Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Crissy, ce mi-a placut de fete cum canta si danseaza. Bravo si pt cuvintele noi.
In rest cu vorbitul stai linistita, nu stii cand ma gandeam eu si RoxanaTheo sa ne ducem copii la logoped ca nu vorbesc....sunt multi copii care incep sa vb deabia spre 2 ani. A mea a inceput sa mai zica mai mult cuvinte, dar foarte rar le zice ca vrea ea, de obicei doar pentru ca insist eu - mama nebuna - ca sa ma conving ca incepe sa asimileze cuvinte noi.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

am facut si eu mucenici muntenesti, azi noapte la ora 12 eram in bucatarie
sunt atat de buni
azi dimineata eram si eu Marius cu lingurile in mana, mancam direct din oala si Matei a vrut si el o lingura...mai mult s-a jucat decat a papat dar aragazul arata ca dupa razboi
o sa va arat diseara o poza exemplificativa

poate la sfarsit de saptamana fac si moldovenesti daca o mai ramane timp printre ski si iesirea cu fetele

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
sa ma apuc serios de treaba cu hranit copil cu seminte etc. vorba unui coleg, dar ce e, pasare? am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

dar ala stick de ce nu e bun???
eu am si din asta cu cupa

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,

strumf a mancat din ora in ora pana la 4 dim,cand s-a sculat.
am dormit si eu cred ca o ora.
avea un fecalom.

l-am lasat cu tataie,am internat-o pe mama.am stat vreo 3 ore la spital si apoi la job.

inutil sa spun ca-s varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si eu sunt cu mainile in mucenici :) adica masina de paine ii framanta apoi preiau eu aia cu zeama sunt gata, a gustat si mara dar nu a parut impresionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Hello!
Alice , Crispro , Bogdan e mai bine, azi e vioi si nu a prea mai avut febra, doar ca ii curge sange din nas iar. E o viroza respiratorie, are si ceva secretii in gat si zice ca-l si doare. Trebuia sa plecam azi la munte… Aseara a avut temperature 39.5
Alice, cum a dormit Raducu?
Crissy, cum mai e Elise cu ochisorii? Bravo Bea pentru achizitii si bravo pentru micile dansatoare
Ilinca, ce bine ca a incantat-o pe bunica iesirea!
Puiutz, sanatate lui Raducu! Cum mai e?
Paula, felicitari si voua pt noul cuvant invatat de Raul
Laurika, sa-i iasa repede maselutele si sa scapati de un stres! Ce cadou frumos ti-a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

paula, laurika, sentimentul de vinovatie e mare si inca nu am reusit sa trec peste.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Vinovatie pt ce??? Ca esti cea mai buna si mai implicata mama? ca o stimulezi si te joci cu ea zilnic??? ca esti mereu acolo pt ea??? Bea ta e o isteata si frumoasa, si are noroc cu o mama perfecta!!!

Am vazut si eu ce fain danseaza mandrele!!! Crissy, mie imi sta inima in loc cand o vad pe Bea in scaun, in picioare, si scaunul se misca... imi tremura toate cele!!

Si tot Crissy- stiu ca tu ai multe poze in Picasa- cum faci sa iti "incapa" toate??? eu nu mai am spatiu, am tot sters, acum iar nu mai am spatiu. Si vad ca se poate cumpara, cu 5 dolari/euro (nu mai stiu) pe an. Tu asa ai facut?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ainotna, deci 7 zile minim bolnavior... Doamne da sa treaca cat mai repede! Ati fost si la dr? Sanatate multa, multa!

Tu fete, io n-am mancat in viata mea mucenici... nici nu stiu ce is aia...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Crispro, n-am fost la dr, ii facusem programare si am anulat-o, o sa vad cum evolueaza, nu am vrut sa-l expun si la alti microbi. Ii dau doar antitermice la nevoie si tantum verde, ca e clar ca-l doare in gat.
Acum ma doare si pe mine gatul si mi-e somn taaaare...Sper sa adoarma B de pranz. Inca o data ma minunez ca nu il am si pe Sasha acasa.
Cum nu ai mancat mucenici? N-ai vrut sau la voi nu se fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Anca, la noi in Ardeal nu se fac mucenici. Mama mea e singura persoana pe care o stiu si face mucenici. Mie imi plac tare mult!!! Dar nu am mancat din aia fierti...

Inca sunt la birou si azi mergem la Sovata. Din nou bagaje de facut si duminica iar bagaje de desfacut...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

crispro, stiu, am buba la cap

Eu am lacrimi in ochi... stiti vorba cu cizmarul si papucii rupti, cam asa si eu. Acum fac capturi pt montajul de 1 an, am ajuns la cap. 144 unde faceati rugaciuni pt noi, la ora 21. Oare v-am multumit suficient?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy draga tu esti o mamica speciala si plina de dragoste si rabdare

Nu mai compara pe Bea cu alti copii caci sincer nici Tudor nu spune nimic...doar mama, tata si face ca animalele....mai spune donald si cam atat....Dar nu e bai...fiecare are ritmul lui asta nu inseamna ca ai nostrii nu vor vorbi....Important este ca e sanatoasa si foarte activa si asimileaza cuvinte. Progresele ei sunt uriase si trebuie sa fii mandra de ea. Noi suntem tare mandre de tine si de draga de Bea

Crispro...uraaaaaaaaaaa bravoooooo Infarsit te-am auzit ca Vlad doarme....Sa ramana asa sa fi o mamica odihnita si relaxata M-ai facut fericita

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+

Mergi la inceput