Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 9

crispro spune:
Multumim fetelor de aprecieri!
Sanatate lui Paul! Si V vorbeste in somn, cateva cuvinte si iar somn.
Iaurt ii dau covalact, si ii pun eu fructe- chiar ma intreba o vecina "vai, dar nu e acru? Cum il mananca?"
Cris, te intrebam cu e Natali cu nasul infundat. I-a trecut?
Iuliana, tu cand mai mergi la eco? Ca ziceai ca vrei sa mergi mai repede decat erai programata.
Mycya, voi?
Sa-l ajutam pe Alex

btz_ovi spune:
Eu ma refer la vorbit ca si cum ar fi treaz.
Poarta niste conversatii de numa numa,zici ca-i presedinte.Nu stiu ce naiba viseaza de vb asa tare si mult.Cu intonatie cateodata.

ooana spune:
Hey
azi prima zi la birou...sunt mai bine, am luat si ultima tableta de Zinat, e tare antibioticul asta...mi-a dat niste senzatii de ameteala fantastica
m-au asteptat cu un laptop nou doar sa revin la birou...era cazul ca cel vechi avea 5 ani
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Oare putem sa incepem sa vb de Disneyland???? ![]() Nina ![]() ![]() |
noi am venit cocosati de bagaje

si daca mai merg o data nu mai imi iau decat hainele de pe mine, restul cumpar de acolo

gap

Disneyland...anul asta poate ca nu...dar la anul SIGUR!!!

cat a fost bolnav si trebuia sa stea nemiscat sa ii iau temperatura ii puneam Chip and Dale pe iphone...e indragostit de veveritele alea

citat din mesajul lui ochidut [Racusor, Oana cum mai stati cu raceala/sinuzita? matei a inceput sa manance? Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |

a inceput sa manance dar foarte putin

citat din mesajul lui histamina prof Ulmeanu recomanda Napolact, Covalact, Albalact si in cazuri extreme Muller(eu sunt fan Muller,dar dansul nu e de acord). http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
noi luam doar Napolact sau Muller
de ce nu e de acord cu Muller???
si eu indulcesc iaurturile cu pireuri sau ucatele de fructe
citat din mesajul lui racusor2010 si recent am vazut o emisiune la tv pe aceeasi tema, ca orice iaurt cu fructe din comert are inclus "gratis" zahar... am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
era cumva Mihaela Bilic? am vazut-o intr-o emisiune vorbind de iaurturile cu fructe

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ochidut spune:
racusor
iaurt noi luam covalact de regula, dar noi ca adulti mai mancam si muller - ii luam lui P cu fructe. Acum mancam doar simplu, Larisa nu a mancat niciodata cu fructe, nici facut in casa.
de Larisa Ioana 24.06.2010

histamina spune:
dansul spune ca muller are conservanti.
strumf s-a impacat bine si cu muller.
insa iaurturile cu fructe gata puse in ele,iaurturile cu fructe din comert sunt strict interzise si dezechilibrate rau din toate punctele de vedere.
m-am dus sa fac CAR.am spus suma si............surpriza, dna de la conabilitate a uitat sa imi inregistreze cererea si deci, nu mi-a retinut nimic, deci nu am ce sa imprumut!
si-a cerut scuze.a zis ca remediaza.

baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Iuliana, tu cand mai mergi la eco? Ca ziceai ca vrei sa mergi mai repede decat erai programata. Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |

Doctora mea a spus ca atunci cand va creste sarcina totul va fi bine si nu vede nici un motiv de ingrijorare....
Chiar ma gandeam ca fetita asta la cat a fost de dorita si avand in vedere ca este ultima mea sarcina...vrea sa ma faca sa traiesc la maxim fiecare clipa de graviduta....

Iuliana mami fericita de nazdravan

Mycya spune:
salutare dragelor!
Andra e bine, multumim de intrebare a doua zi nu mai avea nici o urma, si nu am apucat sa o dau cu nimic ca sotul a ajuns cand ea dormea deja. dimineata cand sa ii aplic gelul pt arsuri nu mai avea absolut nimic
multumim lu' Doamne Doamne nu a fost nimic rau
nu mai are nici diaree si nici nu a mai varsat deloc
acum doarme iar eu tre sa plec la sala. va

giorgia23 spune:
Ne/am intors de afara
Racusor imi pare rau pt concediu...poate se remediaza..bine ca nu ati platit deja vacanta...referitor la iaurt ai dreptate...cand era mai mica Antonia manca napolact cedra apoi nu a mai vrut...cu fructele e certata rau...doar sa i le blenduiesc si sa le adaug in iaurt sa nu simta bucatele...am sa incerc si asa
Ne bagam la somn

crispro spune:
Iuliana, ma bucur ca sunteti bine, si cresteti frumos! Doamne ajuta sa fie tot mai bine si mai usor de aici inainte!
Mycya, super ca nu i-a ramas pata, draga de ea! Spor la sala!
Racusor, imi pare rau cu concediul...
Sa-l ajutam pe Alex

palomina spune:
Hola, fetelor!
CriSN, am fost la Micul Fluturas si asa cum spunea si Histamina e intr-o cladire nu tocmai prietenoasa..... Curtea este una interioara unde nu bate niciodata soarele dupa cum spunea proprietara... Bineinteles ca era plina de zapada acum. Inauntru nu m-a dat pe spate deloc, scari periculoase, o singura baie, patuturile in aceeasi camera de joaca, mancare de la catering.... Proprietara, f amabila, ne-a raspuns la toate intrebarile dar nu e pentru noi desi e in drumul meu spre serviciu , facem doar 15 min. Nu este autorizata din cercetarile mele. Pret- 1200 8-18
La cateva zile am fost la Cuibusorul Zanelor care mi-a placut, in general. O cladire mare, construita special pt a fi gradi, curte destul de maricica dar fara verdeata, copiii pe care i-am vazut pareau fericiti, dormitor separat, linistit, educatoare cica scolite, mancare de la catering , mi-au dat contractul sa-l citesc acasa..... Din pacate, daca lipsim nu ne scade mancarea din pret.... Aaa, asta e f aproape de Uranus, pe Sirenelor. Fac pana acolo 20 min pe jos , deci si asta mi-ar conveni... Si este autorizata de M. Ed Pret- 1150 program 8-18
Urmeaza sa mai vedem Prikindel, asta e pe Sf Ilie, deja ne indepartam.... Dar sunt curioasa , asta e acreditata dar si mai scumpa dar are bucatarie proprie. Si ar mai fi Mario and friends vis a vis de Marriot .....
Cam asta.... Daca mai stiti gradi din zona 13 Septembrie , Unirii, spuneti-ne si noua ca poate le-am ratat...
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010