Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neatza si

baby, mi-au dat lacrimile cand am citit versurile. Despre Bea... cum o stiti: zambareata si nazdravana, se cocoata pe unde nu-ti poti imagina, o duce mintea la prostioare, se joaca cu sor'sa, uneori frumos, alteori ii mai scoate si cate un dinte. Are si achizitii noi pe partea de limbaj: DIA (adica Bea - atunci cand vede o poza cu ea sau se vede in oglinda), NENEA, TATI (tanti), BUBA, BABA (din "Punguta cu 2 bani"), DA, NE (nu), NENE (paine). Nu combina inca 2 cuvinte, si peste 2 sapt. avem evaluarea la Iasi.

Ne-au vizitat niste cumatri care au fetita cu 8 zile mai mare decat Bea... am ramas muta... Vorbeste in propozitii si chiar versuri (tati mati, Lilu lulu, Bitutzu tutzu; am luat caluciolul ca sa pimb pe bebe; Lilu, da-te zos de acolo). Ma lupt din rasputeri sa nu compar, dar nu-mi reuseste

Ai si eu ti pego ne place si noua... mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata...
Multumim de cafea crissy.
Ce dragalase sunt fetele cum danseaza amandoua... super. Imi plac la nebunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Multumim de cafeluta!

Crissy, sunt copii care nici la 2 ani jumate nu zic propozitii, nu leaga 2 cuvinte deolalta. Dar si cand isi dau drumul pot face si fraze. Nici v nu zice propozitii.

A inceput si v cataratul, ioiiii, pe fotoliu, se arunca in cap, pe masuta de activitati. Zici ca e pepsi toata ziua, nu mai pot face nimic de el, ca se arunca in cap.

Cu somnul e mai bine, nu mai sta treaz noaptea decat rar. Deci si-au facut efectul homeopatele?!? Inca nu ii mai dau alta tura, ca nu e cazul. Alea erau strict pt statul treaz si cheful de joaca din timpul noptii. Doarme de la 9 juma la 7-7 juma. Si ziua cam o ora juma. Noaptea se trezeste, maraie, ma striga ( dupa ora 3) cand tb sa ma pun cu el in pat si se linisteste rapid. Iar dimineata nu ne dam jos din pat pana dupa 8 juma, ii mai dau 2 carticele, un pic de desene si mai lenevesc si eu un pic...

Puiutz, cum a fost noaptea?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata

Vai, tot anul astept sa faca mama mucenici, si azi nu e acasa si nu mananc mucenici. Mie asa imi plac, dar nu stiu sa fac...

Crissy, ce ai vrea sa faca Bea? Sa citeasca si sa scrie? Sa recite Luceafarul?

Nici Raul nu prea straluceste la capitolul comunicare, adica comunicare pe intelesul meu, dar vad ca incet, incet incepe sa-si dea drumul. Ultimul cuvant invatat ieri, pe care il tot repeta este puta(putza) si cu aratat unde se situeaza aceea parte a corpului. Nu stiu de unde aceasta afinitate, ca eu chiar nu am insistat pe ea.

Ieri am fost la Raisa sa-i dam un trandafir. Era cam bolnavioara...

Mai fetele, eu ieri am avut cosmaruri din cauza zilei de 8 Martie. La propriu. Toata ziua am citit felicitari cum ca MAMA este cea mai cea si ca mama te apara de toate, in brate la mama nu te mai doare nimic, etc ( stiti voi). Probabil, corelat cu postarea Sorinei pe FB( pup pe Bogdan- Cum se simte azi?) toata noaptea am visat un copil care plangea de durere si striga mama!! M-am trezit, m-am uitat la Raul, care dormea linistit, treaza fiind, inca auzeam strigatul copilului in minte. Nu am mai dormit 1 ora dupa...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Deci punem de un mi3 la Rodi? :))) mi-ar place, nu zic nu :)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Neata fetele!!
Hai acum repede, ca saptamana viitoare dam noi o fuga :).Incercam sa trecem si pe la Rodi, in Motril, nu?Avem masina inchiriata si sa vedem cum facem ca sa trecem si pe la ele.Pupam cu drag.
Dam cafeluta cu ce vreti voi.Am una bucata copil marait si nervos din orice, ies maselele si gata noi scapam de dinti.Baleste la greu, are si muci si se ineaca de la ei tu evident tuseste.Asa a fost si la ultimele 2 randuri de dinti, ca la noi ies cate 4 o data, asa ca sa ma dispere pe mine :)).
Aseara am primit cel mai frumos cadou, a venit si a inceput sa ma pupe, asa ca oamenii mari pe nas si pe obraz, ca pana acum nu dorea sa ma pupe, vroia doar el sa fie pupat :)).

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

'neatza si

baby, mi-au dat lacrimile cand am citit versurile. Despre Bea... cum o stiti: zambareata si nazdravana, se cocoata pe unde nu-ti poti imagina, o duce mintea la prostioare, se joaca cu sor'sa, uneori frumos, alteori ii mai scoate si cate un dinte. Are si achizitii noi pe partea de limbaj: DIA (adica Bea - atunci cand vede o poza cu ea sau se vede in oglinda), NENEA, TATI (tanti), BUBA, BABA (din "Punguta cu 2 bani"), DA, NE (nu), NENE (paine). Nu combina inca 2 cuvinte, si peste 2 sapt. avem evaluarea la Iasi.

Ne-au vizitat niste cumatri care au fetita cu 8 zile mai mare decat Bea... am ramas muta... Vorbeste in propozitii si chiar versuri (tati mati, Lilu lulu, Bitutzu tutzu; am luat caluciolul ca sa pimb pe bebe; Lilu, da-te zos de acolo). Ma lupt din rasputeri sa nu compar, dar nu-mi reuseste

Ai si eu ti pego ne place si noua... mult

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Nu te mai necaji , fiecare copil are ritmul lui de asimilare, si eu ma mai oftic cand vad ca altii fac propozitii deja si zic o gramda de cuvinte iar al meu e capatanos tare si nu vrea sa zica nimic, doar cand are chef.eu ii zic:uite mama, cocos..si el da din cap ca nuuuuu, nuuu, hai mama zi si tu: coco...nuuu.nuu si fuge.m-am impacat oarecum cu ideea ca e mai inapatanat.iar daca il incurajam sa zica ceva, gata, s-a terminat, ne intoarce fundu..

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

crispro, stiu, am buba la cap

Eu am lacrimi in ochi... stiti vorba cu cizmarul si papucii rupti, cam asa si eu. Acum fac capturi pt montajul de 1 an, am ajuns la cap. 144 unde faceati rugaciuni pt noi, la ora 21. Oare v-am multumit suficient?

Mergi la inceput

paula, laurika, sentimentul de vinovatie e mare si inca nu am reusit sa trec peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

si eu astept mucenici, imi trimite mama pachet de la munte
la noi in casa e mereu bataie, eu sunt cu cei moldovenesti si P cu muntenesti. fiecare primeste de la mama lui si fiecare sustine ca ai lui sunt mai buni. acum se va da batalia mare pe Larisa, sa vedem ei care ii plac

racusor, ce tare m-a amuzat colegul tau cu "pasarea", mi s-a parut tare comic. parca il auzeam pe tata vb.

maurice, noi am stat in oras la un hotel , nu pe plaja. daca vrei pt soare, atunci trebuie sa iti alegi hotelul pe plaja sau cel mult in marina, pt ca distanta e destul de mare fata de oras.
ce nasol cu dintii tai...iti tin pumnii si proceduri cat mai usoare

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, ce dans frumos au fetele!
Cat despre vorbit, nu cred ca are sens sa-ti amintesc ca sunt f multi copii de varsta cu Bea care nu combina cate 2 cuvinte. Fetita aia care face propozitii e precoce, zic eu.
Cunosc cazuri si cazuri, dar majoritatea isi dau drumul la limbarnita dupa 2 ani, sunt cazuri cand abia aproape de 3 ani incep sa nu mai taca. Sa nu crezi ca in viata nu demonstreaza ca sunt inteligenti.

Mergi la inceput