Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
onimir spune:
Buna dimineata!! Vin si eu la cafea cu voi ca tare imi mai place si destul am salivat cat l-am alaptat pe Victoras.
Noi suntem matinali, ne trezim la 6.30 punct. Aseara a cazut din pat, la cat e de foit, dar n-a apucat sa se dezmeticeasca ca l-am si ridicat la loc.
Crispro nu stiu cum rezisti cu atatea nopti nedormite.Sper sa i se regleze somnul lui Vladut sa apuci si tu sa te mai odihnesti pana incepi serviciul.
laurika1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
amanunte, amanunte!!! cand? cum? unde?? sa nu cumva sa nu ne intalnim Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Rody, ai PM.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Aoleu, iau si eu din cafeaua voastra.In sfarsit nu am mai avut trezirea la 5.De la dinti s-a tras toata saptamana asta agitata.Cris, creed ca ti-e tare greu cu asa treziri .Lasa ca se face el mare si nu o sa-l mai dai jos din pat dimineata ..atunci o sa poti si tu sa faci balamuc noaptea :)).
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
ce zi insorita e azi, si parca nu mai e asa de frig, in sfarsit simt ca vine primavara Baietii mei au plecat la cumparaturi, eu am ramas sa strang de prin casa si sa fac mancare, dar primul lucru am fugit sa va salut
Crissy nici eu n-am inteles deloc ce e cu sentimentul de vinovatie. Pentru ca Bea s-a nascut prematur? Pai mamica draga asta numai Doamne-Doamne poate hotari, noi suntem prea "mici" ca sa avem vreo putere. Din contra, tu esti o mamica minunata, lupti cu atata daruire pentru puiuta ta, iar rezultatele se vad de la o posta.
In privinta vorbitului, ti-au zis bine fetele, eu vad o gramada de copii prin parc si la bazin unde mergem, de varsta delfinasilor sau chiar mai mari care abia vorbesc cateva cuvinte. Am vazut ce frumos danseaza mandrele , ce minunat e sa ai doi copii Mi-a placut si ce pronuntie are Elise in portugheza
Puiutz imi pare rau ca e bolnavior bietul Raducu. Sper sa dati odata de capat la toate problemele
Ainotna multa sanatate si voua
Crispro of chiar ma bucuram ieri ca dormiti si acum vad ca iar ati facut noapte alba. Eu zic sa reiei homeopatele, cred ca trebuie date pe termen lung ca sa se vada efectele.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Cris2010 spune:
Buna ziua, dragele mele!
Puiut, multa sanatate va doresc! Nu se mai termina necazurile la voi. Noua ne-a trecut cu panadol febra mare.
Ainotna, multa sanatate si voua! Banuiesc ca n-ati mai plecat la munte...
Noi vrem maine sa tragem o fuga la ski. Sa vedem daca ne reuseste, ca de doua w/e tot zicem sa mergem.
Crissy, fetele au dreptate, esti o mamica grozava.
Crispro, zic si eu ca Ilinca, cred ca tratamentul cu homeopate trebuie tinut pe o perioada mai lunga, fara intreruperi ca sa se vada rezultatele. Noua pentru DA, ne-a prescris tratament pentru un an de zile.
Alice, si noi suntem amatori de teatru. Ultima piesa vazuta, 'Natura moarta cu nepot obez' la Odeon. Recomand.
Week-end placut si linistit va doresc.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
crispro spune:
Cu tratamentul pt somn, dr mi/a zis 10 zile doar. Rezultate sunt, e clar. Ca pana inainte de tratament statea treaz noaptea zilnic, sau la 2-3 zile. Acum, dupa terminarea trat sta treaz noaptea o data la 9-10 zile. Deci e bine de tot! Ar insemna vreo 3 nopti pe luna, fata de minim 15 nopti pe luna ( inainte de tratament). Vedem cum se prezinta si daca nu e ok, sun dr. Sau probabil ii dau ch30( cum trebuia), 10zile. Deocamdata nu ma plang, chiar doarme bine :)))
Sa-l ajutam pe Alex
lauri_ca spune:
Puiutz, iti raspund si eu cu intarziere ca nu dechid calc. decat la pranz cand doarme sefa, ca in rest nu-mi da voie sa stau, trebuie sa-i pun musai "i-a-i-a-uuuu". Eu i-am dat la febra mare (peste 40) picaturi cu algocalmin, 1 pic./kg., mi-a zis dr. ca e mai indicata doza asta la copii sub 3 ani. Picaturile sunt din fiola normala, nu se mai gaseste formula la sticluta cu picurator.
Si eu ma intrebam ce mai face Denisa, mai ales ca am vazut la tv ca spitalul din Oradea e in carantina pt. salmonela. Sper ca sunt bine.
puiutz_mic spune:
Buna fete dragi!
Inca o noapte de veghe am avut. Cel mai mult a urcat la 38,6 si l-am luat la frectii cu apa+otet la manute si picioruse dar urla de ziceai ca-l tai. De cand cu injectia de la urgenta urla la orice: pus termometru, pus supozitor, impachetari, frectionari. Numai la siropele si picaturi sta cuminte (inca).
Plus ca a urlat vreo juma de ora in continuu fara sa stim de ce (tot azi-noapte). Din somn se trezeste tot in plansete.
Acum inca doarme (a transpirat tare tare pe cap si torace si i-a scazut febra de tot). Sa speram ca e spre bine.
Si are ochii incercanati rau, aseara erau aproape vinetii, probabil si de la febra si de la nesomnul din timpul noptii.
De mancat mananca binisor, desi se vede ca il jeneaza la inghitit.
Sper ca suntem spre bine.
I-am dat Sumetrolim pana la urma...
Ochidut sa stii ca ma gandeam la rotavirus dinainte sa-mi spui de Larisa. M-a lovit gandul chiar la spital. Termometrele le tin intr-un recipient de plastic cu vata cu spirt. Nu stiu cat de dezinfectate sunt
Cris2010, Ilinca, Ainotna si celelalte fete va multumesc pentru urari si incurjari (mereu cred ca uit pe cineva, ma iertati dar sunt vraiste cu memoria)
Ieri nu a facut kk, azi a facut o data, diaree...probabil de la Nurofen+Sumetrolim...Ii dau in continuare Protectis si acum si Enterol. Si desigur regim...
Lauri_ca pe tine te uitasem . Multumesc pentru informatia cu dozajul algocalminului. Chiar aveam nevoie! Sa fiu pregatita pentru la noapte, desi sper sa nu mai sarim de 39.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
baby78 spune:
Mai fete...m-a "zgandarit" Crissy cu capitolele de la odisee si m-am apucat de recitit.....cum a facut belu odisea noastra...cum a aparut adriana, eladea...vad nume de fete care acum nu imi spun nimic,,,nu le mai tin minte......Eladea care spera ca va avea etita.....adriana care spera ca baiat si al doilea copil sa il infieze...Oana care a trecut printr-o mca sangerare.....Sherita cu minunatele ei relatari......Ce dor imi este de Sherita si postarile ei mortale la care radeam de nu mai puteam......
Ce vremuri....Acum sunt curioasa cand am aparut si eu...ca nu am avut curaj sa scriu pana nu am trecut de 12 saptamani.....Ce frumos ca avem toate momntele astea salvatesi le putem reciti.....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+