Iepurasi mar-apr 2010 BV Asteropipan! Hai Lindal !
Raspunsuri - Pagina 10
sensibila spune:
oanka80 - bine ai revenit, ce face Maria ?
nafi - f tare Ricky cu due geci.
Asa mi-a iesit la masurarea de 2 ani, ca Gia mereu ma pune sa o masor, are pe perete un stiker de crestere cu Pooh si mereu se duce acolo si zice sa o masor. Oricum acum multe luni avea 92-93 cm
EVAMIKA - bine ai revenit si tu. Felicitari Evei pentru progrese. Wow cantecele !
Si Gia stie bucati din “un pitic atat de mic” si “bate vantu”, dar nu il zice tot singura
vladimirescu – stai linistita, daca gandurile sunt sincere, sunt de ajuns, doar gandurile :D
Super tare , eu cred ca lumea stie ca pe Flo il cheama si Tudor.
Oricum felicitari lui Tudor pentru vorbit asa clar si legat.
Wow super ca déjà aveti planuri de vacanta. Si super tare ideea cu plecarea in satul de pescari. Si noi am luat déjà bilete pt la mare la noi deocamdata pt sf lui iulie. In rest sunt ceva planuri de ajuns prin Norvegia dar sa vedem ce si cum se pun in practica.
freedelia – cred ca a fost super party la voi dar imi inchipui ca si oboseala. LA noi au fost doar doua si deabia mi-am revenit.
Super tare Jane cu are ea grija de "copii" ei.
Si Gia sta multe ore in scaunul de masina daca e nevoie. Si pana la munte si pana la mare si pana in Bucovina, merge ore bune fara probleme. Cu radio Itzy Bitzy sau cu o carticica, o papusica, un instrument musical dupa care e innebunita sau altele. Dar in scaunelul ei in casa sta doar cat mananca sau cand "scrie" deoarece tot timpul scrie. I-am zis eu, ca, atunci cand v-a trebui sa scrie nu o sa mai vrea.
In trafic mereu gaseste pe cate unul care sta langa noi la stop sa ii faca cu mana sau sa vb cu el. Cea mai tare faza a fost ca vb cu un sofer de camion pe care eu nu il vedea sub nici o forma, dar ea l-a vazut de pe bancheta din spate din mijloc unde e pus scaunelul ei. Si vb de zor cu domnul respective si ala radea de murea. Alteori cu unii din autobuz, eu ma mir cum ii ocheste si ii vede ca ii fac cu mana, mai ales tocmai pe cei 2 dintr-un autobuz plin.
castelanaC - ai super copil. Sincer. Si Gia e cuminte, dar mai trage mai tipa mai face diverse. Castelan e un copil deosebit. Sincer
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
vladimirescu spune:
FREEDELIA ma bucur tare mult ca sinteti bine si ca cele mai mari probleme ale tale par cele de organizare a aniversarilor! :) Doamne ajuta!
Ce frumos ai povestit de Agapia, uite mi-ai facut pofta, o sa incerc sa ajung si eu in vara asta acolo ca nu am mai fost din copilaria mea! Multumesc!
CASTELANA inteleg ce zici si te invidiez! :)) Si copiii mei amindoi sint foarte cooperanti, in sensul ca inteleg repede ce nu e voie si nu insista (de regula :). Asa e firea lor, nu a fost nevoie de "dresaj".
Dar nu sint chiar ca Cezar, cred ca foarte putin copii sint ca al tau si pot lua coronita la cooperare si cumintenie! :)
Noi chiar sintem exagerat de open la mofturile lor, cam ei conduc si noi facem ce vor ei - desigur, atunci cind nu cer lucruri imposibile sau care le pot face rau. Iar cind trebuie sa le refuzam ceva, uneori fac crize de personalitate si pling si fac scandal ca sint nedreptatiti, dar cel putin eu ramin ferma, chiar daca ma doare sufletul - si capu de la urletel! :))
Cu Vladiir am inceput sa mai lucrez un pic la educatie pt ca rezultatele nu sint foarte bune - are aproape 7 ani si in continuare se simte nedreptatit daca il pui sa s eimbrace singur si nu-l ajuti etc. Stam foarte prost la capitolul "autoservire", cred ca e la nivelul unui copi de 4 ani :))) Cred ca am cam exagerat cu alintatul la el si incercc sa-i conving pe toti sa se poarte mai responsabil fata de el si de Flo, in sensul ca trebuie sa ne gindim nu doar la placerea de moment si evitarea micilor suparari de copii alintati ci si la viitorul lor, ce fel d eoameni cresc ei si ce asteptari au de la ceilalti. Asta pt ca acum asteptarile lor sint nerealiste, au senzatia ca toata lumea exista pe pamint ca sa-i serveasca pe ei, si nu e bine deloc. Mea culpa!
Am o prietena care, dupa opinia mea, cam exagereaza cu "dresatul", e o persoana f perfectionista din fire si isi corecteaza permanent fetita la cele mai mici inexactitati de vorbire sau purtare. Pe multi adulti ne calca rau pe nervi de multe ori :) De exemplu nu-mi place deloc ca o obliga sa execute dansurile invatate la gradi sau sa zica poezii fara numar sau sa cinte in engleza chiar atunci cind ea nu are nici un chef. Dar fetita e foarte echilibrata si f cool dupa parerea mea, nu pare sa o deranjeze tare acest lucru, face ce i se zice ca stie ca e mai bine decit sa se nasca un mare conflict si trece usor peste momentele astea, fara sa para afectata in vreun fel. Pur si simpu e inteleapta de mica si cred ca acest fapt se datoreaza nu doar temperamentului ei ci si educatiei primite d el avirsta frageda! E vesela, isteata si de treaba, generoasa cu copiii si cooperanta, sincer nu pare deloc afectata de "dresaj". Dar adevarul e ca exceleaza in multe domenii, e foarte dezvoltata intelectual pt virsta ei si e fericita mereu, se vede pe ea. O iubeste mult pe mami si mami o iubeste la fel de mult. In concluzie, desi felul in care o creste mama ei e foarte departe de cum cred eu ca trebuie sa te porti cu un copil mic, rezultatul e ca fetita are mult mai mult de cistigat din asta decit de pierdut, asa ca recunosc ca prietena mea isi creste foarte bine copilul, chiar daca dupa o metoda opusa aceleia in care cred eu, ceea ce imi intareste credinta ca nu exista doar un singur fel bun de a crest eun copil ci mai multe, potrivite fiecarui temperament de copil in parte.
Mai stie cineva ceva de HONEYBABY? Mi se pare mie sau am vazut pe undeva ca mai asteapta un copil? Ca mie mi-e dor de ea.
Si de ELLANIK mi-e f dor, postarile ei mi-au facut de mult eori ziua mai buna in trecut :)
Azi-noapte am avut o insomnie lunga si m-am apucat sa citesc cite ceva din odisee si din primul an si am devenit nostalgica :)
Pup cu drag pe toate!
sensibila spune:
Cum noi nu intram in weekend uram in avans
pentru sambata 24 martie 2012
La multi ani mami07 !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de flacaii si familia ta !
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
vladimirescu - da am vazut si eu ca honeybaby la ultima postare in 22.09.2011 era insarcinata in 14s
Probabil a nascut pana acum
Sper sa fie bine si poate ne da si noua un semn daca citeste
Weekend placut tuturor !
Atat sunt de mare !
bluekidoo spune:
Buna seara mamici... Reusesc si eu dupa ceva timp sa intru pe forum.. Noi suntem din nou cobza, ieri abia am reusit sa ma dau jos din pat si sa ma tin pe picioare, inspirata fiind de Tanya care desi e foarte racita si cu gatul in pioneze (nu reuseste nici sa manance bine si mi-a facut si febra), se incapataneaza sa se joace si sa se bucure pentru orice.. Am vorbit si cu pediatra si mi-a recomandat ca pana incepem gradi, sa-i fac vaccinul Prevenar si cel anti varicela (imi scapa numele acum, varolix sau ceva in genul asta)...
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila Vroiam sa intreb voi ce mai dati de mancare la iepurasi ? Ca sunt in mare pana de idei ! |
Sensibila, din fericire Tanya mananca absolut orice ii dai, si cum sta mai mult la mama, iti voi spune ce ii gateste ea:
dovlecei umpluti cu carne de pui,
sarmalute, ciorba de perisoare si chiftelute din pui
tocanita de curcan
pui cu cartofi si legume la cuptor
ciorba de pui/ vaca/ legume
spanac
ostropel de pui,
papricas
zacusca
musaca cu pui
mamaliga cu branza si ou
paste cu sos
etc.. in mare, cam tot ce mancam noi doar ca am redus cantitatea de sare si condimente... recent a mancat fasole batuta, mazare si varza calita ( nu in cantitate mare dar a mancat si nu a avut probleme)
si printre mancarurile preferate este piftia de pui pe care punem muuuulta zeama de lamaie
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
citat din mesajul lui castelanaC Buna fetelor. In rest este un baietel bun, cuminte, foarte analitic si comprensiv, mergem de ex la cate o cina simandicoasa si el rezista 3-4 ore pe scaunul sau mancand si apoi jucandu-se cu o masinuta mica, sau desenand pe placa magnetica. gata cu cra-cra-ul va pup castelana mami fericita "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." (Maria Montessori) |
OOOaaaaa!!!!! Sunt de-a dreptul socata!!!! Pe Tanya nu reusesc sa o tin nici 2 minute locului..intotdeauna unul din noi trebuie sa se tina dupa ea pentru ca este curioasa si foarte activa si bajbaie, se catara, pune mana sa ia cate ceva sa studieze.. nici la masa nu rezista mai mult de 2-3 minute linistita, incepe se fataie, misuna...
Sunt uluita...
bluekidoo spune:
citat din mesajul lui sensibila vladimirescu - da am vazut si eu ca honeybaby la ultima postare in 22.09.2011 era insarcinata in 14s Probabil a nascut pana acum Sper sa fie bine si poate ne da si noua un semn daca citeste Weekend placut tuturor ! de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are. Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
am vazut astazi ca Honey a postat pe FB poze cu un bebe baiat.. nu i-am spus nimic pentru ca vroiam sa vad aici daca astepta bebe, pentru ca in nici una din pozele anterioare poastate de ea nu am vazut burtica si nici nu a zis nimic nicaieri, doar acum 4 poze...
ellanik spune:
Salutare!!Nu vreau sa par nesimtita si needucata si sa nu multumesc pt urarile adresate feciorului meu.Va multumesc din suflet si urez si eu iepuroilor si iepuricilor multa sanatate si iubire.Despre Dl Dodo cum maiestuos se autointituleaza....numai de bine!Urla, tipa, sare tzopaie, alearga, se catara....e inaltut, plin de vanatai de dinti si de masele, toata strada e a alui cand iese pe maidan...e seful tuturor cand iese in parc.Mananca bine si are preferinte.A servit si carne de porc moderat deoarece e bine stiut ca proteinele din carnea de porc ajuta la dezvoltarea creierului mintii si a altor chestiuni legate de istetime:))).moare dupa salamul de sibiu si mereu primeste la magazin cate o feliuta cadou.Serveste castraveti si ceapa in piata dar in sistemul lins niciodata muscat.face inventarul in piete , stie formele geometrice, face puzzle din 12 piese,stie alfabetul integral si sa numere pana la 10 stie toate culorile inclusiv fucsia care ne amuza mereu...ta-su nu stie ce e aia....notele muzicale, vorbeste de nu ain loc de el...e fan Fulger Mc Queen si Manny iscusitul si multe a invatat de la ei...si de la Mickey of course....face figuri artistice cu ochii si danseaza tango cand e despuiat complet.Face figuri la stat pe buda desi noaptea cere la pisu si caca de multa vreme nu mai face pe dansul.Ar trebuie sa-l trimit la reeducare la Castelan dar il mai tin o luna :))).Eu ma enervez de multe ori ca nu tot timpul pot explica ce si cum...mai am de vb la telefon chestii care ma solicita si iaca asa apar nervii ca doar suntem oameni ce puii meidar jur ca asa tzipacios si urlator Dodo e perfectiunea intruchipata si by the way iubeste blondele si le pune mana pe fund in magazine.Na!Mai spuneti ceva!!!Ce sa mai zic????CRAAAAAA-Craaaa!!!!Eu as mai vrea copii dar astept sa ma mut.Vladi multumesc pt ganduri.Salutari iepurasilor!
vladimirescu spune:
ELLANIK - ce ma bucur ca ai scris! Sa-ti traiasca feciorul si sa te mosteneasca in ce priveste continutul de energie pozitiva si simtul umorului!!
Ca ai zis de alfabet... stie si ca apa e H2O, a?? Ca Flo al meu stie! :))
Pe bune, m-a auzit recent explicindu-i lui Vladimir despre atomi si molecule (il pasioneaza stiintele mai nou, ma doare capul de ce intrebari imi pune) si uite asa a retinut si el ca apa este H2O, iar acum tot spune asta pt ca a vazut ca lumea se distreaza cind il aude.
Si ca sa inchei cu cra-cra si eu: bunicul i-a zis in gluma "Tudorele, Todorele, cel mai mare pui de lele" si el s-a dus la o doamna in parc, s-a protapit in fata ei si i-a zis "eu sint un pui de lele !" In fine, mare clovn e iepurasul asta al meu....
Si ca veni vorba de salam de Sibiu, of course mi-am amintit de salamul la care a poftit DAYANARA toata sarcina... ma intreb daca printesa maninca acum toate cite a simtit ca poftea mami cind era in burtica :)
BLUEKIDOO sa va faceti bine repede, sanatate multa!
Si multumesc pt vesti!
WOW, HONEYBABY are acum si un baietel! Sa-i traiasca copilasii si sa fie sanatosi si fericiti! Brava fata ! (Ma indoiesc ca citeste, dar eu ii urez oricum! :))
Mi-am facut rezervarile de vacanta, abia astept sa plecam - dar mai e o luna pina atunci... Sper sa fie iepurasii sanatosi la vremea aceea ca altfel nu ma incumet si se cheama ca am aruncat banii pe geam (pt ca trebuie sa fac deja niste plati luni pt vacanta asta).
Eu o sa intru pe aici de cite ori pot, uneori mai des, alteori mai rar, cum se potriveste. Pup!
sensibila spune:
La multi ani iepurasei care
implineste 2 aniiiiiiiiiii :
Maria Alexandra de Ioana_fota
sa fii sanatoasa, norocoasa, avuta si fericita !
Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !
Atat sunt de mare !