Iepurasi mar-apr 2010 BV Asteropipan! Hai Lindal !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri : stanucel, cristina30, vladimirescu, castelanaC

Si noi mancam in principiu de toate. E innebunita dupa tot ce inseamna fructe si legume crude. Orice. Mananca de rupe si usturoi si ceapa crude in special ceapa verde.

Ii place f mult oul in orice forma.

Cu carnea nu e f prietena, in sensul ca uneori mananca alteori nu.
Sucuri de fructe, apa, limonada orice bea cu placere mai ales de cand a venit caldura

Mai e innebunita dupa banana cu avocado dar in general mananca cam orice

Rosiile iara sunt preferate, cu branza sau fara. Deasemenea mananca f bine branza cu smantana si orice derivate din ele inclusiv iaurt si sana

Mere, struguri la fel le rade

La 2 ani bilantul este 12800g si 95 cm inaltime

Eu sunt f multumita. Fiind inalta multi imi zic ca e slaba dar sa fie cum e ea. Decat c amine mai bine ca ea. Dar nu e slaba, pare asa. E teapana, E indesata

Va las si 2 filmulete : Prima plimbare pe Ponei si Sare, sareeeeeee

Cam asta despre noi
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

castelana tie ti se pare cra-cra sa stea super bebe castelan 3-4 ore intr-un scaunel de masa?

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Ce frumos sa citesc atatea noutati despre iepurasi!

Sensibila, Vladimirescu si multumesc ptr urari. oricum pup toate fetele caci imi sunteti toate dragi

Cu Ricky nu am probleme mari cu mancarea. a devenit ceva mai mofturos de cand merge la gradinita caci acolo au un menu mai ceva ca la restaurant iar eu acasa nu reusesc sa tin pasul cu bucataresele profesioniste de la gradi!

Dar reusesc cat de cat sa fac fata . ii plac mult galustele pe care i le fac eu si le amestec cu diverse sosuri ( tot home made) . ii plac f mult copanele iar in seara asta spre ex. , era f obosit , si nu am reusit sa-l conving sa pape decat paine cu zacusca , care ii place f mult.

VLADI - sunt impresionata de cat de mult si bine vorbeste Floricel. Ptiu sa nu-i fie de deochi! Acum chiar ca trebuie sa-ti pui mintea la contributie sa gasesti raspunsuri pe masura intrebarilor

Ieri l-a dus sotul in parc pe Ricky si cand a disparut soarele dupa nori s-a facut brusc f frig de nu mai stia ce sa-i puna pe el de frica sa nu raceasca. i-a pus o jacheta fara maneci si peste inca o geaca lejera care era de rezerva. Ricky s-a sesizat imediat si amuzat la intrebat pe sot razand : due?!

A inceput sa spuna si el multe cuvinte dar inca nu f inteligibil. oricum, fiecare copil cu ritmul lui.

CASTELANA - mare bafta ai cu Castelan mic ca e asa cuminte! Ricky mai mult de 20 de minute nu a stat in scaunel. si de asta nici nu iesim nicaieri cu prietenii ptr ca e imposibil sa stai la masa sa iei cina sau pranzul fara sa alergi dupa el de-ti ies ochii si iti trece pofta de mancare sau de iesit in oras. Cred ca ptr Ricky ar trebui inventat un scaunel cu pedale si asa poate ar sta si el mai mult in scaun

OANKA 80 - ma bucur ca-ti faci timp sa mai intri Referitor la statul in scaunel 3-4 ore , atata timp cat e o chestie care se intampla destul de rar nu vad ce rau ii face copilului.

SENSIBILA - wow..95 cm e f bine! Sunt curioasa si eu sa vad cat mai cantareste Ricky si cat de inalt e ca nu l-am mai masurat de mult. la 18 luni avea 13.5 kg dar pe urma tot fiind racit, nu prea a mai mancat bine si cred ca a mai slabit.

La multi iepurasilor care sarbatoresc 2 ani in urmatoarele zile!

Un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Raspundem si noi cu intarziere" Multumim pt urarile de la 2 ani!"

Eva a crescut si ne intelegem binisor.Merge la gradi de vreo 6 luni, vorbeste f bine stie cantecele si nu-i tace gura cat e ziua de mare, face multe ghidusii dar nu ma mai supar pe ea, stam prea putin timp impreuna si incercam sa profitam maxim.Nu merge de mana, are un stil de a merge in zig-zag uneori tzopait, nu sta locului 1 secunda, are tot timpul ceva de facut.Chiar si asa stie cand face cate o prostie si vine si se paraste singura:)
La multi ani sarbatoritilor, noi intram destul de rar din lipsa de timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

CASTELANA - multumesc ca-ti faci timp sa scrii asa clar si detaliat de mincare, Montessori si tot ce ai mai scris. Mi se pat f utile postarile tale
O sa-i dau si eu sushi ca saracul a primit pina acum doar maki cu vegetale cind comandam acasa si mincam toti pe linga el cu 2 miini :) M-am ferit pina acum sa-i dau cu peste pt ca am vazut ca nu agreaza wasabi si am eu senzatia ca nu e asa safe fara iuteala aia dezinfectanta :)

SENSIBILA - iertare ca nu am urat printesei tale de ziua ei, tocmao tie care ne urezi fiecareia in parte La multi ani, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa, sa fie fericita si iubita!
Scuze, eu nu-s buna la urari de aniversare nici in carne si oase, mereu uit zilele, nu stiu in ce data sint etc... asa ca in mediul asta virtual sint la fel de hopeless :))

FREEDELIA sper ca esti bine si familia ta de blonzi si mai bine!

EVAMIKA

OANKA - salutam! Long time no see :) Ce mai face pitica ta?

NAFI - Flo are ca principala ocupatie vorbitul, ii place sa se bage in seama asa ca a avansat repede (drept sa-ti zic, acum ii spunem mai mult Tudor, dar scriu pe aici Floricica pt ca asa l-am numit tot timpul pe forum si ma gindesc sa nu intrebe careva "care Tudor?" :)). Altfel nu prea se pricepe la mincat singur, varsa din lingurita etc, nu e deosebit de motrice... asa ca trebuia sa fie si el bun la ceva :))

VACANTA - plecam la sfirsitul lui aprilie in vacanta la mare!!! Are Vladimir vacanta si pt ca in vacanta de iarna a fost tare bolnav saracul si mi se luase si mie de atita zapada ca sa mai plecam undeva, m-am hotarit sa las totul balta 10 zile si sa plec cu copiii in Turcia! Mergem in zona Antalya - Kemer (unde am fost si anul trecut in aceeasi perioada si vremea a fost super de plaja dar fara sa ne topim de cald). Dar de data asta nu la un resort all-inclusive pt ca mie pur si simplu nu-mi place stilul asta, ci intr-un sat de pescari si fermieri din rezervatia naturala Cirali (1 ora cu masina de la aeroport). Am mai fost acolo cu Vladimir cind avea 1,3 ani si a fost absolut fermecator: nimic gen industrie de turism, doar pensiuni mici si rare, maxim de 2 etaje, cu gradini mari pline de flori, rodii si banani, multe cu bungalowuri din lemn (pt ca nu-i lasa sa construiasca in rezervatie decit efemer si pe cit posibil ecologic), munti cu paduri de pin care ajung aproape pina in plaja (stai la plaja si miroase a pini !), apa Mediteranei ca de cristal, nepoluata (pe plaja aia vin niste broaste testoase sa-si depuna ouale, sint f ocrotite), mincare ca la mama lor acasa... o incintare!
Si nu mi se pare deloc scump, cu 15 eur maninci foarte bine de ex peste prins in ziua aia in apele locale, mincaruri cu legume cultivate de mult eori chiar de ei in gradina... Mie imi place mult, e un fel de Moeciu la mare dar mult mai frumos si mai putin "turism de masa".
Cred ca lui Flo o sa-i placa grozav pt ca e un loc linistit, fara nici un fel de masinute si luminite si chestii galagioase de parc de distractii, un loc numai bun s ate uiti l aalbine si flututi, la pestii din apa, sa culegi rodia din copac si sa arunci pietricele in apa.
Daca mai e cineva care are alergie la all-inclusive ca si mine poate sa caute pe net CIRALI Turkey si se gasesc poze si informatii pe multe site-uri.
A, exista si un minus: plaja are nisip dar si pietris marunt, iar intrarea in apa e cam brusca si tot cu pietris, cam dor talpile :)

Pup si mai trec pe aici cit de des am vreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ziua buna, fete dragi! Mii de scuze ca nu am mai dat pe aici, dupa cum stiti, la noi luna martie e o luna plina, cu 3 zile de nastere, a fost mare nebunie. Bine ca au trecut, si bine ca bebe asta vine in alta luna...

Multumim de urarile pentru Jane si le uram si noi tuturor iepurasilor La Multi Ani, fie cu intarziere, fie in avans, ca nu se stie and mai apuc sa intru.

Vladi -- super scump vorbaretul tau mic. Vacanta placuta in Turcia, sigur le va placea copiilor. Copiii mei, dusi peste tot, la parcuri de distractii, statiuni, hoteluri care mai de care, intr-un singur loc au plans cand am plecat. -- la Manastirea Agapia, unde au stat in casuta unor maicute, nu au avut televizor, nici masinute, nici luminite, in schimb au avut copaci, flori, rau in are au aruncat pietre, bete din care si-au facut sabii si sulite, prastie, au vazut animale (vaci, oi, gaini), au facut serbet, au alergat in voie, au mers la biserica... A fost singurul loc din care am plecat cu ei in lacrimi, facand planuri pentru anul urmator. Daca voi veni sa nasc in Romania, sper sa ajunga copiii cei mari la Agapia din nou, cu parintii mei.

Castelana -- sa nu te superi pe mine, dar parca micul Castelan e un catelus dresat sa asculte si sa fie cuminte, sa exploreze doar atat cat ii permite lesa. Nu cred ca am citit vreodata sa fi facut si el un tantrm sau o criza, sa fie nazdavan. Cum sa stea un copil intr-un scaun, cuminte, linistit, 3-4 ore???

Noi suntem bine, Jane e un copil absolut normal, insa foarte foarte fericit. Vorbeste putin, nu leaga mai mult de 2-3 cuvinte intr-o propozitie, in schimb se intelege atat cu mine cat si cu fratii ei, cu Coleman si cu bunicii. Nu stiu nici eu cum exact functioneaza comunicarea, dar o intelegem de minune. Ii place sa sejoace cu plastilina, mai ales de-a bucataria. Taie cu un cutitas de plastic plastilina, o pune pe farfurii, in ani, etc si o serveste. Asta face si care 20-30 de minute singura. Cu Jodie se joaca cu bebelusi, au o gramada de papusi, le imbraca, le dezbraca, le culca, le pun in scaunel, in leagan (avem o gramada de echipament de papusi), le dau lapte cu biberoanele, pleaca in calatorii cu ele. In rest, exploreaza toata casa, mai deseneaza, mai aduceo arte sa citim, se mai joaca pe iPad, iar can avem copii in vizita, mai ales fetite, e in al noualea cer. Se tine dupa ele, le pune sa o imbrace si pe ea in costume de printesa, sa ii dea cu sclipici pe buze, isi pune pantofii lor in picioare. E mereu activa, mereu vesela si fericita. Si e indragostita de tzitzi in continuare, acum mai papa doar la trezire, si la culcare, atat la somnul de noapte, cat si la amiaza. De mancat, mananca de toate, si ulte multe prostii, ca asa mananca si fratii ei si nu am cum sa o tin... Asta e...

Va pup, tre sa fug!

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Castelana -- sa nu te superi pe mine, dar parca micul Castelan e un catelus dresat sa asculte si sa fie cuminte, sa exploreze doar atat cat ii permite lesa. Nu cred ca am citit vreodata sa fi facut si el un tantrm sau o criza, sa fie nazdavan. Cum sa stea un copil intr-un scaun, cuminte, linistit, 3-4 ore???

Draga Delia, de ce sa ma supar? Dar ramam surprinsa ca daca povestesc de al meu baietel ca e cuminte lumea se mira
Nu i-am interzis aproape nimic pana acum, suntem fermi si foarte cursivi in educatia sa, daca mami a zis asa asa intepeneste ( chiar daca tati are alta opinie, mi-o explica mie separat)
Este f curios si ii aratam si povestim tot ce vrea sa stie, sa vada, sa atinga, mergem linistiti la cumparaturi si el nu a tras NICIODATA de nimic, cum a fost posibil???? asa este el, iar noi parintii ii explicam intotdeauna orice, unde mergem, cu cine ne vedem, ce vom face, etc...
Cum a stat deunazi mai mult de 3 ore in scaunul sau? uite asa bine, mai intai mananca linistit si fff tacticos, vrea sa stie tot ce are in farfurie, sa i le mai explic daca nu stie (ii plac bucatelele separate, nu tip mancarica ghiveci), apoi urmeaza fructe, trece timp pana le mananca bucatica cu bucatica cu furculita, apoi facem repetitii sa pronunte cine este cu noi la masa, apoi repeta el. apoi cere masina, mami ii da masina, interactioneaza cu ceilalti, etc...

Nu a stricat nimic in casa, intotdeauna ii explic ce poate lua, si mai ales de ce nu e bine sa-l ia...
se joaca in casa cu mingea si sa-l vezi cum imi explica daca mingea s-a dus pe sus, vine si zice: mami sus, nuuuuuuuu tzutzi, sos daaaaaa
Nu am tipat cred niciodata la el, nici palme la fund nu a vazut, asta pentru a se intelege ca nu face de frica pe baietelul cuminte.

In casa nu aude pe nimeni ca se cearta, a fost o situatie in Italia cand a vazut doua perfoane "aruncandu-si" cuvinte grele si el saracutul a reactionat fff violent, a inceput sa tipe si sa tremure, s-a speriat, cred ca era prima data cand vedea asa ceva.

Nu se uita la tv, deci nu are nici de acolo de unde sa vada mare lucru...singurele desene animate pe care le mai pun sunt dublate in lb romana ( mi le-a cumparat tata)

Nu se impinge, cearta cu alti copii, avem 2 zile pe sapt cand vin copii la noi sa ne joace si el in dimineata respectiva ( cand ii spun ca vor veni copii) incepe sa scoata afata din rafturi jucariile, cand vin copii incepe sa-i conduca la locul de joaca si le ofera ce are el.

Cand i-am spus ca renuntam la scutec, iti jur ca de a 2-a zi a inceput sa spuna ca vrea la baie ( se intampla la inceputul anului nou)

Ce sa fac daca el nu face crize?
Ce sa fac daca al intelege si face ce ii spunem noi?

Asta-i baiatul meu

Mergi la inceput

La multi ani iepurasului care
implineste 2 aniiiiiiiiiii :

Matei de bobita2010

sa fii sanatos, norocos, avut si fericit !

Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

La multi ani iepurasei care

Oana Iulia de nemary

sa fii sanatoasa, norocoasa, avuta si fericita !

Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

La multi ani iepurasului care

Andrei de michelle_sf

sa fii sanatos, norocos, avut si fericit !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput