Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
puiutz_mic spune:
Raducu are febra (38,6 la ora 19) si a facut un kk ciudat, granulat si verzui, cu firisoare negre prin el parca
Mi-e ca a facut o enterocolita... I-am pus un supozitor cu Paracetamol si i-a mai scazut febra, nu i-am mai pus termometrul ca a adormit. Ii masor febra peste vreo ora, o sa-l trezesc dar ce sa-i fac...oricum nu si-a baut lapticul si poate i-l dau cand il trezesc. Ma bucur ca a mancat ceva pe la 19.30 - un mar copt cu cereale de orez si o banana. Chiar a papat cu pofta.
Maine trebuie sa merg la pediatru, e clar.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Alice_Elena spune:
Elena, firicelele negre pot fi de la banana. A facut si mara de cateva ori dupa banana.
Oricum, sa mergeti la doc
Eu urasc melodia aia n-o suport
Alice_Elena spune:
marius a venit acasa azi cu 3 zambile in ghiveci pt mine, mami si mara.
fetele cu copilasi mai mari, cred ca ati avut parte de multe surprize asa-i?
Mycya spune:
buna seara mamici!!! LA MULTI ANI DIN NOU!!! sa fiti vesnic iubite, fericite si implinite!!!
am adormit dansatoarea mica si intru si eu aproape de miezul noptii
Puiutz esti satula pana peste cap de atatea probleme si acum alta ....off....sanatate multa multa si sper sa gasesti rezolvarea la toate
Baby mi.au mers la sufletel versurile
azi am stat si am bocit ca nu sunt langa mama mea macar sa ii dau o imbratisare asa cum merita si sa ii spun cat e de importanta pentru mine ...
Bumblee sa iti mai spun si eu ca, de fiecare data cand citesc cate o postare in care spui cum numai tu stii sa spui, rad de ma prapadesc ?!! pupam pe victoras poznas
Victo la sala, printre multe altele, fac zumba si avem o antrenoare din Rio de Janeiro nu vrei sa stii ce dansuri ne invata si cat de mult imi placeeee
astazi nu am ajuns la sala dar am gasit pe youtube niste filmulete foarte faine si mi.am facut ora de dansuri acasa cea mai incantata a fost Andra
Andrei nu ii place delocccc la spatiul de joaca de la sala.... am mai incercat si ieri si a fost in zadar :( ....nici cu mine in sala nu voia sa stea, ma lua de mana sa iesim si incepea a plange. unul din motive poate fi si ca nu intelege nimic din ce i se vorbeste. asta e....poate dupa ce va merge la gradi va accepta
nu v-am spus ca m-am indragostit si eu de preparatele din soia
astazi am facut pate de soia si a iesit f f bun i-a placut f tare Andrutei
maine am de gand sa incerc niste piftelute
tofu, lapte am luat din comert, naturale, bio si fara zahar sau alte cele. nu as avea rabdarea sa stau sa le prepar eu
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena marius a venit acasa azi cu 3 zambile in ghiveci pt mine, mami si mara. |
si al meu sot i-a luat Andrei zambile in ghiveci
mie trandafiri rosii
rodyka spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Despre concediu in vara nu visez nimic, ca mergem acum Poate prin mai-iunie la munte pe la noi si sper sa ne sincronizam cu MI3. Si pe lista mea de concedii este zona unde sta Rody, si Grecia. |
hihi, adica MI3 aici in zona . crispro, ce zici?? racusor, tu?
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Mycya spune:
citat din mesajul lui eladea2005 CRISPRO, stii la ce ma gandeam? referitor la olita pe post de palarie... vezi sa nu ajunga Vlad sa faca kk/pipi la olita, apoi sa si-o puna in cap... daca o asociaza cu palaria... |
de asta am aruncat eu olita imediat ce am vazut ca si-o pune in cap
nu ii placea...statea maxim jumate de minut pe ea.
am cumparat reductor , i-am dat sa se joace mereu cu (...)cate ceva cat statea pe wc, jucat cu ea, explicat ce trebuie facut , spus de fiecare data ce anume face (cu bucurie in glas , nu cu seriozitate) si aplaudat in caz ca si reusea
o puneam in fiecare dimineata sau seara in caz ca nu facea in pampers.
nu o puneam in caz ca era nervoasa sau suparata sa nu se certe si cu wc.
acum cere de fiecare data cand face, daca nu sunt pe faza fuge ea la baie si tipa dupa mine. se aplauda de fiecare data cand face si striga sa auda si vecinii
mai sunt si scapari dar nu e bai..
Bumblee , Andra imi spune ca face caca si apoi fuge de mine sa ne jucam, dar eu o iau pe sus si cum o pun pe wc ii si dau repejor sa se joace cu ceva ce isi doreste de prin baie (doar in prezenta mea ii dau sa se joace cu parfumuri, deodorante sau altee)
crispro spune:
Am venit din oras, am fost cu fetele de la munca si nevestele colegilor ( dintre care 2 mi-s finute). Dar s-a ales gresit localul, lume muuulta, muzica live taaare, asa ca nu am vb nimic si am plecat dupa 2 ore. Dar macar ne/am vazut.
Victo, ce figura esti cu dansul :))) Cu munca, stii tu, e mai greu cand grupul e deja format. Dar tu esti sociabila si foarte placuta, in timp zic eu ca te vei integra si tu bine.
Ilinca, frumos ca ai reusit sa iti bucuri bunica printr-un gest simplu.
Puiutz, ce rau imi pare sa aud ca e bolnavior Raducu. Sper din suflet sa treca febra si sa gasiti maine un raspuns si un tratament bun! Sanatate multa!
Noapte buna, fete dragi!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Neata, vin cu si cu mucenici moldoveneste, insiropati
a mancat si Andrei ieri, nu stiam cum sa il mai opresc
trebuie sa nu ma mai culc seara cu Andrei, azi noapte bantuiam prin casa si pe internet, pe la 3 si acum s-a trezit sa ceara niste "piii" asa ca adio somn pentru mami...
ieri a fost asa de frumos la birou, am primit multe flori, am ras, am primit si acasa flori, cadou de iesit nu am fost nicaieri, nu prea obisnuiesc sa ies de 8 martie, dar am primit voucher la un salon spa
azi incerc sa merg sa achizitionez blender cu cupa si rasnita de cafea, sa ma apuc serios de treaba cu hranit copil cu seminte etc. vorba unui coleg, dar ce e, pasare? macar din cand in cand ...cand ma invrednicesc
va o zi minunata!!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum