Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Deci punem de un mi3 la Rodi? :))) mi-ar place, nu zic nu :)

Hai acum repede, ca saptamana viitoare dam noi o fuga :).Incercam sa trecem si pe la Rodi, in Motril, nu?Avem masina inchiriata si sa vedem cum facem ca sa trecem si pe la ele.Pupam cu drag.

amanunte, amanunte!!! cand? cum? unde?? sa nu cumva sa nu ne intalnim

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Puiutz, dupa ce am scris de rotavirus, m-am gandit ca o sa te stresezi, ca iti dau idei proaste Dar nu am scris sa te panichezi, doar sa monitorizezi diareea. Nu te mai gandi la prostii!! Eu cred ca totusi dezinfecteaza si ele termometrul ala....
Bine ca i-ai scazut febra

Alice, ce fain ca mergeti la teatru

Crissy, chiar nu am inteles cum sa te invinovatesti??? Nu stiu, dar chiar zici prostii, zau....nu e ca vrem noi sa te incurajam....dar astea chiar sunt prostii. Mama mai buna ca tine nu putea exista pt Bea. Eu nu laud asa in mod gratuit oamenii sau sa ii complimentez, dar tu realmente imi pari o fiinta extraordinara cu cat devotament te dedici. Si asa de rar te mai plangi si tu

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Acu vad ce a zis psihologul....normal sau nu, noi iti spunem clar si raspicat ca esti o minune de femeie si mama, uite asa poate se estompeaza mai repede

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Paula, familia sotului e din Ardeal si stiu ca fac, bine, ei sunt de ceva vreme in Bucuresti, poate de aia, o sa-i intreb. Distractie placuta la Sovata!
Alice, sanatate mamei si lui Marius. Sasha a racit (rau) de fiecare data cand s-a imbolnavit (putin) Bogdan. De aceea ma bucur ca pe asta o rateaza, m-a luat si pe mine dupa amiaza, am avut febra 39.5, vreo 3 ore nu am fost buna de nimic. Acum am doar spre 38.5, dar ma dor ochii, capul si gatul ingrozitor. Pupam pe Mara , sa ramana sanatoasa. Si pe Radu , bineinteles. Cum a fost la teatru?
Lauri_ca, sa-ti fie de bine iesirea!
Puiutz, of, imi pare rau ca ati ajuns la urgente! Sa-i treaca repede!
Crissy,
Crispro, ma bucur pt somnul lui Vladut. Tinem pumnii sa se regleze bine, bine de tot!
Cristteo, bine ca ai primit rezultatul si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

A fost frumos la teatru, apoi ne-am oprit la un restaurant dar m-a sunat maicamea ca radu nu vrea sa manance din biberon (ii lasasem lapte). Pana la urma a mancat cam 50 ml si a adormit, dar eu am venit acasa.. Pe marius l-am trimis inapoi

Poate reusim vreodata sa mergem la un teatru mai multi :)
Noapte buna si fara evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am stiut ca asa se intampla. Prea l-am laudat ca doarme. No acum e treaz de o juma de ora, e ca nou, activ de numa. Da pe bune ca eram convinsa ca asa se intampla. De vreo sapt, doua, ii ziceam sotului intr-o seara ce bine ca doarme v, ca i s/a reglat un pic somnul. Si a stat treaz in noaptea aia de la 1 jumate la 5. Probabil asa va sta si acum, ca nu are chef de somn. Dar ma enerveaza ca fac pe mine si nu pot merge ca urlaaaa dupa mine si sare din pat. Probabil ca o sa il iau cu mine, ca nu mai pot.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata! Cafea si ceai pt toata lumea :)
Cristina, pai de acum ne zici doar cand doarme prost si in rest ne dam noi seama ca e bine

Weekend frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Dar ma enerveaza ca fac pe mine si nu pot merge ca urlaaaa dupa mine si sare din pat. Probabil ca o sa il iau cu mine, ca nu mai pot.

eu ii spun Isei: merge mama sa faca pishu, bine? cum face mama? si ea zice: shhhhuu. dar pana nu zice asa, nu ma pot duce

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Acu vad ce a zis psihologul....normal sau nu, noi iti spunem clar si raspicat ca esti o minune de femeie si mama, uite asa poate se estompeaza mai repede

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Hai ca dau si io o cafea maaare, la 5 litri :)

S-a culcat piticul meu la 5 dimineata. Iar acum e treaz deja...

Alice, clar nu mai zic nimic de somnul lui :)))

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput