Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
ochidut spune:
puiutz, am uitat, dar ti-au zis fetele, daca ajunge la 39,5 + nu ii scade de la antitermice - impachetari, algocalmin sau novocalmin. eu i-am dat jumate de supozitor, dar nu mai stiu de cat era
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Eladea saru'mana!
Baby lui Tudor ii dadeai algocalmin din fiolele pt. adulti sau exista picaturi speciale pt. copii? Parca Novalgin mai spunea cineva ca se numesc?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Ochidut multumesc din suflet pentru sfaturile detaliate! M-ai mai incurajat sa nu apelez la antibiotic prea curand. Sper doar ca pana diseara sa-i scad febra sub 38.
Bine ca mi-ai reamintit ca trebuie sa continui cu antitermicele si dupa scaderea si stabilizarea febrei. Stiu ca ai mai spus, dar uitasem
Ce m-as face fara voi?
12.08.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Eladea saru'mana! Baby lui Tudor ii dadeai algocalmin din fiolele pt. adulti sau exista picaturi speciale pt. copii? Parca Novalgin mai spunea cineva ca se numesc? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
fiole pentru adulti ...Nu stiu daca exista pentru copii...
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+
matusa77 spune:
Puiut, Ducu cand a fost racit a primit pt temperatura Rep/Nr.163 Dr.Soescu, pe langa nurofen si paracetamol, insa peste noapte i-am dat si un novocamin ca facuse 39,5 + dusuri si sosete apa cu otet. Si apa, multa apa.
Alice_Elena spune:
Puiutz, sanatate multa lui radu
Vezi ca pe homeopatie.ro gasesti farmaciile din cta unde gasesti medicamentele, asta daca e nevoie
Ma enerveaza soacramea ca se chinuie prea tare sa o placa mara. Cred ca e geloasa pe maicamea ca face de toate cu M. O schimba, ii da sa manance, o culca. Acum a zis ca ii da ea sa manance da pana se cacaia sa ii paseze mancarea (desi ii zisesem sa ii dea asa cum e ca stie da mestece) sa ia din farfurie, s-a plictisit copilul.
Ma duc sa ma machiez ca ma duce sotul meu la teatru
crissteo spune:
Puiutz, sanatate multa va dorim. Ti-au dat fetele sfaturi foarte bune, mai stai un pic si poate scade febra.
Lichide, ceaiuri, apa, suc de fructe. Ceai de cimbrisor, de salvie, de scai vanat, toate pentru raceala si poti sa-i dai si ceai de menta si de frunze de afin pentru diaree.
Antibiotice, eu as mai astepta, sunt asa de pacatoase pentru stomacelul lui.
Mie cand am fost la homeopat, mi-a zis ca febra e foarte buna, pana la 39 sa nu incerc sa intervin nici cu antitermice, numai hidratare si impachetari. Exista homeoptae si pentru febra dar aste stie homeopatul ca sunt mai multe, in functie de simptome. Eu i-am dat odata aconitum, alta data belladona, pentru febra.
Doamne ajuta sa va faceti bine.
Albert are si el muci de azi dimineata, la pranz a tusit in somn. Sa vad ce-i dau sa nu avansam.
Mi-a venit rezultatul la pap. Iar am inviat, zice ca e ok, as adin ce am p[riceput eu, saptamana viitoare merg al medic. Oricum am stat cu o grija..
crissy77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Cristinaaaaaaaaaaaaaaaaaa...vin la tine sa stii...si nu in vizita de curtoazie... hai ca ti-am vazut gagicile...azi maine merg la club... ma distreza cum da Bea din fund...hahaha...mortala...iar faza cu franzela....am ras de numa... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Tocmai m-am intors de la psiholog, am fost cu Elise dar am discutat despre mine, mi-a zis ca nu voi scapa veci de acel sentiment, doar ca in timp se mai estompeaza.
crissteo, ma bucur ca te-ai linistit si tu
crispro, atunci copie pozele care vrei sa le urci pe net intr-un folder si fa resize manual (eu folosesc ACDSee, daca il ai instalat, zi-mi si te invat cum).
crispro spune:
Crissy,
Crissteo, tare ma bucur ca a iesit bine pap-ul!
Alice, distractie sa aveti!
Puiutz, cum a fost azi Raducu ?
Eu il culc pe v, sper sa adoarma, ca tare m-as uita un pic la "romanii au talent".
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Fete dragi, multumesc din suflet ca-mi sunteti alaturi!
Am reusit de i-am scazut la 38 temperatura lui Raducu, asta pe la ora 18. Dupa ce i-am mai dat Nurofen si i-am facut o baie cu apa calaie mai mult la picioare.
Acum cred ca i-a scazut chiar sub 38, nu l-am mai stresat cu termometrul iarasi.
Acum stau cu alt stres pana duminica seara... paranoia din mine se gandeste sa nu fi luat rotavirus de pe termometrele de la urgenta
Ca nu m-a dus capul sa-l iau pe al meu de acasa cand am plecat
Si uite asa, am gasit alt motiv de ingrijorari...
12.08.2010