Iepurasi mar-apr 2010 BV Asteropipan! Hai Lindal !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Vroiam sa intreb voi ce mai dati de mancare la iepurasi ?

Ca sunt in mare pana de idei !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

salutare mamici
sensibila
eu ii dau adelinei asa:
legume de sezon cu piept pui sau peste
peste (file salau) cel mai des
file cod
supa pui cu galuste,supa legume (ciorba nu-i place)
mamaliguta cu branza si smantana
cremwursti pui de la meda
sunca pui
iaurt(doar muuller vrea),smantana,lapte cu cereale
ou cu branzica
fructe cu biscuite
zilele astea a mancat spanac
snitel piept pui cu piure

cam asa diversificam noi, sper sa te fi putut ajuta

carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993

Mergi la inceput

La multi ani iepurasei care
implineste 2 aniiiiiiiiiii :

Angela Ioana de mihaelagrosan

sa fii sanatoasa, norocoasa, avuta si fericita !

Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Amalia Alexandra de delsim

Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ohhh Sensibila, multumim mult pentru urare. Noi nu am sarbatorit-o pe Daria. Vom sti pentru la anul.

Carmen esti binecuvantata sa ai un copil care mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Ema Valentina de PIF_pif

Atat sunt de mare !

Multumim mult pt urari si ca v-ati adus aminte si de noi!
Acum ca incep si eu munca sper sa intru mai des pe forum sa povestim impreuna despre iepurasii nostri
Va pup si urez si eu La multi ani tuturor iepurasilor care fac 2 anisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna seara,

Multumim pentru urari, noi suntem bine, frumusele, cra cra putin aici; suntem inca silfide dar mancam variat si ba mai mult ba mai putin: ori carnea ori ce e pe langa .. Dar nu ma plang, Ingrid mananca cu mare placere cruditati, salate, ridichi, rosii, ardel gras... De fspt ce mancam si noi, nu fac mancare extra pentru ea... mananca cu placere de la un timp ciorbe si supe asa ca fac des asa ceva.
O seara buna si toate cele bune tuturor iepurasilor care deja au implinit 2 ani si celor care vor avea zilele de acum incolo.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

NAFI, am vazut ca a fost ziua ta, LA MULTI ANI !!!

Si sa ne traiasca toti iepurasii, sa fie fericiti si sa petreaca frumos de ziua lor!

SENSIBILA, eu lui Flo am inceput sa-i dau de toate, are interdictie doar la alcool, cafea si tigari deocamdata ! :))

MINCARE ii dau orice nu e ars de prajit, nu are E-uri (sau macar nu prea multe :) si nu e dulce concentrat. De exemplu, nu-i dau decit o data pe zi mincare gatita, in rest sint pe principiul ca mincarea rece e de preferat pt ca e mai putin procesata si mai simpla. Brinza cu ardei, ridichi etc, un ou fiert moale cu rosii si ceapa verde, fructe- ca pt mine tot mincare sint samd.
Carne ii dau de toate felurile, nu insist pe ceva anume, adica si peste si pui (desi incerc sa am pui fara hormoni de cite ori pot), porc, vita, oaie etc. lapte si produse lactate de vaca dar si de oaie, capra si bivolita. I-am dat drumul un pic si la miere cu unt, de 1-2 ori pe saptamina. Nimic de genul crontanele si orice iese din punga, chiar si biscuiti vede ocazional.
Lui Flo cel mai mult ii place oul, piine cu unt si icre de somon deasupra (ii dau pt ca au ulei de peste - omega 3) si mozarela cu busuioc proaspat, banana of course si orice e dulce (dar asta i se intimpla f rar :))

Azi Flo i-a zis unei doamne pe strada "eu sint pui de lele !" - nu stiu cine i-a zis asa si a memorat :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor.

Sensibila nici eu nu mai pregatesc separat pentru Castelan, doar daca mancarea noastra nu este indicata pentru el ( de ex daca mai mancam seara ceva feliate si salata...el primeste salata cu branzica, sau are paste)
Tot ce mancam noi primente si el, la noi in casa se mananca mai mult stil italian, este simplu, rapid de pragatit si uneori nici nu folosesc focul.
Nu a gustat niciodata dulciuri tip cofetarie, totrturi, si are interzis la ciocolata deocamdata.
Cum spunea si Vladi nici cafea, alcool si fumuri nu vede
Nici carne de porc nu a mancat inca (spre disperarea taticului sau ca nu i-am dat inca prosciutto sau mortadella!) cu cat mai tarziu cu atat mai bine, parerea mea sa ma scuzati!

Ca meniu pentru exemplificare:
dimineata lapte de vaca cu diverse, depinde ce avem in casa: paine si miere, cereale, cornete facute de mami, mai fac dulce tip cozonacele, merg mai mult pe simplu si eventual facut de mine.
Pranz: doar un fel de mancare: ciorbica cu de toate, sau paste, sau uotz fiert cu rosii si o lg de paste fierte, sau un sufle' la cuptor, sau carnita la cuptor cu legume salata...
Seara incerc sa fie cina usoara, legume proaspete si ceva langa ( branzica mozzarella, paste)

intre mese are dimineata gustare de fructe, dupa-amiaza iaurt cu fruct proaspat impreuna ( tai eu fructele, nu-i dau din cele cumparate care contin fructe) sau doar iaurt simplu.

Ca modalitate de a gati...eu nu prajesc niciodata absolut nimic, m-am adaptat la stiti culinar italian si in general se gatesc rapid, imi ia doar timpul de a fierbe pasta, sosul il fac deci fff rapid, nu-s adepta gatitului ore in sir ( asta facea si mama si am bagat la cap)
Cand fac snitele de ex, sau ciocanele/aripioare crocante le gatesc la cuptor, omleta la fel, etc...
Gatitul la cuptor il gasesc mai sanatos, comod (doar timpul de a pregati ingredientele)
Mancam ff des si japonez, Castelan primeste aproape tot in cantitati ff mici, sushi ar manca mana pocneste, ginger deasemenea, daca prinde wasabi la fel, mai cere, incercam sa-i dam ce se poate, nu mergem pe principiul ca vrea si trebuie sa-i dam ce vrea el

biscuiti ca si la Vladi ii vede rar, am tot timpul in geanta un pachetel nu se stie cum il apuca foame si devine nervos.
Dar prefer sa-i iau o bucatica de paine integrala, un coltuc ceva sa-l manance, ii i-a mai mult timp sa-m mestece si il calmeaza, biscuitii ii mananca rapid, un pachet nu i-ar ajunge ( probat)

Are deja conceptul ce este pentru Castelan, ce este pentru mami: stie ca bauturile si papa de oamani mari el nu le poate cere...tip cafea, alcool, suc acidulat, etc, ciocolata, are tot timpul ceva pentru el. Ii spunem: asta e pentru mami asta este pentru tzutzi, si el stie, ca si canile de cafea dimineata, are acum si el una mare a lui si stie ca acolo este lapte.

Cred ca sunt o mamica foarte norocoasa, Castelan mananca absolut tot ce ii dau
Nu mai accepta nici-un fel de ajutor la masa, se descurca foarte bine cu lingura, lingurita (fara sa le verse in drum spre gurita), nu vrea sa manance fructele cu manuta, trebuie sa-i dau furculitza, e tare mandru de cand i-am luat un set de tacamuri integrat din inox pentru copii, sunt un pic mai mici si au pe codita animale incrustate.

In rest este un baietel bun, cuminte, foarte analitic si comprensiv, mergem de ex la cate o cina simandicoasa si el rezista 3-4 ore pe scaunul sau mancand si apoi jucandu-se cu o masinuta mica, sau desenand pe placa magnetica.

gata cu cra-cra-ul

va pup

Mergi la inceput

Maria Madalina de liliana_28

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput