateva secunde bune

Am admirat si citit cu aviditate ce-ati scris despre MI, cat de frumosi s-au facut delfinasii!

Mai citesc si eu acum din urma si apoi plec la ortodont, ca mi-o iau dintii intr-o parte, se pare ca trebuie sa-mi pun aparat pentru a nu risca o paradontoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

crispro, saru'mana de intrebare, fetele sunt oarecum bine; dupa raceala, Elise a dat in conjunctivita, ieri era bine, dimineata iarasi abia a putut sa deschida ochii.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Off Crissy ce se mai lipesc bolile astea de voi... sa treca ochisorii frumoasei Elise.
Bea ce mai face? Ce mai ai nou sa ne spui? Va pupam cu mult mult drag

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Daca Mara e fan"Ai mei" si Vladut e fan "Bau bau" Ducu al meu ma inebuneste cu "trenul Tuc Tuc" , ieri cred ca a asculat melodia asata de 30 de ori.

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

Si Riana e fan "trenu tuc, tuc". Si canta pe refren. Sunt tare haiosi. Iar la Mighel Telo, canta "ai,ai" si gesticuleaza cu mainile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Daca Mara e fan"Ai mei" si Vladut e fan "Bau bau" Ducu al meu ma inebuneste cu "trenul Tuc Tuc" , ieri cred ca a asculat melodia asata de 30 de ori.

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

Si Riana e fan "trenu tuc, tuc". Si canta pe refren. Sunt tare haiosi. Iar la Mighel Telo, canta "ai,ai" si gesticuleaza cu mainile..

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Vlad pe piesa asta zice "osa, osa". Am auzit piesa cu trenul chiar ieri, intamplator, dar Vlad nu era incantat. dar o sa o mai ascultam, daca ziceti ca e si asta tare placuta de pitici.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

ce tare e V, cu "osa, osa".

Crissy multa sanatate Elisei. Si celorlalti delfinasi bolnaviori!

Mergi la inceput