Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Anca, la noi in Ardeal nu se fac mucenici. Mama mea e singura persoana pe care o stiu si face mucenici. Mie imi plac tare mult!!! Dar nu am mancat din aia fierti... Inca sunt la birou si azi mergem la Sovata. Din nou bagaje de facut si duminica iar bagaje de desfacut... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
pai ma sti si pe MINE
ca eu fac in fiecare an din aia fierti
acum vreau sa incerc moldovenesti desi bunica mea de la Cluj facea in fiecare an
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Si eu sunt cu mainile in mucenici :) adica masina de paine ii framanta apoi preiau eu aia cu zeama sunt gata, a gustat si mara dar nu a parut impresionata Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
vreau RETETA...am sa fac si eu la sfarsit de saptamana, pentru prima data sa vedem ce iese
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Oana, http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/mucenici-moldovenesti-macenici/
Anca, si astia ai mei sunt raciti ( mami si marius). Maicamea a racit de 3 ori de cand l-am nascut pe radu si pana acum. Slava Domnului, Mara a scapat de fievare data. Sper sa nu cobesc. Sa va faceti bine repede
Radu a dormit 4 ore, mancat, 4 ore, mancat, o ora, si apoi programul de zi :)
lauri_ca spune:
Crissy, nu-ti mai face pb.. Stii doar ca fiecare copil are ritmul lui si majoritatea oricum vorbesc dupa 2 ani. Asa si eu fac comparatie cu Radu care vorbea la 1.6 ani tot asa, in propozitii, iar Stefi abia spune cateva cuvinte si nu vrea deloc (dar niciodata)sa repete dupa mine. Uneori ma enervez, mi se pare ca vorbesc degeaba, invata 1 cuvant la 1 luna degeaba ii vorbesc eu toata ziua de ma doare gura. Dar cunosc copii care au vorbit dupa 2 ani primele cuvinte si sunt f. ok, chiar inteligenti. Asa ca rabdare multa.
Am facut si eu mucenici fierti si am in masina de paine aluatul pt. cei moldovenesti, aceeasi reteta ca Alice, sper sa iasa buni.
Eu am fost in club cu fetele de ziua noastra. Am stat pana la 4 dimineata, n-am mai facut asta de cativa ani. A fost super!
lauri_ca spune:
Alice, cum ti-a iesit aluatul de mucenici? Mie mi-a iesit f. moale, am mai pus 50 gr.de faina si l-am bagat din nou la framantat. Trebuia sa ma uit mai devreme la el, dar am profitat de somnul de pranz al piticutei sa citesc ce-ati mai facut, si am uitat de treburi.
Alice_Elena spune:
Mie nu mi-a iesit moale mi-a iesit cam lipicios. Am mai pus si eu putina faina da l-am framantat cu mana.
puiutz_mic spune:
Fete asta-noapte am ajuns la urgenta pe la 11...
Nu prea am timp sa povestesc acum...in prezent are 38,6, avea 39,1 acum 1 ora si ceva, i-am pus un paracetamol supozitor si i-am facut o baie calduta de la jumatate in jos.
acum trebuie sa-i fac de papa. La urgenta ne-a dat reteta pt Sumetrolim. Stiu ca da diaree si cum suntem oricum cu scaune moi, nu prea as vrea sa-i dau. Pediatra ne-a dat niste homeopate, sa continuam cu antitermicele 2 zile si daca nu scapam de febra ne da antibiotic - CEDAX.
Ce-i mai pot da? Am uitat tot ce ati spus mai in urma
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crissy77 spune:
pt complimente.
ainotna, Elise s-a trezit dimineata cu ochii curati, aseara am sters-o cu comprese sterile si ser. Am in casa si picaturi oftalmice, inca nu am desfacut sticluta, vad zilele astea daca folosim sau nu. Sanatate lui B.
crispro, poti sa mai adaugi vreo 100 de facalete, uneori imi vine sa-mi dau si eu una pe cocoasa ca nu-s recunoscatoare pt ce am.
Cat despre cocotat pe scaun, te iei de mana cu mama; stai linistita ca B are antrenament.
Cu PICASA: tu cum incarci pozele? Cu programul picasa sau direct din contul cu albume?
Eu le incarc cu programul picasa, dar nu le urc la dimensiunea lor reala, ci le redimensionez (o face prg pt mine). Cand apare fereastra de upload aleg la sectiunea SIZE TO UPLOAD optiunea SMALL (640 pixeli). Uite, am facut niste capturi.
Anul asta nu am facut mucenici, astept sa aduca soacra-mea la nepoate
puiutz_mic spune:
am uitat sa va zic diagnosticul: rosu in gat (puternic)
nasul ii curge f. putin (transparenti).
nu tuseste.
homeopatele sunt pyrogenium 9 ch si aconitum 9 ch. cate 5 granule din fiecare de 3 ori/zi.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crispro spune:
Puiutz, pai si ce a zis ca are??? Pt a-i scadea febea, la noi a functionat f f bine cartofi felii pusi la talpa, in sosete. Se mai fac impachetari doar de la brau in jos, cam 5-10 min sa stai cu prosopul umed pe el. Nu se pun comprese la extremitati, ca alea cica oricum pot fi reci in caz de febra si nu ajuta. Noua ne-a zis ca daca urca tare febra si cu astea de mai sus nu scade, novocalmin supozitoare, una la 8 ore. Offf, imi pare rau!
Iuliana, da, nu ma plang de somnul lui. Desi mi-ar place doar cu o ora in plus sa doarma dimineata, pana dupa 8. Azi moapte eu am dormit putin, vreo 5-6 ore, iar Vlad a dormit 10 ore. Si acum la amiaza m-am pus cu el la somn. Am dormit 2 ore eu si aproape3 vlad. Ioi ce bine a fost !!!
Ainotna, la noi nu se fac mucenici, de asta nu stiu...
Sa-l ajutam pe Alex