Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata burtici

roxypui - mergem la socri, la vreo ora de Pisa, si stam o saptamana, sa isi vada nepoata, ca nu au mai vazut-o din august.

carmina - felicitari pt sosetutele roz! E foarte frumos numele Miruna.

freedelia - si eu sunt fan wrap, mi-am confectionat unul, dar e mare si greu, plin la material.
Spor sa ai vanzari!

Cu miscarile lui bb asa sunt si eu, nu simt deloc, dar nici nu am timp sa ma gandesc la asta, stiu ca nici pe Bianca nu o simteam, si asta era prin lunile 8-9 cand ar trebui sa il simti zilnic pe bb.

Ce mai fac bolnaviorii?
Bianca mea cu muci aposi si tuse si maine plecam.. of.. si parca in loc sa ii treaca mai rau se agraveaza.
Aveti vreun leac minune?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Incearca aerosoli cu ser de trei ori pe zi ,trec mucii in 2 zile

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna dimineata fetelor! Cami multumesc dde cafea. Eu sunt la serviciu. Maine suntem libere. Ce faceti de 8 Martie? Mai fetelor, pe vou va mai doare burta asa din cand in cand. Nu dureri ca la ciclu, ci parca dureri de muschi pe la burta si pe sub burta.Ce-o mai fi si asta? Carmina, Miruna este un nume foarte frumos.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si de la noi!
Suntem mai bine,doar ca tusim toti in cor!!!

Biribu,cu asa "ajutor",respect!!!
Aici sunt destul de multe facilitati si ajutoare,dar nu prea se inghesuie lumea,sa zic asa.Multi fac doar un copil din comoditate sau ca incep tarziu si nu mai reusesc sa-l faca si pe al doilea.

Freedelia,bafta la vanzare.Mie-mi plac port-bb,am si eu unul pentru cind e bb mai usurel ca eu sunt cu spatele in pioneze si nu ma risc.

Miha,rabdare si tutun.Eu nu stiu metode minune.Dureaza la fel si cu medicamente si fara.Pina isi face imunitatea,ai de tras putin.Asta e dezavantajul gradinitei in primul an...aduce tot acasa.

Kimmy,tu esti mic copil cu 5 kile ale tale,nu ai auzit ca suntem de la 8 in sus pe aici?
Cu miscarile lui bb,parca de citeva zile ce simt si eu...ca pina acum eram si eu in ceata.Acum incepe sa se dezmorteasca parca.

Cami,mie-mi place cind scrii asa mult...ca si asa scrii rar.

Ali si eu m-am trezit la 3 si m-am uitat la un film.Nu am putut sa dorm...ma gandeam ca o fi luna plina.

Gata,pup fetele,plec la curatenie ca zboara toata casa daca am lancezit atatea zile.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ada,mai am si eu asa dureri.Chiar in urma cu 2 zile ma durea de numa.Saptamana trecuta chiar m-am dus la dr ca ma speriasem,dar era totul ok.Se pare ca e normal totusi.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna, fetelor,
hai ca am lipsit ceva zile de pe forum, am avut-o pe mama in vizita la mine, mi-am luat liber de la serviciu si ne-am plimbat ca fetele la cumparaturi si aiurea prin oras, am facut sfinti si alte bunatati si a fost foarte frumos. imi pare asa rau ca a plecat, oricum ne vedem destul de rar.
vad ca ati fost destul de active.
carmina, ma bucur pentru sosetelele tale roz (stii ca eu imi doream rau de tot fetita si vad ca poate sa se "transforme" si din baietel in fetita la eco; eu am azi eco si poate ne da alte vesti )
b1403, am uimesti cu bebe miscacios! asa simtiti toate bebelusii? eu am simtit de doua trei ori cate o adiere si atat, nu il simt in rest deloc, sper sa fie bine si sa fie doar cumintel
ada, si pe mine ma doare burtica, asa ca niste dureri musculare; ma si inteapa cumva jos, sub burta, iar daca fac vreo miscare mai brusca ma doare mai serios; la fel, am niste crampe groaznice daca ma constip.

noi mergem azi la eco, sunt fffffffffffff emotionata, sa imi tineti pumnii sa fie totul bine, abia astept! azi o sa il iau inauntru si pe sotior sa vada minunea, el tot nu crede ca bb se vede clar si frumos revin maine cu vesti!

16+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

EII, Iuli te asteptam cu vesti bune de la eco si cu sosete de care vrei tu

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Si pe mine ma inteapa sub uter, este o durere de ligament rotund se pare, asa am citit pe net, ca se intinde pe masura ce uterul se mareste, si este perfect normala deci nu va nelinistiti.
Eu pe bebelina o simt de la 17 sapt, in fiecare zi vreo 2-3 reprize iar miscarile sunt din ce in ce mai clare. La inceput se puteau compara cu o zvacnire a unui vas de sange , insa acum sunt mai conturate, ca niste mici inghionteli. Oricum, imi face o deosebita placere sa o simt activa, sunt cu zambetul pe buze cand incepe. Si sotul meu pune mana pe burta si simte si el. E cea mai minunata senzatie din lume!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna fetele
Vad ca se tot schimba sosetetele, mai bine la mine ca nu a vrut sa imi spuna pana la morfologia de trim 2.
Eu nu il simt deloc pe bebe,am sperat ca la a doua sarcina sa simt mai repede dar se pare ca nu.Eram cam speriata ca poate nu e bebe ok dar am fost aseara la control si suntem in grafic.
Am vazut ca vorbeati despre nasterea prin cezariana,eu m-am refacut ft repede,nu am avut dureri deloc,a doua zi dimineata alergam pe hol.eu sunt mai fricoasa si nu cred ca as fi avut curaj sa nasc normal.
Pot sa va spun ca am inceput saptamana super naspa.Am primit o instiintare in care imi spuneau ca perioada de crestere copil se suprapune cu o luna in care angajatorul a declarat ca as fi lucrat,bineinteles a fost greseala societatii.Am umblat de am innebunit pe la n ghisee si am toate sansele luna acesta sa nu primesc banii.Sunt un pachet de nervi.
Va pup

mami de robert 20.10.2010 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica84 spune:

buna mamicilor cu burtici
am si eu 3 nelamuriri 1: ce inseamna anticorpi igm 0.400 (negativi) si igg 650 (pozitivi) pt toxoplasma
2 : ati avut scurgeri maroni sau roz la inceputul sarcini
3 : mai are cineva hcg de 164ng/ml la dublu test si 84 ng/ml la triplu test ( din cauza asta mi-a iesit un risc biochimic crescut de SD, dar eco + sangele imi dau un risc scazut) doc m-a intrebat pe mine daca vreau sa fac amniocenteza, dar eu nu stiu ce sa fac.
sper sa fi inteles ce am scris, ca sunt foarte nelamurita si putim ametita cu testele astea 19

Mergi la inceput