Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna burtici, la apel!
azi suntem mai bine, fara febra cel mic, dar cred ca mi-a transmis-o mie sunt cam in ceata... asta e
in alta ordine de idei, fii-mea de 5 ani vrea pantofi cu toc asta ca sa vedeti ce va asteapta mai incolo azi nu vroia sa plece la scoala ca ea nu are pantofi eleganti cu toc... abia am convins-o.

Cami tocmai de pe Albee am comandat, e prima oara cind comand la ei, in general mergeam cu amazon dar era mult mai ieftin dincolo. imi place ca a si venit deja, in doua zile l-am primit. acum ma mai plimb pe site sa vad ce mai pescuiesc, m-a apucat nestingul

Delia spor la vinzari, sunt tare frumoase!

Kimmy 5 kile??? asa de mult?? glumesc acuma, se poate si mai rau, deci stai calma. le-om da noi jos cumva.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fi-miu iar a facut febra...eu m-am saturat de boala asta.O zi face febra,apoi pauza o zi si face din nou.Eu ce sa mai inteleg?

Biribu sunt in ceata,e de antibiotic sa nu incazul asta?

Maine merg iar cu el la dr,desi nu se vede nimic..el doar tuseste.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Dana, nu stiu ce sa zic, vezi si parerea lui Biribu, dar, eu l-as trece pe antibiotic. Mai, fetelor eu cred ca m-am pricopsit cu o candida sau e doar parerea mea. O sa-l sun pe doctor sa-l intreb, ati patit asa ceva. Eu dinainte de sarcina sunt obsedata sa nu fac candida si acum cred ca e ceva in neregula. Nici nu stiu ce se ia in sarcina ptr.ea.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Ada, eu am pus canesten profilactic cand am luat antibiotice si acum, la 1 luna dupa, nu am nici urma de candida cf analiza de secretie. Sau poti sa te speli cu apa cu bicarbonat, am auzit ca face minuni. Oricum, in sarcina suntem mai expuse la tot felul de bazaconii...
Ce ma amuza sosetelele care se schimba dupa bunul lor plac Ale noastre tot albastre sunt, desi parca vad ca o sa ne trezim ca aflam la nastere ca - de fapt - e fetita
IIuli, te asteptam cu vesti bune de la eco.

21+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Lecithin, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Am tras chiulul de la scris azi ca am fost ocupata la serviciu.
Seful ne-a facut cadou de 8 martie 2 zile libere si sunt foarte fericita.
Vad ca inca va luptati cu raceli. Sanatate si aveti mare grija de voi.
Ada, cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu dr tau sa fi sigura ca e candida. Stiu ca tratementul e permis in sarcina, dar nu e bine sa il faci de capul tau.
Rodica, din cate stiu rezultatul la toxoplasmoza e OK. IGG pozitiv inseamna ca ai avut infectia in trecut si ai imunitate la ea. Igm se refera la infectie prezenta si in cazul tau e oricum negativ. Sper sa nu ma insel. In legatura cu restul intrebarilor nu te pot ajuta. Eu nu am avut secretii "colorate" si nu am facut nici dublu test. Oricum, sunt destule fete care au facut amnio si ele te pot ajuta probabil. Decizia de a face sau nu procedura e a ta in totalitate, dar poate citind din urma impresiile lor, iti poti face o idee despre cum se petrec lucrurile. Multa sanatate.
Va doresc noapte buna si va rog sa imi pastrati si mie cafea ca maine dorm mult (cadou de 8 martie)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Dana eu cred ca e o viroza si l-as lasa in pace. vezi ce-ti zice si pediatrul. aici se face un test rapid pt Strep, daca e negativ, tratezi numai simptomele, nu e nevoie de antibiotic. eu nici la febra nu dau nimic daca copiii sunt vioi, nu-i doare nimica si nu e prea mare peste 39. organismul lupta si de aceea fac febra, daca i-o scad prelungesc si infectia. pe al meu l-a tinut 4 zile, acum vad ca-i bine, fara absolut nici un tratament.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele.....va pregatesc cafeaua dar astazi o fac mai speciala dupa preferinte,cu frisca,in 3 culori........si va trimit si cate un buchet marrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee de flori

de ziua femeii!!!!!!!!!!!!!!!!!sa fiti fericite si iubite si sa aveti parte doar de bucurii si tot ce va doriti!!!!!!!!!!!!!!

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

imi pare rau ca mai aveti copii bolnaviori.of of.......

eu de o saptamana nu mai scap de nas infundat si ma trezesc dimineata cu gatul uscat.m am saturat.mi am mai bagat olynth in nas cand nu am mai rezistat .sper sa nu fie bai

azi merg la masuratori.sa imi tineti pumnii ca nu vreau sa primesc nici o veste mai putin placuta

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani, sa aveti o zi frumoasa!

Azi-noapte s-a trezit pe la 2 cu nasul infundat, a marait putin dar a adormit dupa ce am doftoricit-o. Am pus o ceapa taiata in 4 in camera si azi dimineata la 8 avea nasul desfundat. Sper eu ca e mai bine.
Fug sa pregatesc bagaje.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

La multi ani mamici. Off cand ma gandesc ca peste cativa ani micutii nostri ne vor aduce felicitari facute la gradi.
Ali succes la masuratori..o sa vezi ca o sa fie bine, sa vii sa ne spui culoarea sosetelelor.
O zi minunata tuturor si plina de bucurii

Beatrice 17 + cu 80 %

Mergi la inceput