Piersicute de iulie august (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Biribu spune:
Dana ne incurajeaza tare de tot prin totala ignorare . Aici cred ca e singura tara din lume unde nu se da nici un fel de ajutor pt copil, decit daca esti pe ajutor social. in cel mai bun caz poti sta acasa 3 luni, in unele locuri nici atit. nu ai nici o protectie ca iti pastreaza cineva vreun loc de munca. gradinitele costa de rup, majoritatea mamelor americance nu isi permit sa ii dea la gradi de la doi copii in sus ca nu acopera salariul costurile. deci nika
carmina lasa mai ca sunt faine fetitzele
oricum, vezi tu Ali, cind iti ziceam noi ca mai bine ca nu-ti spune dr ce e daca nu e sigur?? cind erai tu suparata rau ...
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
carmina_s spune:
Multumesc fetelor pt incurajari. acum sunt ok, dar socul a fost mare.
incepem sa ne obisnuim cu ideea si chiar sa ne placa.
intr-adevar, nasa si nasul "vroiau" fetita, si sotul (care intre timp se obinuise cu ideea de baiat si acum e putin bulversat)
acum avem discutii despre nume. desi nu stiu de ce, pt ca de cativa ani ii tot spun ca daca vom avea o fetita o va chema Miruna. dar cred ca el nu m-a crezut asta e...pana o sa vina cu o idee demna de luat in seama, Miruna ramane.
Muraturico, parca pe tine te cheama Miruna, nu? frumos nume
22+
freedelia spune:
Dana hahaha -- ne ajuta statul american din plin, incurajandu-ne sa ne trimitem barbatii la munca mai mult. Sau, in cazul majoritatii, sa munceasca mai mult, sa se intoarca la munca cat mai repede dupa nastere, sa institutionalizeze copiii cat mai devreme... E trist, dar asta e, nu exista chiar nici un ajutor social in State, in afara cazurilor in care esti vai de steaua ta si atunci iti arunca un os, sa nu mori de foame...
Azi sunt matinala, pentru ca merg la un bazar. Nici nu stiu daca v-am spus ca au am o mica afacere, foarte mica mai bine zis, impreuna cu o prieena, facem port bebeuri tip Ergo baby si wrapuri. Azi mergem la un bazar sa le vindem. Si e o vreme... Va pun un link sa vedeti e frumoase sunt, sunt tare mandra de micul meu business, cand o sa mai creasca copiii si o sa am mai mult timp (ehe, vise...) o sa il fac mai mare...
Port bebeurile aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/
Wrap-urile aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/Wraps/
Va pup, sa imimtineti pumnii sa se vanda bine!
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
ali24 spune:
buna dimi la 3
da biribu ai avut dreptate
delia sunt dragute amandoua stiluri.iti tin pumnii sa le vinzi pe toate
22+
rafael albert(25.05.2007)
CamiM spune:
Seara buna, sau buna dimineata dupa caz:)) reusesc sa ma adun si eu pe langa calculator. Iar am avut o zi greata a revenit in forta si ma doare stomacul oribil.
Biribu asa si noi ne-am tot mutat, intr-atat ca Sofia deja ne intreaba acum cand ne mutam iar ca prea staturam mult intr-un loc:))Da vreau site-ul, am cam ramas in urma cu site-urile pentru bebei, ultima cumparatura am facut-o pe albeebaby cand am luat boosters pentru fete. Merci.
Freedelia bafta multa la bazar, sa vindeti cat mai multe! M-ai lovit cu inca doi copii... la noi gata asta e...ultima runda. You're my hero!!
Muraturica sanatate multa si calm, mult calm pentru bebe mic.
Ali personal nu am experienta cu epidurala dar stiu ca se poate uneori sa nu prinda, poate fetele iti pot spune mai multe.
Daconst sanatate multa la toti si refacere rapida bolnaviorilor.
Balanta o pentru tine si curaj!
Carmina felicitari pentru fetita!
Cat priveste protectia sociala aici..e o gluma. Majoritatea companiilor ofera 6 sapt dupa nasterea vaginala sau 8 saptamani dupa cezariana si cam atat. Nu exista alocatii sau alte facilitati cum au spus si fetele.Cresa/gradinita este extrem de scumpa si pana la 4-5ani, cand intra la scoala, nu exista cresa/gradi subventionata sau de stat. Cu toate astea am vazut foarte multe familii cu 3 sau chiar mai multi copii.
No ajunge pentru azi ca scrisei o placinta:) O zi buna si va las o calda si parfumata.
Cami - mami de cirese de mai
16+
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Scuzati absenta,am fost cam ocupata
Eu sunt binisor,doar ca am 1000 de pitici pe creier,si dorm foarte rau in ultima perioada.Contractiile s-au rarit,dar daca ma apuca harnicia,iar ma iau.
Piticul meu cel mai mare...de pe creier...e,ca desi simt miscarile bebelui de la 14 saptamani,si deja am aproape 18,tot la fel de slab si la fel de rar le simt .Toata lumea se lauda ca bebe face show,si eu tot astept,si nimic,cate-o miscare anemica,hai doua,pe zi .Sper sa fie bine bebe si sa nu fie asa de ingramadit,incat sa nu poata sa creasca.Nu stiu daca v-am spus,dar la ultimul control,pierduse de tot avansul de o saptamana pe care il avea la 12 saptamani.
Eu am luat deja 5,5 kg....sa vad,ma depaseste cineva?
Asa...din experienta mea cu cezariana.A fost total neastepatat,am fost foarte nepregatita,eram sigura ca o sa nasc natural.Insa nu a fost sa fie.Am facut depresie urata din cauza asta.Daca luam in considerare din start,adica sa ma gandesc ca si ceza e o posibilitate,probabil era mai ok.A fost intr-adevar foarte dureros dupa,vreo cateva zile,desi am nascut la particulara,si am primit calmente cate vroiam.Vreo 6 luni am ramas cu o zona mica nesensibila,pe incizie,dar si-a revenit complet.Nu va zic,ca acuma dupa 4 ani,pur si simplu uit ca am ceza,si urmatoarea cezariana nu ma sperie deloc,ba as face cred ca si 10,daca ar fi dupa mine
Noi am calatorit cu avionul cu Timi,inainte de 2 ani,dar am tinut-o in brate.A fost foarte ok.Carucior si scaun de masina nu am luat cu noi,pentru ca la destinatie ne asteptau altele.
Azi cred ca ma duc la o plimbare,daca tot sunt libera.
O sa pun si eu poza cu burtica de 5,5 kg in plus ,azi sau maine.
Vroiam sa va zic,daca vreti,sa schimbati poza si de pe coperta cand puneti poze noi,ca e mult mai usor de vizionat,mai ales cand o sa se adune mai multe.
Va pup,sa aveti o zi frumoasa,si daca nu intru pana maine,desi nu cred,va doresc multa sanatate,la multi ani,si bebelasi sanatosi si la termen!
_
Mamica mandra 16+
Povestea noastra
ali24 spune:
Kimmy-stai linistita.poti fi fericita ca il simti de la 14 saptamani chiar daca mai slab.altele la 18 saptamani nici nu au inceput sa il simta deloc si tu vrei sa faca tumbe.lasa ca mai e timp destul
22+
rafael albert(25.05.2007)
b_1403 spune:
Neatza fetelor si multumesc de cafea. Felicitari Carmina pentru sosetele. Abia astept si eu sa aflu ce e micutul meu..adevarul e ca ne cam bulverseaza medicii cand ne spun la 12 saptamani ce sex are BB ca apoi sa se schimbe de vreo 2 ori eu asa am patit (a se vedea la semnatura ca inca nu am habar), cei drept si eu am fost foarte insistenta la morfo sem 1 sa imi zica (cred ca si eu daca eram in locul ei ziceam numai sa scap de gura mea). Sanatosi sa fie...noi deja ne-am obisnuit sa avem numai fetite in familie nu stiu motivul de nu apare nici un flacau si eu ma bucuram ca poate al meu dar inca nu stiu sigur.
Fetelor de cand am intrat in sapt 19 copilul meu parca vrea sa iasa prin burta mea sau mai bine zis e asa razbunator ca ma plesneste din orice si vreau sa va zic ca probabil are vreun tonomat de energizante prin burtica (eu de baut nu beau) pentru ca nu doarme deloc. De dimineata la 6 se trezeste si dai cu ghionturi sa il alint si apoi toata ziua face asa, acum l-am amenintat ca il spun lu tanti ca o supara pe mami si mai rau face (clar ce frica are de mine deja), pana seara pe la 11 cand adorm si el tot intr-un exercitiu fizic o tine, cred ca si noapte ase foieste doar ca sunt eu prea epuizata sa simt, oricum cand ma trezesc noaptea pentru calatoriile bine planificate la ora 1 si la ora 3 BB tot intr-o veselie. Ma si amuza dar ma si sperie pentru ca ma gandesc daca face asa si dupa ce nasc o sa fie vai de mine si o sa imi doresc sa fii pus inca vreo 10 kg pe langa cele care le-am pus deja . V-am scris un cearsaf (vb lui fleurdelise)
Va pop o zi buna
Beatrice 17 + cu 80 %
muraturica spune:
Buna dimineata!
Lume noua...Kimmy, Cami bine ati revenit. . Cami, imi pare rau ca nu te simti bine si Kimmy, cred ca pitici pe creier avem toate. Trebuie sa reusim sa ii reducem la tacere. Eu spre exemplu ieri i-am avut pe toti activi, dar azi i-am mai potolit si sunt mult mai calma si bine dispusa.
Va multumesc la toate pentru gandurile bune.
Carmina, asa e, pe mine ma cheama Miruna. Cand eram eu mica nu mai era aproape nimeni cu numele asta, dar in ultimii an vad ca a inceput sa fie mai "la moda". Se pare ca are fi relationat cu Sfantul Mir si, in slava, se refera la pace. Unii zic ca ar fi si o derivatie de la numele fiicei lui Decebal.
Freedelia, foarte frumoase lucrusoarele tale. Bafta multa sa le vinzi pe toate.
Iar m-am intins la scris. Va pup si ne citim mai tarziu.
16+