Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

am inteles, doamna doctor biribu
bacteriologicu' asta se face deci din vagin? (adica nu din col, vreau sa zic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

pai tot cam aia e, iti dai seama ca bacteria nu sta doar prin col, se implimba pe acolo. chlamidia e mai greu de recoltat si trebuie sa iei proba chiar din col ca s-o "prinzi", restul se cultiva usor.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Fetele am nevoie de idei de luat pastile. Gatul meu refuza sa le inghita si imi vine sa vomit.
Mi-a iesit mycoplasma si trebuie sa iau antibiotic. Acum l-am luat dar mai am 2 zile.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Of, acum am apucat si eu sa citesc de cand am plecat de la birou.
Intr-adevar pe buletinul de analize apar datele pe care le-am copiat eu aici precum si rezultatele de la examenul citologic pe care nu le-am mai copiat ca erau irelevante pentru ce discutam.
Biribu, multumesc mult de raspuns. M-am mai linistit. Deja incepeam sa ma gandesc ca poate pierd lichid ...si tot felul de scenarii. Se pare ca intr-adevar paranoia mea nu are limite. Cand am vazut mesajul tau atat de hotarat parca m-am simtit instantaneu mai bine.
Luni oricum o sa o intreb si pe dr. mea mai multe si va tin la curent cu ce zice.
Balanta, iti multumesc si tie ca ai facut efortul sa imi raspunzi desi stiu ca iti e greu sa scri. Sper sa iti treaca cat mai repede timpul si sa ajungi la termen cu bebeii sanatosi.
Imi pare rau ca toate aveti probleme cu cei mici. Multa sanatate si aveti grija si de voi.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna seara, fetele.

va pup dupa o pauza de forum si vin cu vesti noi si surprinzatoare: sosetelele mele sunt ROZ nu albastre. vestea a venit la morfo de 20 sapt (4 D) mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea, dar acum sunt ok. Miruna este pe drum il lasam pe Radu pentru mai tarziu

va

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Carmina, bine ai revenit.
Felicitari. Parca nasa ta isi dorea fetita nu?
Oricum, frumoasa alegere de nume.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

carmina - felicitari pt sosetutze! hai k e frumos cu fetitza abia astept si eu morfo de pe 22 sa vedem daca i-a crescut coditza sau nu
muraturici - daca nu mai ai stare pana luni si nu te simti impacata, reprogrameaza-te mai dvrm k sa elimini orice dubiu! sau suna dr si intreaba la tel ce si cum. eu pe al meu il sun sau ii dau sms cand am nelinisti din astea (noroc k n-am avut cine stie ce pana acum)
ali - plecam sambata in vacanta la roma abia asteptam!!! ultima vacanta in 2 deja planuim vacanta pt toamna anului viitor cu bebelina
miha unde mergi in italia?

Roxy
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna seara fetelor ,
Carmina "imi pare rau pentru tine" stiu ca iti doreai foarte mult baiat , dar nu fi dezamagita , o sa ai de alergat mai mult dupa fata si asa te vei mentine tanara
Muraturica , stai linistita ... nu cred ca este atat de grav , medicul v-a decide cel mai bine .
Balanta iti doresc multa putere sa duci sarcina pana la capat , bebelusii sa stea cuminti in burtica, sa vb cu ei ... da ?
Fetelor usor -usor , dupa morfologie se definitiveaza sosetelele se pare , mai bine de mine , ca nu a vrut sa-mi spuna sub nici o forma ce este ..." Veti afla la morfologie , acolo este sigur , aveti un copil sanatos si norocos " si uite asa m-a linistit

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Roxy, Miha ce frumos ca plecati , foarte bine. Sa ne spuneti si noua ce cumparati de pe acolo.Dana, sper ca ti-ai revenit. Biribu noroc ca ne mai imbarbatezi tu pe aici si bine ca te si pricepi. Eu la prima sarcina eram inconstienta rau, acum parca-s paranoia.Sa se faca piciul tau sanatos si tu la fel. Zizou, baitaul meu nu inghite pastilele ca vomita.Asa ca eu i le dau desfacute in lingurita cu suc. Nu stiu dc. au acelasi efect, banuiesc ca da.Carmina, foarte tare ptr. sosetute. La mine sigur nu se mai schimba ptr. ca a iesit la amnocenteza baiat.Muraturica, stai linistita. Balanta, ce ai facut azi? ai vazut vreun film frumos? In rest vad ca toata lumea e bine.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele multumesc de intrebari...parca am mai inviat putin.Am lancezit si azi in pat,sper ca de maine sa pot iesi la aer macar.
Ma mai doare capul putin,dar in rest imi revin.
Partea buna la gripa asta e ca nu am pofta de mancare...sper sa nu "recuperez" apoi.
Faza mai naspa e ca a inceput barbatul de azi...sa te tii bine,ca el e mai rau si ca fi-miu.

Carmina,asta da veste!!!
Eu ziceam ca sa ai grija ce-ti doresti ca iasa invers.

Biribu,sanatate baiatului.Vad ca al meu n-a mai facut azi febra,doar tuseste.

Am si eu o curiozitate la fetele din State,care sunt legile la voi?ca vad ca majoritatea sunteti la bb3.va incurajeaza statul cumva?scuze,dar e curioasa baba.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Mergi la inceput